Široki kao športske prijatelje...
Bas me interesuje sta ce reci za Velež...
Prijatelji ili neprijatelji...?

Vi nas spominjete kako god mi odigramo, pobijedili ili izgubili mi sudiju kupili, šta bi danas bilo tek da smo ih dobili.. Ali uzet ćemo ove levate u subotu pa će biti slađeredbull93 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:04To ti je isto kad mi vama kazemo nemoj te vi o sudijama pricatiBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:02To ti spominješ neku posjetu? Nemoj živ bio da se dotičemo vaših posjeta![]()
![]()
Mnogo betona, malo mozga...BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:12BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:02
To ti spominješ neku posjetu? Nemoj živ bio da se dotičemo vaših posjeta![]()
Vi nas spominjete kako god mi odigramo, pobijedili ili izgubili mi sudiju kupili, šta bi danas bilo tek da smo ih dobili.. Ali uzet ćemo ove levate u subotu pa će biti slađe![]()
Dobro Vanja mačko..Vanja8 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:14Mnogo betona, malo mozga...BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:12BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:02
To ti spominješ neku posjetu? Nemoj živ bio da se dotičemo vaših posjeta![]()
Vi nas spominjete kako god mi odigramo, pobijedili ili izgubili mi sudiju kupili, šta bi danas bilo tek da smo ih dobili.. Ali uzet ćemo ove levate u subotu pa će biti slađe![]()
Gargamel STRAŠNI...BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:23Dobro Vanja mačko..Vanja8 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:14Mnogo betona, malo mozga...BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:12
Momak je mislio na vas. Bravo ubice jer ste uspjeli izgubiti utakmicu u kojoj ste kupili sudije.
Opet ti bahacenje s avatarima. Opet ces po nosu dobit, okani se bahacenja, popisan ces bitmohikanac12 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:32Ko je pao debilu, mi se borimo za titulu a vi za opstanak. Kakav kreten, je li ovo moguce.![]()
Kujice pitarske.
Nema potrebe da nas neko od RA moli i da se nedo Bog osjeca neugodno u Sarajevu, to se podrazumijeva da ce mi doc prijatelji.. a ti im reci nesto pa provjeri trebal mi iko ista govorit a ne molit..Radmilo87 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 19:25Zamolite kone da vas isprate za 14 dana i budu sa vama svo vrijeme, možda se budete sigurnije osjecali, vrijedi posebno za domaće![]()
![]()
![]()
Vama cemo sa merakom yebat onu mater poltronsku. Vidjeces kako skace na nos.drakensang je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:33Opet ti bahacenje s avatarima. Opet ces po nosu dobit, okani se bahacenja, popisan ces bitmohikanac12 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:32Ko je pao debilu, mi se borimo za titulu a vi za opstanak. Kakav kreten, je li ovo moguce.![]()
Kujice pitarske.
Eto dokaza koliko su vama putarina biti principi pa vi da nama donesete LP ja se ne bi veselio!Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:10Mrzim ja ubice,al sta cu napisati drugo kada su nam omogucili da ostanemo na prvom mjestu
Rijec poltron si naucio vjerovatno kad si dobio posao u tuborgumohikanac12 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:34Vama cemo sa merakom yebat onu mater poltronsku. Vidjeces kako skace na nos.drakensang je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:33Opet ti bahacenje s avatarima. Opet ces po nosu dobit, okani se bahacenja, popisan ces bitmohikanac12 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:32Ko je pao debilu, mi se borimo za titulu a vi za opstanak. Kakav kreten, je li ovo moguce.![]()
Kujice pitarske.
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 17 gostiju.