Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
baš si zao hordašZeko87 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 11:23Samo pobjeda od tri razlike će saprati gorak okus nakon avgusta. U najgorem slučaju može i 1:0, pogodak na odbijenu loptu odbranjenog nepostojućeg penala, iz 96.min utakmice koja je produžena 3 min. Penal dosuđen nakon 2m čistog ofsajda, pomoćnik mahao, ali ga naš brat Peljto stavio na ignore...
A kakvu "pravimo" atmosferu čudno mi kad pogledam da u 8 zadnjih tekmi imamo skor 5-3-0 a vrlo lahko je moglo biti i 7-1-0.
Možemo ga kritizirati (prvi ja), ali znanje je znanje!A Musemić je u Mostaru proslavio jubilarnu 175. pobjedu u zvaničnim mečevima na klupi FK Sarajeva. Brojka koja zaista izaziva respekt.
a jbt , opet će nas Robija napast da ih uništavamo
Hocete vi cete biti prviSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 10:48Jesmo li kupili timski autobus?Mislim da cemo biti prvi u BiH koji imamo svoj autobus..
fizička forma igrača Čelika za koju je on odgovoran
mislim da je i Azmir Slobodi kupio timski bus, pa onda ga prefarbo za CityNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑24 nov 2019, 13:38Hocete vi cete biti prviSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 10:48Jesmo li kupili timski autobus?Mislim da cemo biti prvi u BiH koji imamo svoj autobus..
Pa to sto su igraci Celika invalidi i nisu im isplacene plate je druga stvar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.