Mislio sam da smo još koga, čisto da vidim šta očekivati za ovaj. I ja bi bio zadovoljan sa takva dva igrača.Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 20:01Lazic,Kapic..Ja mislim da su samo oni..sto te zanima?Vala da nam je ovaj rok dovesti dvojicu ovakvih igraca ja se ne zalimBordoSarajevo je napisao/la: ↑23 nov 2019, 19:45Koga smo sve u prošlom zimskom prelaznom roku angažovali?
Obzirom na situaciju oko tabele, izgleda da ćemo se "ganjat" samo sa konama za titulu. Široki davno otpao i nemaju šansi, Zrinjski razočarao i ne vidim da bi se mogli uključiti u borbu za titulu jer su katastrofalni, šta ti je reći promjeniti trenera koji je znao kako i šta treba raditi u ovoj ligi. Ostane još samo Borac po meni ali nemaju kapacitet, njima je borba za evropu max, past će oni.
Kone dugovi stišću oko vrata, pitanje je kakve će malverzacije nastaviti raditi, namazani su, mi moramo "gas" dati i demonstrirat silu i ako se otvori, odnosno ako pošteno suđenje bude u nastavku mogli bi se odlijepiti i glat odbranit titulu.
Hadzija se mora iskupiti za ne baš dobar ljetni prelazni rok