FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Yebala vas vasa realizacija zivota cete nas kostat
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bice ovo dobro do kraja, Bjelica prijeratni Zeljovac, ako treba i izmislice penal jer prva ljubav zabarava nema 

MIHAJLOVIĆ !

ne radi vise ovaj stream na fbu 

- ASD
- Kontakt:
Zajmović ne zna trčati.
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Jesmo mi k.urtoni fuj..
Naredna sedmica će pokazati jesu li pi.čkice ili imaju karakter...Jer ukoliko ne daj Bože izgubimo, možemo se pozdraviti sa titulom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Milion sansi, budes bolji i budes NESPOSOBAN da das jedan gol za 2:1 i cao. Yebite se svi.
- mohikanac12
- Kontakt:
Ne znam sta da kazem nakon ovoga sto sam gledao veceras. Nevjerovatno.
Glavu gore, idemo dalje.
Volim te Željo.
Glavu gore, idemo dalje.
Volim te Željo.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
ipak Zeljo ima puno limitiranih igraca.. domacini, odlican teren, i nista.. Sirokom cestitke, odigrali su gospodski. mozda je ovako bolje, u januaru otjerati 3-4 igraca, dovesti adekvatne zamjene i boriti se do kraja za Evropu, koja ce se tesko izboriti.. Borac i Siroki ce biti jos jaci, tu su Zrinjski i Sarajevo.. bice tesko.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Fulimo 10 zicera
Sada pitare standardno iskarati u Lavoru 
Ponosan sam što se samo na našem stadionu može svirati penal u 90. minuti. Nigdje više u ovoj ligi niti regionu se smije svirati penal protiv domaćina u 90. minuti. Još jednom smo dokazali da gost na našem terenu ima najbolje suđenje u ligi, da je nama ovako suđenje u gostima hladno bi prvi bili

Ponosan sam što se samo na našem stadionu može svirati penal u 90. minuti. Nigdje više u ovoj ligi niti regionu se smije svirati penal protiv domaćina u 90. minuti. Još jednom smo dokazali da gost na našem terenu ima najbolje suđenje u ligi, da je nama ovako suđenje u gostima hladno bi prvi bili
Zadnja izmjena: BocaJuniors1905, dana/u 24 nov 2019, 18:18, ukupno mijenjano 2 puta.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Steta sto se ovaj poraz desio pred derbi. Jbg, cim napad zakaze mi smo u problemu, jer odbrana nam je suplja.
Glavu gore, skupit se i iducu sedmicu pobit se muski sa pitama, pa sta bude.
I da, nabijem na k**** ove stakore sto izmigolje nakon poraza. Veselite se cmarovi, **** vas Misimovic!!!
Glavu gore, skupit se i iducu sedmicu pobit se muski sa pitama, pa sta bude.
I da, nabijem na k**** ove stakore sto izmigolje nakon poraza. Veselite se cmarovi, **** vas Misimovic!!!
Evo samo da su Ramovic ili Zajmovic zavalili pred kraj i sad bi sve bilo drugacije. Jedan gol, jedan ..
Pauze nas ubise. Stila majstore hvala ti, bez tebe smo 0. Ericu ne probudio se sutra, dovedite nam golmana i igrace u zadnjoj liniji. Ovaj psihicki pad nam je bas trebao pred derbi. Pojedinci idioti pravi
**** mater sta smo sansi imali, ponovila se Tuzla City samo smo tamo realizovali penal za bar jedan bod. Ne vjerujem sta smo sve uspjeli promasiti. Jos prije penala pola minute Ramovic sam na golmana i promasi. Ajd bar je dobar bio cijelu utakmicu. Veselinovica poslati na neki kurs realizacije. Ovo je patnja vise sta lik moze promasiti, ne moze bolja sansa, bolja lopta, bolji ugao...**** ga svak. Djaba njemu sve s ovakvom realizacijom nikad od njega igraca za najvece domete. Stila jos jednom pokazao koliki je majstor. Odbrana nam je bas kriticna, Kemo i Pavic danas inekako, a ona dvojica nikako. Jos Erica kad dodas moralo je ovako zavrsiti.
Ma realno i bolje je ovako, da nema ovakvih utakmica svrsavali bi na igrace koji nisu bas to sto nama treba za nase ciljeve. Najgore sto ce za 10 dana Sinisa biti najbolji, a Pavic najgori i sve tako u krug. Ostaviti Kemu i Sipovica, dovesti boljeg stopera od Bogicevica pa nek se bore ta trojica za mjesto. Probaiti opet Vedrana na golu. Eric dobar bio na pocetku, sad apsolutno nista. Nit sta brani nit koji ****. Mislim da Bojo treba igrati u veznom redu, pored njega Dado ili Mesa, ispred Stila. Ramovic najbolje partije pruza na desnom krilu, ali znajuci da ce se povrijediti ili dobiti kartone treba jos neko tamo. Zajmovicu treba gledati natalnu kartu, bacati grah ili tako nesto. Nema sanse da neko zna sta ocekivati od njega.
Nadam se da cemo prodati Krpica za neke pare i dovesti Voju jer je bolji napadac i pored Stile bi se on nadavao golova.
Bice sad bas tesko na derbiju, ali ako nista dobra stvar je sto petari vjerovatno najavljuju posljedni ekser u tabut, bosanski dinamo i sve te njima svojstvene bajke, a kad su u tom elementu onda dobiju po labrnji.
Idemo dalje.
Ma realno i bolje je ovako, da nema ovakvih utakmica svrsavali bi na igrace koji nisu bas to sto nama treba za nase ciljeve. Najgore sto ce za 10 dana Sinisa biti najbolji, a Pavic najgori i sve tako u krug. Ostaviti Kemu i Sipovica, dovesti boljeg stopera od Bogicevica pa nek se bore ta trojica za mjesto. Probaiti opet Vedrana na golu. Eric dobar bio na pocetku, sad apsolutno nista. Nit sta brani nit koji ****. Mislim da Bojo treba igrati u veznom redu, pored njega Dado ili Mesa, ispred Stila. Ramovic najbolje partije pruza na desnom krilu, ali znajuci da ce se povrijediti ili dobiti kartone treba jos neko tamo. Zajmovicu treba gledati natalnu kartu, bacati grah ili tako nesto. Nema sanse da neko zna sta ocekivati od njega.
Nadam se da cemo prodati Krpica za neke pare i dovesti Voju jer je bolji napadac i pored Stile bi se on nadavao golova.
Bice sad bas tesko na derbiju, ali ako nista dobra stvar je sto petari vjerovatno najavljuju posljedni ekser u tabut, bosanski dinamo i sve te njima svojstvene bajke, a kad su u tom elementu onda dobiju po labrnji.
Idemo dalje.
Cuva Bog Zelju svog!
Imas Stilica tebi penal puca levat. Imas pauzu 15 dana tebi ekipa u 60 lin ne moze dahnut. Nespremni igraci nemaju koncentracije zato bazen ne mogu pogodit.
Krivci kompletan strucni tim i Osim.
Guso je. Bo li ti Eric sve...
Krivci kompletan strucni tim i Osim.
Guso je. Bo li ti Eric sve...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kontra, perodeformero i 33 gosta.