FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Obzirom da ce seljo vjerovatno oteti 3 boda sutra, samo nas pobjeda na derbiju zanima!
Sve one remije, mlitavu i nezainteresovanu igru ove sezone cemo zaboraviti i oprostiti, samo im uzvratite za onaj poraz i da prezimimo sampionski ovu pauzu!
Svi na sjever!
**** te zeljo
Sve one remije, mlitavu i nezainteresovanu igru ove sezone cemo zaboraviti i oprostiti, samo im uzvratite za onaj poraz i da prezimimo sampionski ovu pauzu!
Svi na sjever!
**** te zeljo
NEMA NAZAD
- ElCartel11
- Kontakt:
Ide derbi, da vidimo taj inat u vama momci, da vidimo tu vasu zelju po sportskoj osveti! Hocete li stisnuti muda i iskarati ih ili ce te uci mlitavo u derbi i opet popusiti?
Ko god ima nekog od nasih igraca na fb/instagramu ili uzivo da ih poznaje, samo im pokazivati ono njihovo radovanje i prcanje posle zadnjeg derbija.
Hocu da se nabriju, da lete po terenu, a tu onda oni cigani nemaju nikakve sanse!
Hajmo svi, svi, svi krece operacija derbi!
Ko god ima nekog od nasih igraca na fb/instagramu ili uzivo da ih poznaje, samo im pokazivati ono njihovo radovanje i prcanje posle zadnjeg derbija.
Hocu da se nabriju, da lete po terenu, a tu onda oni cigani nemaju nikakve sanse!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Imam Stanojevića,Oremuša,Rahman je neaktivan.ElCartel11 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 03:37Ide derbi, da vidimo taj inat u vama momci, da vidimo tu vasu zelju po sportskoj osveti! Hocete li stisnuti muda i iskarati ih ili ce te uci mlitavo u derbi i opet popusiti?
Imam Hodžića, Šabanovića, Velkoskog...
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
Nasa najbolja tekma do sada. Mi smo sebi najveci protivnici, vecinom kad povedemo protivnik prodise jer se prepusti inciativa i izgleda pokusava se na kontru dokrajciti protivnik. To nas je kostalo u par navrata a moglo i jucer, jer sami razigramo protivnika. Pa nisu barcelona
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
ja evo čekam da završi pljuvačina na momka i da mi neko spomene da je po njegovoj strani igrao Brandao, koji nije postojao na tekmi nikako...ledesma je napisao/la: ↑23 nov 2019, 22:04Puno braco pljujete malog Šabana, momak ide gore dole konstantno, zna se lijepo i postaviti u odbrani, ima fin centarsut. Nije savršen, ali moze pomoci dosta.
Meni nije jasno kako ovi stariji prepuštaju mlađim da se bore, a oni svi ko da su igrali u Barci i Realu, zvijezde, samo šetaju mislim na Rahmana i Krstea.
i zašto bek markira glavnog napadača Fajića pored živa 2 centralna stopera njegove konstitucije???
sačekat ću odgovor nije problem...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedan od jačih klipova u posljednje vrijeme.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I zasto je glup igrac koji golmanu vraca glavom loptu u 16 koju kontrolise a nije kriv golman koji istrcava van 16 bez ikakvw potrebe?Denchi je napisao/la: ↑24 nov 2019, 07:50ja evo čekam da završi pljuvačina na momka i da mi neko spomene da je po njegovoj strani igrao Brandao, koji nije postojao na tekmi nikako...ledesma je napisao/la: ↑23 nov 2019, 22:04Puno braco pljujete malog Šabana, momak ide gore dole konstantno, zna se lijepo i postaviti u odbrani, ima fin centarsut. Nije savršen, ali moze pomoci dosta.
Meni nije jasno kako ovi stariji prepuštaju mlađim da se bore, a oni svi ko da su igrali u Barci i Realu, zvijezde, samo šetaju mislim na Rahmana i Krstea.
i zašto bek markira glavnog napadača Fajića pored živa 2 centralna stopera njegove konstitucije???
sačekat ću odgovor nije problem...![]()
Halid jeste nekad preagresivan i to je nesto sto trener treba da mu sredi u glavi,, ali reci da ne zna se postaviti i alicne stvati su smijesne.
Najjaca prica kaze svaki derbi ga vozaju bas na predzadnjem.derbiju asistirao ahmetovicu za 2 1 i bio vise nego odlican svw do crvenog kojeg nijje trebao.
Tako je i juce, i on i dusan na bekovim svw zaustavili, propuh bio u sredini terena i odbrane, a ako cemo biti fer ovdje je zrtvovao crveni za gol. Jer ovfje bi fajic izasao 1 na 1 i to bi bilo to.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Saban nije na nivou standardnog igraca jos, i njegova nekako pokretnost nije na nivou, al da mu se treba produzit ugovor i cak bi ga poslo negdje na posudbu bi.
Sto se tice derbija, usralismo prvi derbi sto znaci da ce imat bolji omjer bar u ove prve dvije utakmice..
Radi kiksa protiv slobode (realno svi bi podpisali remi protiv radnika) moramo sa konama ici na noz, osim ako ih ubice iznenade i uzmu bod ili sva tri..
U slucaju da remiziraju ili izgube od ubica, remi bi bio prihvatljiv uz pobjedu protiv zvezde
Sto se tice derbija, usralismo prvi derbi sto znaci da ce imat bolji omjer bar u ove prve dvije utakmice..
Radi kiksa protiv slobode (realno svi bi podpisali remi protiv radnika) moramo sa konama ici na noz, osim ako ih ubice iznenade i uzmu bod ili sva tri..
U slucaju da remiziraju ili izgube od ubica, remi bi bio prihvatljiv uz pobjedu protiv zvezde
oni ako kiksaju možemo bez pritiska ući u derbi....što nam može promijeniti stil igre....ali hajd ti to Husrefu objasni koji je već izjavio da se revanširamo itd.Pitar6785 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 08:40Saban nije na nivou standardnog igraca jos, i njegova nekako pokretnost nije na nivou, al da mu se treba produzit ugovor i cak bi ga poslo negdje na posudbu bi.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jest bila sinoc nasa utakmica na BHT ( repriza) ?
Nije.koliko sam upratio
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
ma sere s tim, igraće na nulu, pogotovo ako ne dobije željezničar danas.Denchi je napisao/la: ↑24 nov 2019, 08:43oni ako kiksaju možemo bez pritiska ući u derbi....što nam može promijeniti stil igre....ali hajd ti to Husrefu objasni koji je već izjavio da se revanširamo itd.Pitar6785 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 08:40Saban nije na nivou standardnog igraca jos, i njegova nekako pokretnost nije na nivou, al da mu se treba produzit ugovor i cak bi ga poslo negdje na posudbu bi.
U slucaju da remiziraju ili izgube od ubica, remi bi bio prihvatljiv uz pobjedu protiv zvezde![]()
![]()
![]()
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
Nevjerovatno je da smo na +3 sa ovakom igrom i spremom do 60min... Danas nam sve odgovara osim "keca"...
I onda na derbiju imas sansu otici na dvike utakmice razlike, sa nespremnom ekipom.. top ocm...
Nadam se extra motivaciji za derbi, igraci svi spremni... Samo se bojim opet drugog poluvremena, tj pd 60-te minute... Onaj krimos nije levat, znat ce kako nas najbolje iskoristiti, zato pamet u glavu....
Vrti im "kasete" Husrefe zadnjeg derbija, pocevsi od sutra pa svaki dan do subote....
I onda na derbiju imas sansu otici na dvike utakmice razlike, sa nespremnom ekipom.. top ocm...
Nadam se extra motivaciji za derbi, igraci svi spremni... Samo se bojim opet drugog poluvremena, tj pd 60-te minute... Onaj krimos nije levat, znat ce kako nas najbolje iskoristiti, zato pamet u glavu....
Vrti im "kasete" Husrefe zadnjeg derbija, pocevsi od sutra pa svaki dan do subote....
zapet će da dobiju danas i onda na derbiju će se branit i čekat drugo poluvrijeme na kontre da nas ubije, nije teško skontat šta će....Zip je napisao/la: ↑24 nov 2019, 09:17Nevjerovatno je da smo na +3 sa ovakom igrom i spremom do 60min... Danas nam sve odgovara osim "keca"...
fol je što Hus to ne konta nego ide isto ko i sa Veležom na njih....najavljuje već unaprijed....

A covjek koji pogodi svako 50i zicer, svako 180i sut u okvir gola pretvori u gol, svaki 45i ubacaj mu bude dobar je svakako olicenje fudbalera, pa kakve je lik promasaje imao prosle i pretprosle sezone, sam od njega mozes napraviti klip sa bloopersima, a na drugi promasaje napadaca iz citave Evrope i opet neces imati dovoljno materijala kao kod Hebiba.To sto neko trci ko muha bez glave i stalno dolazi u sanse ( koje realizuje sa 3% uspjesnoscu) ne znaci da je neko dobar fudbaler ili fudbaler ikakoOrangina85 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 00:32Saban nije fudbaler a pisanje da je bolji od Hebibovica je vrijedjanje fudbala
Hebibović je stigao u najboljim igračkim godinama pa je išao na posudbu jer nije mogao se priviknuti na nivo...u defanzivi i Dule i Šabanović su Tvrđave za njega...ZeroStyle je napisao/la: ↑24 nov 2019, 09:38A covjek koji pogodi svako 50i zicer, svako 180i sut u okvir gola pretvori u gol, svaki 45i ubacaj mu bude dobar je svakako olicenje fudbalera, pa kakve je lik promasaje imao prosle i pretprosle sezone, sam od njega mozes napraviti klip sa bloopersima, a na drugi promasaje napadaca iz citave Evrope i opet neces imati dovoljno materijala kao kod Hebiba.To sto neko trci ko muha bez glave i stalno dolazi u sanse ( koje realizuje sa 3% uspjesnoscu) ne znaci da je neko dobar fudbaler ili fudbaler ikakoOrangina85 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 00:32
Saban nije fudbaler a pisanje da je bolji od Hebibovica je vrijedjanje fudbala
Pa kako nece biti tvrdzave kad ne smiju preci centar.
Za njih dvojicu ubacaj je pojam a ne sut po golu ili ubacivanje iz drugog plana.vidjeli smo protiv Sirokog kakav je igrac Heba u odnosu na pobrojane.
Za njih dvojicu ubacaj je pojam a ne sut po golu ili ubacivanje iz drugog plana.vidjeli smo protiv Sirokog kakav je igrac Heba u odnosu na pobrojane.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
oni su bekovi, dok je Hebibović krilo i to je argument za obje tvrdnje
takođe znaju ponekad imati asist ili pokrenuti akciju koja rezultira golom....Hebibović je užasno neefikasan za broj prilika pred golom u kojima se nađe...ne smijem ni zamišljati kako bi bilo da jedan Fanimo ili Brandao se nađu u tolikom broju prilika...

Hebiboviću bi najviše odgovarala uloga wing-backa da igramo sa tri štopera. Nešta tipa Marcos Alonso, kod Contea u sistemu 352 bio najbolji igrač, kod Lamparda i Sarrija u 433 igra minimalno, jer defanzivno nije jak kao jedan Emerson ili Reece.
Jbg, treba i to razdvojit, ne može bit strašan bek igrač koji je pola karijere igrao kao krilo, realno. Kao Cuadrado, u Italiji top igrač sa tri stopera, u Engleskoj truba u sistemima sa dva nazad. AKO bi Čusta došao i isforsirao svoj stil iz Belgije, sa tri nazad, ja mislim da bismo tek tu vidjeli Hebiba u fullu, ono 100%.
Jbg, treba i to razdvojit, ne može bit strašan bek igrač koji je pola karijere igrao kao krilo, realno. Kao Cuadrado, u Italiji top igrač sa tri stopera, u Engleskoj truba u sistemima sa dva nazad. AKO bi Čusta došao i isforsirao svoj stil iz Belgije, sa tri nazad, ja mislim da bismo tek tu vidjeli Hebiba u fullu, ono 100%.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Covjek igra bekovsku poziciju,a opet daje golove,ubacuje se ,asistira.Da igra kao njegove nabrojane kolege nista od toga ne bi bilo.Denchi je napisao/la: ↑24 nov 2019, 10:00oni su bekovi, dok je Hebibović krilo i to je argument za obje tvrdnje
takođe znaju ponekad imati asist ili pokrenuti akciju koja rezultira golom....Hebibović je užasno neefikasan za broj prilika pred golom u kojima se nađe...ne smijem ni zamišljati kako bi bilo da jedan Fanimo ili Brandao se nađu u tolikom broju prilika...![]()
![]()
Bas bi volio vidjeti Brandao ili Fanima kako igraju na beku a to sve stignu..sad smajli onaj shock
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, boki86, edgarallanpoe04, Google Adsense [Bot], keli i 63 gosta.