Treba ravnomjerno raspodjeliti krivicu izmedju igraca i trenera.Monolog je napisao/la:Jedno je braniti ga, jedno je napisati nešto ovako. Naravno, nisu ni ovi što i sada kritikuju Sušića(mislim na kritike koje su upućene kada je ova tekma u pitanju) u pravu. Pobogu, šta se to promijenilo u odnosu na prethodne mečeve. Eto, kukali su da Pjana ne igra u Lyonu, kako je Miske van forme, kako Ibišević igra u reprezentaciji, a ne igra u Hoffenheimu, kako Rahimić ne igra u CSKA-u, kako Medunjanin igra u slaboj ligi...calcio je napisao/la:
pogadjo je on sa taktikom i ranije ali igraci su zakazali, nisu bili u formi ili sta je vec bio razlog. Selektor ih moze postaviti na teren ali ne moze on igrati umjesto njih.
Šta se to promijenilo od prije 3 dana do večeras? Ništa: Pjana na klupi, Miske van forme, Ibišević na klupi u Hoffenheimu, Rahimić opet ne igra, Medunjanin je i dalje u Izraelu...
Dakle, Safet je TEK DANAS POLOŽIO ispit(iako se radi o prijateljskom meču). Ako je on do sada radio dobre stvari na taktičkom planu, onda...
Nego, uvijek su igrači krivi, u pravu si. Pa hajmo onda i večeras odati njima počast, a Sušića zaboraviti. Može li tako? Ako ćemo sada njega pohvaliti, a kada izgubimo kuditi igrače, pa dokle ćemo stići?
Safet Sušić - Pape
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Svaka čast ! To mi je mnogo žao što se mišljenje pojedinaca mijenja kako idu rezultati. Kada Bosna ponovno kiksa ( nadam se da neće ) biće PAPE ODLAZI. Prvenstveno smo dobili zahvaljujući genijalnosti pojedinih igrača. Jedino što mogu pohvaliti Papeta jeste to da su se svi borili kao lavovi, postavka je bila u q... Džeko se nije hvatao za stativu kao protiv Albanije i čekao da ga pogode loptom u glavu, već se izvlačio, uzima loptu, driblao i pogodio ( što mi je naročito drago ).legenda reala je napisao/la: normalno da nam je drago ,ali šta je pisano do juče na ovim temama o Sušiću i igračima ,a sad sve krasno svi fale ispade mi najbolji na svijetu .
jedini je harishop branio Safeta i igrače ,a ovi ostali ga napadali i govorili razne stvari te on nije normalan ,te da ide šta guziti a ne da sjedi za kompijuterom ,a sad ti ljudi koji su to pisali napadaju Otnys Ynwa ,a oni ovako pisali do juče većina ih nisu svi ,neki nisu nikad ništa loše napisali o našoj repki ali dosta ih je ovdje danima blatilo sve što ima veze sa našim fudbalom i sad od jednom se ti ljudi promjenili oni napadaju nekog drugog
a večeras su svi dobro igrali i trudili se i ja želim da se uvijek ovako bore i trude i nećemo im ništa zamjerati ,a ja im rijetko šta i zamjeram ,iznerviram se kad izgubimo i to prođe opet kasnije
heheh,ima nas jos sto smo uz Papeta od pocetka...legenda reala je napisao/la:Adinjo je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Što gledaš kako Francuska igra ? Gledaj kako smo mi odigrali u meču sa njima. Isto tako i Englezi sada igraju. Izrael bi ih dobio.
I ne znam kako odjednom da se ovako Pape diže nakon pobjede nad Slovačkom koja je igrala indisponirano, bez 3-4 ključna igrača.
Hahahha...Nedaj Boze, da smo kojim slucajem izgubili, razapeli bi Safeta zivog, al sad se ne zna sta ce se pa eto lafo slovaci bez igraca. Ko eto nama nije falilo igraca![]()
Zasto jednostavno ne priznate da smo veceras fkt odigrali dobro, ljudi moji sta je vama vise. Pa zar vam nije drago sto smo pobjedili![]()
normalno da nam je drago ,ali šta je pisano do juče na ovim temama o Sušiću i igračima ,a sad sve krasno svi fale ispade mi najbolji na svijetu .
jedini je harishop branio Safeta i igrače ,a ovi ostali ga napadali i govorili razne stvari te on nije normalan ,te da ide šta guziti a ne da sjedi za kompijuterom ,a sad ti ljudi koji su to pisali napadaju Otnys Ynwa ,a oni ovako pisali do juče većina ih nisu svi ,neki nisu nikad ništa loše napisali o našoj repki ali dosta ih je ovdje danima blatilo sve što ima veze sa našim fudbalom i sad od jednom se ti ljudi promjenili oni napadaju nekog drugog
a večeras su svi dobro igrali i trudili se i ja želim da se uvijek ovako bore i trude i nećemo im ništa zamjerati ,a ja im rijetko šta i zamjeram ,iznerviram se kad izgubimo i to prođe opet kasnije
Safet Susic je veceras pokazao da je vrhunski strucnjak,fenomenalno je postavio taktiku,igrali smo za gol vise,svjestan kakve napadace imamo..zacepio je usta mnogim kriticarima,balavcima i primitivcima! samo naprijed Safete!
reci da se salisk_c je napisao/la:Safet Susic je veceras pokazao da je vrhunski strucnjak,fenomenalno je postavio taktiku,igrali smo za gol vise,svjestan kakve napadace imamo..zacepio je usta mnogim kriticarima,balavcima i primitivcima! samo naprijed Safete!
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Cartman je napisao/la:Haha, sad sto smo pobjedili Slovacku, vi ste "u pravu" i Susic je odlican trener? Mogu i ja iz inata branit Branimira Tulica i onda glumit facu kad nekog pobjedimo iz 10 pokusaja. Danas je bilo dobro, ali nista ne znaci. Tek dolazi pravi test protiv Rumunije. Naravno, svi smo tada uz svoju drzavu. To ne znaci da se selektor ne moze kritikovat.
Il' u suprotnom.... pohvalit' ga kad dobro odradi posao
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma jok @Monolog ti kontas umjesto nas.O pljuvanju igraca repke,obrati se na @Curtmanovu i tavih adresu.
Uostalom kako rekoh licno mi puca za kruticare.
I da mi je neko rekao sta bi vise volio ovaj rezultat ili igru.Uzeo bih ovo drugo.Jer konacno igraci su dali htijenje i zalaganje.kao i oznojili svoj dres.Sto u zadnjim mecevima nije bio slucaj.
Uostalom kako rekoh licno mi puca za kruticare.
I da mi je neko rekao sta bi vise volio ovaj rezultat ili igru.Uzeo bih ovo drugo.Jer konacno igraci su dali htijenje i zalaganje.kao i oznojili svoj dres.Sto u zadnjim mecevima nije bio slucaj.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 nov 2010, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Italija-Rumunija 1-1 Marica zabio 2 gola
treba se lika cuvati..jos ako za Rumuniju debituje onaj sjajni Argentinac sto igra u Cluju 
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Kritika da, pljuvanje i vrijeđanje ne. Jasno kao dan. Rumunija će dati odgovore, a sve ovo ostalo je mlaćenje prazne slame - kao i uvijek.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Eh ovako,prvo da cestitam igracima na pobjedi,a dizanje Susica u zvijezde nakon pobjede nad Slovackom je smijesno,kao sto neko od branioca Susica rece prijateljske utakmice nisu mjerilo,vec kvalifikacije,tako da ostajemo da vidimo sta ce biti u kvalifikacijama,prece mi je to nego prijateljska,jer danas Slovackoj nisu igrala 3-4 standardna igraca,al opet cestitke momcima za trud i pobjedu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Safet je odlicno pripremio igrace za vecerasnju utakmicu,igrali smo mozda i najbolju tekmu u zadnjih nekoliko godina! Ne znam stvarno ko se usudjuje kritikovati Susica,ljudi koji su bili u osnovnoj i srednjoj skoli oslobodjeni fizickog!.. Susic je kako neko kaze bosanski Maradona,i sve da izgubi 10 utakmica zaredom niko mu ne smije nista reci,osim primitivaca,neznalica i debila! Samo jedinstveni mozemo napraviti veliki rezultat,Bosna se voli i kad gubi i kad vodi! svi igraci su bili odlicni,svaka cast!
Da ga hvalim kad Ibiševića stavi na krilo? Nisam lud. Da ga hvalim kad mu se igrači na terenu svađaju ko će izvesti slobodnjak? Itd... bitno je da otkloni nedostatke, a sudeći po ovome večeras na najboljem je putu...bosnas_ je napisao/la:Samo jedinstveni mozemo napraviti veliki rezultat,Bosna se voli i kad gubi i kad vodi! svi igraci su bili odlicni,svaka cast!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Sta balavci koji nepostuju svoje roditelje znaju.. ocekujes da postuju S.Susica, nije ti to fmmanger itd sistemi...bosnas_ je napisao/la:Safet je odlicno pripremio igrace za vecerasnju utakmicu,igrali smo mozda i najbolju tekmu u zadnjih nekoliko godina! Ne znam stvarno ko se usudjuje kritikovati Susica,ljudi koji su bili u osnovnoj i srednjoj skoli oslobodjeni fizickog!.. Susic je kako neko kaze bosanski Maradona,i sve da izgubi 10 utakmica zaredom niko mu ne smije nista reci,osim primitivaca,neznalica i debila! Samo jedinstveni mozemo napraviti veliki rezultat,Bosna se voli i kad gubi i kad vodi! svi igraci su bili odlicni,svaka cast!
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
i kod nas su falila 3-4 standardna igraca,Hasagic,Nadarevic,Mujdza,Begovic... Slovakcu smo trebali dobiti sa 3 gola razlike,ali i ovo je dobro!harry_90 je napisao/la:Eh ovako,prvo da cestitam igracima na pobjedi,a dizanje Susica u zvijezde nakon pobjede nad Slovackom je smijesno,kao sto neko od branioca Susica rece prijateljske utakmice nisu mjerilo,vec kvalifikacije,tako da ostajemo da vidimo sta ce biti u kvalifikacijama,prece mi je to nego prijateljska,jer danas Slovackoj nisu igrala 3-4 standardna igraca,al opet cestitke momcima za trud i pobjedu.
Safet Susic je institucija za sve normalne ljude,et da naucis nesto usput!
e jbg sadbosnas_ je napisao/la:Safet je odlicno je pripremio igrace za vecerasnju utakmicu,igrali smo mozda i najbolju tekmu u zadnjih nekoliko godina! Ne znam stvarno ko se usudjuje kritikovati Susica,ljudi koji su bili u osnovnoj i srednjoj skoli oslobodjeni fizickog!.. Susic je kako neko kaze bosanski Maradona,i sve da izgubi 10 utakmica zaredom niko mu ne smije nista reci,osim primitivaca,neznalica i debila! Samo jedinstveni mozemo napraviti veliki rezultat,Bosna se voli i kad gubi i kad vodi! svi igraci su bili odlicni,svaka cast!
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Bravo pogotovo ovo za Safetabosnas_ je napisao/la:Safet je odlicno pripremio igrace za vecerasnju utakmicu,igrali smo mozda i najbolju tekmu u zadnjih nekoliko godina! Ne znam stvarno ko se usudjuje kritikovati Susica,ljudi koji su bili u osnovnoj i srednjoj skoli oslobodjeni fizickog!.. Susic je kako neko kaze bosanski Maradona,i sve da izgubi 10 utakmica zaredom niko mu ne smije nista reci,osim primitivaca,neznalica i debila! Samo jedinstveni mozemo napraviti veliki rezultat,Bosna se voli i kad gubi i kad vodi! svi igraci su bili odlicni,svaka cast!
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 17 nov 2010, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
ja ovo ne mogu...preko ovoga ne mogu preci...bosnas_ je napisao/la:Safet je odlicno pripremio igrace za vecerasnju utakmicu,igrali smo mozda i najbolju tekmu u zadnjih nekoliko godina! Ne znam stvarno ko se usudjuje kritikovati Susica,ljudi koji su bili u osnovnoj i srednjoj skoli oslobodjeni fizickog!.. Susic je kako neko kaze bosanski Maradona,i sve da izgubi 10 utakmica zaredom niko mu ne smije nista reci,osim primitivaca,neznalica i debila! Samo jedinstveni mozemo napraviti veliki rezultat,Bosna se voli i kad gubi i kad vodi! svi igraci su bili odlicni,svaka cast!
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne da mi se sada tražiti svoje postove od prije sedam dana kada sam govorio o samopouzdanju. Selektorov posao je da, ukoliko je neki igrač u krizi, popriča s njim i tako vidi srž problema, te mu pokuša podići samopouzdanje. Napisah da je razgovor jako bitan, i to je nešto što će uvijek imati veliki značaj kada su fudbaleri/sportisti/ u pitanju.calcio je napisao/la: Treba ravnomjerno raspodjeliti krivicu izmedju igraca i trenera.Mislim da igraci polako ulaze u formu, raste im samopouzdanje (vrlo bitan faktor u fudbalu), veca je borbenost a vjerovatno se i oni zele iskupiti za neke ranije slabije utakmice. Pitas sta se promjenilo kod igraca? Sta se promjenilo kod Susica pa sad odjednom postavio stopostotnu taktiku i odlicnu postavu? Ako je prije neki dan bio kloc onda je i danas kloc. Igrac u dvije utakmice moze izgledati totalno drugacije. moze uci u formu, promjeniti odnos prema igru, sta moze trener za tako kratko vrijeme nauciti? Kod nas je atmosfera takva da se poslije jedne ili dvije losije utakmice odmah traze ostavke, promjene, mjenjaj trenera, mjenjaj igrace, mjenjaj sve.... Ne trebaju nam promjene, nama treba kontinuitet.
Pa recimo da se kod Safeta promijenilo da ne mora lutatu sa formacijom(tipa, Ibišević na krilu), te da treba igrati onaj ko je u potpunosti spreman(slučaj Hasagić u Albaniji). Nema ništa po starim zaslugama, jer to u modernom fudbalu ne pije vodu.
Ja sam i dalje za odlazak Sušića, ali sam i prije par dana rek'o da mu treba dati šansu do kraja kvalifikacija. Ne zato što vjerujem da će nas odvesti na neko takmičenje, već zato da se ne bi pljuvalo po osobi koja bi došla poslije njega, te koja ne bi imala ni jednu jedinu minutu da napravi nešto od poljuljane repke.
Ponavljam se, ali moram reći da za večerašnju predstavu ne postoji nešto što se može prigovoriti Sušiću. Apsolutno ne postoji. Ali za prijašnje se mogu napisati i romani, a toga su svi svjesni.
Pojedini su prije par dana imali smišljenje alibije u slučaju neuspjeha, pobogu(ne mislim na tebe, da se razumijemo). To smo mi, poznati Bosanci i Hercegovci.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne može ništa nabrzinu. Treba vremena da se igrači priviknu na novog selektora, formaciju, taktiku... i nove saigrače (a ima ih dosta).Cartman je napisao/la:Haha, sad sto smo pobjedili Slovacku, vi ste "u pravu" i Susic je odlican trener? Mogu i ja iz inata branit Branimira Tulica i onda glumit facu kad nekog pobjedimo iz 10 pokusaja. Danas je bilo dobro, ali nista ne znaci. Tek dolazi pravi test protiv Rumunije. Naravno, svi smo tada uz svoju drzavu. To ne znaci da se selektor ne moze kritikovat. Nek nas on odvede na EP, i ja cu rado stavit njegov avatar ovdje do kraja zivota.
Vidjet ćeš kad SAF ode u penziju koliko će vremena trebati novom treneru da ih vrati na staze stare slave, a imat će svaki dan trening, svaki vikend provjeru. U reprezentaciji to malo sporije ide.
I smiješno mi je što se sad umanjuje ova pobjeda nad Slovačkom, jer to je kao samo prijateljska utakmica, a Papeta su tjerali i nakon prve prijateljske. Valjda su sve prijateljske utakmice u kojima je Pape izgubio bile važnije od ove danas.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Bio sam i ostao kriticar Susica, i ova pobjeda veceras ne moze nista promijeniti. Istina veceras je pogodio s taktikom, igraci su odligrali odlicno, sve je djelovalo izvrsno na terenu, ali treba imati na umu isto to da nas je taj isti Susic doveo da nam je protiv Rumunije u Martu biti ili ne biti sto se ovih kvalifikacija tice. Zar je potrebno da jedan igrac na utakmici protiv Francuske selektoru govori da ne mogu igrati kako je on postavio taktiku i igrace na terenu. Pazite taj igrac nema trenersku licencu, a ovaj isti je isao na skolovanje, da uoci nedostatke u igri svoje ekipe. Tada je poslao 11 najacih imena sto imamo ponuditi na travnjak, igrao s formacijom koja je za nas igracki kadar i nasu odbranu znacila prije sudijskog zvizduka samoubistvo itd itd. Protiv Albanije na pocetku drugogo poluvremena oduzeo nam je jednu izmjenu s stavom POGRJESIO SI SAD CES IZACI S TERENA, zatim izmjenu koja bi mozda mogla nesta promjeniti vrsi u 88.minuti itd itd.
Slovaci su bili i prosli, s ovom pobjedom veceras ne mozemo nista dobiti, jedino mozda da napredujemo na onoj smijesnoj listi FIFA-e za par mjesta. Utakmice gdje mozemo dobiti igraju se krajem Marta, i ukoliko opet tu bude izvodio svoje ekperimente, mi cemo ostati bez EP-a, a niko se od "patriota" tada nece sjecati pobjede u Bratislavi.
Slovaci su bili i prosli, s ovom pobjedom veceras ne mozemo nista dobiti, jedino mozda da napredujemo na onoj smijesnoj listi FIFA-e za par mjesta. Utakmice gdje mozemo dobiti igraju se krajem Marta, i ukoliko opet tu bude izvodio svoje ekperimente, mi cemo ostati bez EP-a, a niko se od "patriota" tada nece sjecati pobjede u Bratislavi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.