FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad smeta pobjeda mekim vidim,sad pisu kako je trebao bit penal za velez kako je trebalo bit 2-2. Presli sa 0 suteva na go sad je pobjeda dosla radi greske sudije...
Sisograd
Gladni iz tuzle
Nk valjanje
Ponisten go velezu protiv amawa koji sam izjavljuje da su ih trebali dobit za 3i vise gola razlike..
Husref nista nije pridinio za ovu pobjedu ovo su samo igraci i sudiske greske u korist nas... nemoze niko osvoit 35 bodova slucajno nijedan trener selektor, stvarno mislim da je husref najbolja opcija za lovu koju mi mozemo platit za trenera..
Jeleskovic nije bio trener FK SARAJEVA kad je husref osvoio titulu ni kad je osvajo kup nit kad je uscuplic to radio..
Pogledajte svu trenersku karijeru husrefovi i vidjecete da je njegov tim bio naj spremni tim i najljepsi nogomet je igro..
Mene malo brine da reprezentacija moze da priusti jeleskovica prije nego mi, volio bi da je nas trener al ako nece trazit drugog i cao.
Sto se tice igre mi snage imamo do 60 minute znaci neki 70 utakmice, al to ima i razlog zbog cefa je to tako, zgusnut broj utakmica od prosle godine borba na dva fronta lp le povrede najbolji igraca njih 6 igrali gavric andre letic milanovic handzic hodzic i normalno je da ovi b klasa igraca nemogu nadomjestit a klasu..
A klasa igraca se nije mogla oporavit i dic formu i uigrat se u roku mjesec dana
Sisograd
Gladni iz tuzle
Nk valjanje
Ponisten go velezu protiv amawa koji sam izjavljuje da su ih trebali dobit za 3i vise gola razlike..
Husref nista nije pridinio za ovu pobjedu ovo su samo igraci i sudiske greske u korist nas... nemoze niko osvoit 35 bodova slucajno nijedan trener selektor, stvarno mislim da je husref najbolja opcija za lovu koju mi mozemo platit za trenera..
Jeleskovic nije bio trener FK SARAJEVA kad je husref osvoio titulu ni kad je osvajo kup nit kad je uscuplic to radio..
Pogledajte svu trenersku karijeru husrefovi i vidjecete da je njegov tim bio naj spremni tim i najljepsi nogomet je igro..
Mene malo brine da reprezentacija moze da priusti jeleskovica prije nego mi, volio bi da je nas trener al ako nece trazit drugog i cao.
Sto se tice igre mi snage imamo do 60 minute znaci neki 70 utakmice, al to ima i razlog zbog cefa je to tako, zgusnut broj utakmica od prosle godine borba na dva fronta lp le povrede najbolji igraca njih 6 igrali gavric andre letic milanovic handzic hodzic i normalno je da ovi b klasa igraca nemogu nadomjestit a klasu..
A klasa igraca se nije mogla oporavit i dic formu i uigrat se u roku mjesec dana
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne treba sad biti puno pametan i general poslije bitke.BordoSarajevo je napisao/la: ↑23 nov 2019, 18:27Odličan rezultat iz Banja Luke. Sutrašnjim remijem ili pobjedom gosta bili bi pobjednici kola i u odličnoj atmosferi dočekali gov.na.
Obzirom da je bilo dosta onih koji su bili stava "ne vidim kako možemo dobiti Veleža", imam pitanje, jel se još ibretite?
U zadnjih 8 utakmica imamo 5 pobjeda i 3 remija, da su nam svirali čiste penale protiv Radnika i Slobode kao što su danas protiv Veleža imali bi 7 pobjeda i remi.
Realno je da niko skoro nije ocekivao pobjedu posle onakvih nastupa i naseg skora u gostima. Svi su vec bili zadovoljni sa remijem i okrenuti vise derbiju protiv kona.
A ja se jos ibretim, da smo uspjeli onako zaustaviti Brandaa, lik kao da nije ni igrao. I ibretim se kako smo lose odigrali drugo poluvrijeme i da smo uspjeli nekako sacuvati 3 boda

Sve u svemu, prvo poluvrijeme odlicno, drugo katastrofa.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Od muda do koštane srži treba da se grize svaki navijač Sarajeva od 55te minute do kraja tekme, a koji ima zdrave oči i mozak.Sabinho je napisao/la: ↑23 nov 2019, 17:59Grizes li muda sto smo dobili?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ocjene od 1-10.
Prva postava:
Džafić 10
Šabanović 6
Dupovac 9
Šerbečić 10
Hodžić 6
Oremuš 4
Gavrić 7
Rahmanović 7
Tatar 8
Velkoski 9
Ahmetović 9
Sa klupe:
Đokanović 8
Milanović 2
Guzina 2
Prva postava:
Džafić 10
Šabanović 6
Dupovac 9
Šerbečić 10
Hodžić 6
Oremuš 4
Gavrić 7
Rahmanović 7
Tatar 8
Velkoski 9
Ahmetović 9
Sa klupe:
Đokanović 8
Milanović 2
Guzina 2
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Možemol' konačno mi zadovoljiti posjetom sljedeći vikend?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Daj bože, kakvo je vrijeme došlo 10K ljudi će biti na stadionu.BordoSarajevo je napisao/la: ↑23 nov 2019, 19:24Možemol' konačno mi zadovoljiti posjetom sljedeći vikend?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Šabanović s onom glavom ne može nigdje igrati, lik jednostavno nije dobar u glavu. Osim toga, izuzetno loše se postavlja i nekoliko puta je daleko stajao od svog igrača. Ne znam šta se desilo s tim momkom ubodnosu na prošlu sezonu kad je svaku minutu iskoristio.Inijesta je napisao/la: ↑23 nov 2019, 17:39BordoSarajevo je napisao/la: ↑23 nov 2019, 17:16Nije sad ni Šabanović toliko loš, dobar kao rezerva i u ovakvim situacijama kada fali Hebib, Pidro... Mora samo više koristit mozak.
Čudi me što Stanojević nije dobio minute danas, protiv Slobode i Radnika meni top bio.
Ma gdje je brate dobar, pa taj momak kad god je uletio umjesto nekog usro je i sefa i stanicu, moze igrat protiv ovih losijih ekipa u kojim i on svojim kvalitetom treba da bude, pa 2-3 derbija su od njeg budalu pravili, nema potrebe forsirat nekog kome si pruzio ovoliko prilika ko mi njemu, i to danas pozitivno sto je bilo prodor kod gola takvih Hebib bapravi po 10 na tekmi pa se Hebibu opet yebe majka stalno ovdje
Mi da razmisljamo ispravno doveli bi onog malog iz Slobode Begnovica na beka za buducnost , i on i Hebib bi ti stranu drzali
I ovo za Hodzica sto raja pise, ne znam iz kojeg razloga, za razliku od onog invalida Letica odigra korektno skoro svaku tekmu, to da je ogranicen igrac i da trebamo tezit ka bolje to stoji
Što se tiče Beganovića, on je tipičan balkanski balavac kojeg 5 medijskih naslova podigne i konta da je igračina, pa onda syebe sav svoj kontinuitet. On je lošiji igrač nego prošle sezone i takvi mentaliteti nam ne trebaju. Blaža verzija Sanjina Lelića, Radovca isl.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- belosevic23
- Kontakt:
Treba vratit micu kuzmanovica umjesto milanovica 

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Koga smo sve u prošlom zimskom prelaznom roku angažovali?
FK Sarajevo
Moglo bi ici izmedju 12-15k ljudi, optimisticno...
Džafi si dao previsoku ocjenu, gol koji smo primili ide njemu na dušu. Msm razumijem da je nespreman i nema kontinuitet i sve to, al bio je slab.
Milanović i Guzina neocjenjeni, prekratko su igrali.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Hitno nam trebaju bekovi !!Hebibovic i Pidro 1 postava,i 2 dobre zamjene,Šabanoviću sine nisi za fudbala ..Hodzic nekako i moze proci kao zamjena..Kapiten odigrao vrh,Dzaficu na dusu onaj gol i skoro drugi gol veleza..Al nije za brinuti se jer nije igrao dugo vremena..Dupovac dobar,serbecic dobar,Ahmet ok,Guzina sto je odigrao je bio "ok",Milanovic nista posebno,ja tek poslije meca skontao da je Letic igrao,Oremusu treba jos minuta vidi se..Rahman je dobar bio,tatar takodjer..a sad karati plave male mitomane i u miru sa zvijezdom uci u zimski san 

Lazica i Kapica.BordoSarajevo je napisao/la: ↑23 nov 2019, 19:45Koga smo sve u prošlom zimskom prelaznom roku angažovali?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Letic nije igrao, usli Milanovic, Guzina i Djokanovic.
Bolestan čovjek bio, ovo je 10 kako je branio. Koliko je nespreman i nije u formi fantastičan.
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Lazic,Kapic..Ja mislim da su samo oni..sto te zanima?Vala da nam je ovaj rok dovesti dvojicu ovakvih igraca ja se ne zalimBordoSarajevo je napisao/la: ↑23 nov 2019, 19:45Koga smo sve u prošlom zimskom prelaznom roku angažovali?
Dzafic je danas branio ko zmaj, ako se uzme u obzir njegovo stanje zdravstveno. Svaka mu cast.
E mogao bi se sad Husref oprostiti. Taman da se opet ne bruka za derbi.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Al onih nekoliko kontri u drugom poluvremenu koje smo istrčali i koje su trebale biti šah mat pozicija smo odradili više nego amaterski.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Trenutno korisnika/ca: Anex, Bing [Bot], JavierBosnia i 31 gost.