Kome? Hahah
Mani mi se dokurcove politike, kad sta napises, napisi argumentovano.
Jos ti si zelen.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kome? Hahah
Jel ovo bilo profesionalno pustanje, samo ne mozemo vama sakrit nikako provalite nas iako smo se potrudilimohikanac12 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:57The science of being a bitch at its finest.drakensang je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:52Bosnjastvo at its finestprisonbreak je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:43Kmecite Mostarci,kad su bas krali govorili ste da je sve regulari danas je sve regular glupavi konji
![]()
Eeeee jest jest, kako smo namazani jes vidiomohikanac12 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:24Kakav penal pravi igrac Veleza. Zasto udariti loptu kada mozes igraca 5arajeva.![]()
Kako ste se sageli profesionalno. Satro galama, protesti, kuknjava. Prazan go dva puta ne pogađaju.drakensang je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:25Eeeee jest jest, kako smo namazani jes vidiomohikanac12 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:24Kakav penal pravi igrac Veleza. Zasto udariti loptu kada mozes igraca 5arajeva.![]()
![]()
![]()
![]()
Kmečiiiiiiii, cviliiiiiii, stenjiiiii....
Jes vidio bezobrazluka jos savjetovali nemojte u go nego pored gola al dobro proslo... nego ste nas skontalimohikanac12 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:26Kako ste se sageli profesionalno. Satro galama, protesti, kuknjava. Prazan go dva puta ne pogađaju.drakensang je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:25Eeeee jest jest, kako smo namazani jes vidiomohikanac12 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:24Kakav penal pravi igrac Veleza. Zasto udariti loptu kada mozes igraca 5arajeva.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahah a to su ti slucajevi x, eto nema hajvana u Bihacu sve s kravatom gledaju urakmice
drakensang je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:49Jes vidio bezobrazluka jos savjetovali nemojte u go nego pored gola al dobro proslo... nego ste nas skontalimohikanac12 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:26Kako ste se sageli profesionalno. Satro galama, protesti, kuknjava. Prazan go dva puta ne pogađaju.![]()
![]()
Ja bih razumio to druze, npr ustali momci iz Sarajeva na centralnoj da skandiraju za Vedrana i par ovih im govori sjedite dole sta glumite. Reko vidi ovih par mangupa, il su debili il ni ne znaju sta je u pitanju. Hajd reko manjina su pacijenata ima svugdje.drakensang je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:50Hahahah a to su ti slucajevi x, eto nema hajvana u Bihacu sve s kravatom gledaju urakmice![]()
Ma falio je Dino Hasanovic jer nismo imali mi svog Gavrica, kao i Zeljkovic.harden je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:55Ja bih razumio to druze, npr ustali momci iz Sarajeva na centralnoj da skandiraju za Vedrana i par ovih im govori sjedite dole sta glumite. Reko vidi ovih par mangupa, il su debili il ni ne znaju sta je u pitanju. Hajd reko manjina su pacijenata ima svugdje.drakensang je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:50Hahahah a to su ti slucajevi x, eto nema hajvana u Bihacu sve s kravatom gledaju urakmice![]()
Al ovo za sudiju vecina tribine govori tako, ybt svi se zale namjesta se Sarajevu a stoper Veleza suta frajera u petercu, nije ni blizu lopte.
Losa utakmica sve u svemu, meni je drag Velez al sa dva raspolozena igraca od 11 se ne moze igrati. Brandao i Manev jedini dobri, ovo ostalo lose skroz. Los protok lopte, melja se puno, u sredini su ih unistili Gavric i onaj drugi, svaki duel su dobili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.