Široki kao športske prijatelje...
Bas me interesuje sta ce reci za Velež...
Prijatelji ili neprijatelji...?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vi nas spominjete kako god mi odigramo, pobijedili ili izgubili mi sudiju kupili, šta bi danas bilo tek da smo ih dobili.. Ali uzet ćemo ove levate u subotu pa će biti slađeredbull93 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:04To ti je isto kad mi vama kazemo nemoj te vi o sudijama pricatiBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:02To ti spominješ neku posjetu? Nemoj živ bio da se dotičemo vaših posjeta![]()
![]()
Mnogo betona, malo mozga...BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:12BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:02
To ti spominješ neku posjetu? Nemoj živ bio da se dotičemo vaših posjeta![]()
Vi nas spominjete kako god mi odigramo, pobijedili ili izgubili mi sudiju kupili, šta bi danas bilo tek da smo ih dobili.. Ali uzet ćemo ove levate u subotu pa će biti slađe![]()
Dobro Vanja mačko..Vanja8 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:14Mnogo betona, malo mozga...BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:12BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:02
To ti spominješ neku posjetu? Nemoj živ bio da se dotičemo vaših posjeta![]()
Vi nas spominjete kako god mi odigramo, pobijedili ili izgubili mi sudiju kupili, šta bi danas bilo tek da smo ih dobili.. Ali uzet ćemo ove levate u subotu pa će biti slađe![]()
Gargamel STRAŠNI...BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:23Dobro Vanja mačko..Vanja8 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:14Mnogo betona, malo mozga...BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:12
Momak je mislio na vas. Bravo ubice jer ste uspjeli izgubiti utakmicu u kojoj ste kupili sudije.
Opet ti bahacenje s avatarima. Opet ces po nosu dobit, okani se bahacenja, popisan ces bitmohikanac12 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:32Ko je pao debilu, mi se borimo za titulu a vi za opstanak. Kakav kreten, je li ovo moguce.![]()
Kujice pitarske.
Nema potrebe da nas neko od RA moli i da se nedo Bog osjeca neugodno u Sarajevu, to se podrazumijeva da ce mi doc prijatelji.. a ti im reci nesto pa provjeri trebal mi iko ista govorit a ne molit..Radmilo87 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 19:25Zamolite kone da vas isprate za 14 dana i budu sa vama svo vrijeme, možda se budete sigurnije osjecali, vrijedi posebno za domaće![]()
![]()
![]()
Vama cemo sa merakom yebat onu mater poltronsku. Vidjeces kako skace na nos.drakensang je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:33Opet ti bahacenje s avatarima. Opet ces po nosu dobit, okani se bahacenja, popisan ces bitmohikanac12 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:32Ko je pao debilu, mi se borimo za titulu a vi za opstanak. Kakav kreten, je li ovo moguce.![]()
Kujice pitarske.
Eto dokaza koliko su vama putarina biti principi pa vi da nama donesete LP ja se ne bi veselio!Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:10Mrzim ja ubice,al sta cu napisati drugo kada su nam omogucili da ostanemo na prvom mjestu
Rijec poltron si naucio vjerovatno kad si dobio posao u tuborgumohikanac12 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:34Vama cemo sa merakom yebat onu mater poltronsku. Vidjeces kako skace na nos.drakensang je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:33Opet ti bahacenje s avatarima. Opet ces po nosu dobit, okani se bahacenja, popisan ces bitmohikanac12 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:32Ko je pao debilu, mi se borimo za titulu a vi za opstanak. Kakav kreten, je li ovo moguce.![]()
Kujice pitarske.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.