Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kmecite Mostarci,kad su bas krali govorili ste da je sve regular
i danas je sve regular glupavi konji
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
drakensang
- Kontakt:
Bosnjastvo at its finestprisonbreak je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:43Kmecite Mostarci,kad su bas krali govorili ste da je sve regulari danas je sve regular glupavi konji
Robijasi bar nisu misevi a ovi sto kuhaju cevape su teski misevi. Vole ih pitari njihovi.Cuj ono ce da rusi Grbavicu. Sto me levat nasmija.
-
drakensang
- Kontakt:
Radmilo87 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:20Nemoj na silu biti ironican izaci ce ti na usta za 14 danadrakensang je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:19Sto cu se zalit ako smo namjestili jbt, haj se dogovorite, svi profili celavog kmeta ujedinite seeeee
@forza_juve u to upada i sberbanka mi smo kamate sta je sta je
- mohikanac12
- Kontakt:
The science of being a bitch at its finest.drakensang je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:52Bosnjastvo at its finestprisonbreak je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:43Kmecite Mostarci,kad su bas krali govorili ste da je sve regulari danas je sve regular glupavi konji
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Pogledajte samo ovaj bht prenos nakon onog sa moja tv. 1990ta 

NEMA NAZAD
Nema dvolicnijih navijaca na ovom forumu od zeljinih. Stimaju sve redom, stid ih priznati, a ovdje seru nesto o sudjenju. Da imate stida poklopili bi ste se i sutili.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- BosniaBoston
- Kontakt:
Drakensang i redbull-ekspert uvlakaci
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Konkretno, je li ima fakat neko da ovo vidi kao penal? Baš, ali baš se vidi da Šabanović pušta Fajića kad prilaze šesnaestercu. Mrsko mi je izvlačiti sliku, jer se svako može uvjeriti i ovako. Druga je stvar što je Fajić tek onda odlučio da padne.
Kako danas sudija maše ofsajd Crnkiću kad treba izaći 1 na 1 sa golmanom. Reklo bi se zenćki lobi jakog Ćelika hara ligom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kome? Hahah
Mani mi se dokurcove politike, kad sta napises, napisi argumentovano.
Jos ti si zelen.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
drakensang
- Kontakt:
Jel ovo bilo profesionalno pustanje, samo ne mozemo vama sakrit nikako provalite nas iako smo se potrudilimohikanac12 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:57The science of being a bitch at its finest.drakensang je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:52Bosnjastvo at its finestprisonbreak je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:43Kmecite Mostarci,kad su bas krali govorili ste da je sve regulari danas je sve regular glupavi konji
![]()
- mohikanac12
- Kontakt:
Kakav penal pravi igrac Veleza. Zasto udariti loptu kada mozes igraca 5arajeva. 
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-
drakensang
- Kontakt:
Eeeee jest jest, kako smo namazani jes vidiomohikanac12 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:24Kakav penal pravi igrac Veleza. Zasto udariti loptu kada mozes igraca 5arajeva.![]()
- mohikanac12
- Kontakt:
Kako ste se sageli profesionalno. Satro galama, protesti, kuknjava. Prazan go dva puta ne pogađaju.drakensang je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:25Eeeee jest jest, kako smo namazani jes vidiomohikanac12 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:24Kakav penal pravi igrac Veleza. Zasto udariti loptu kada mozes igraca 5arajeva.![]()
![]()
![]()
![]()
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- ustaljenaprocedura
- Kontakt:
Kmečiiiiiiii, cviliiiiiii, stenjiiiii....
Smijesni ovi mostarci bas, bio sam na utakmici i sta ljudi pricaju to je cudo jedno. Svi im krivi osim njih, igrac Sarajeva skida loptu s linije ljudi psuju cetnicku majku sudiji sto ne svira penal 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kontam reko ko je ono lijevo krilo sa frizuricom u Borca, kad ono Ziljkic 
Jel hodzic imao dva kartona? Vala ja bi i volio da igra ovaj Sabanovic. Steta za crveni.
ŽELJEZNIČAR 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.