Tebra mi gore ako ne primimo go sa ovakvim amaterima u zadnjoj linij, i na krilnim pozicijama, ja cu na sred Grbavice lajati k’o cuko.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Tebra mi gore ako ne primimo go sa ovakvim amaterima u zadnjoj linij, i na krilnim pozicijama, ja cu na sred Grbavice lajati k’o cuko.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Puleni, hocete li sanjati veceras sanse sto se fulali? Nadam se da hocete da prezivite taj horor dva puta za kaznu 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
@braco
Odlicna i posve tacna analiza, pozdravio sam to cim si napisao. Svake godine jednog konja za trku imamo. Evo Stile ove godine, vec je uhvatio prikljucak.
A ostali ofanzivci, da bog dragi sacuva. Kakve neznalice i kukavice ispred gola. Veseli, Zaim... ma tragedija.
Odlicna i posve tacna analiza, pozdravio sam to cim si napisao. Svake godine jednog konja za trku imamo. Evo Stile ove godine, vec je uhvatio prikljucak.
A ostali ofanzivci, da bog dragi sacuva. Kakve neznalice i kukavice ispred gola. Veseli, Zaim... ma tragedija.
Nije problem primiti gol ako ces dati gol višekerimatomic1921 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 22:52

MIHAJLOVIĆ !
Kakve je samo Veseli pokušaje divlje imao, vanjskom sa mrtvih uglova, fizika odbacuje mogućnost gola ali ne i Mladen.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Vala nas je izhandrio i tvoj pulen

Covjek dva metra lopta ga preskace on stoji ko drvena marija, i jos kazu ne treba ga mijenjati boze ti mene sacuvaj..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Od njega se bar naviklo na to, od Veselog begi nekad neke koristi bude pa se insan ponada da će nešto i napraviti

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Allaha mi, kako je Bogi grohno.
Ne mogu da vjerujem, svaki njegov dodir s loptom je panika u ekipi.
Jos kad ono “preskoci” i pusti loptu kroz noge, direktno Bagaricu u kontru je propusti.
Allahselamet.
Ne mogu da vjerujem, svaki njegov dodir s loptom je panika u ekipi.
Jos kad ono “preskoci” i pusti loptu kroz noge, direktno Bagaricu u kontru je propusti.
Allahselamet.
Ono sto Veselinovic moze fulit niko na planeti Zemlji ne moze objasniti.
Svaki promasaj mu je bio laksi za pogodit nego ofulat, ali on je upravo uradio ono komplikovanije svaki put
Svaki promasaj mu je bio laksi za pogodit nego ofulat, ali on je upravo uradio ono komplikovanije svaki put

Kako neće grohnuti, još tri četiri mjeseca i 37 godina, nije sad on neka fizička zvijer da može igrati do pete decenije bez zaostalih napona
Teška srca ovo pišem, ali, Bogi, vakat je brate, hvala ti za sve, nadam se da mu neće produžiti ugovor, da će organizovati oproštajnu tekmu i da će dobiti neki posao u mlađim kategorijama.
Bogi živi Željezničar!
Teška srca ovo pišem, ali, Bogi, vakat je brate, hvala ti za sve, nadam se da mu neće produžiti ugovor, da će organizovati oproštajnu tekmu i da će dobiti neki posao u mlađim kategorijama.
Bogi živi Željezničar!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Mrš

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Mislim da će Jadranko ostat ali ono u funkciji da uskoči kad treba kao i do sada ove sezone, samo je pitanje hoće li od zime biti možda i četvrta opcija
Štila molio bih te da lobiraš kod pajdaša s tobom na ovoj slici da pređu u Želju, tačnije ovaj skroz lijevo i skroz desno. Doduše ne bih se bunio ni za Darka ali pretjerano je sviju sa slike tražiti

Štila molio bih te da lobiraš kod pajdaša s tobom na ovoj slici da pređu u Želju, tačnije ovaj skroz lijevo i skroz desno. Doduše ne bih se bunio ni za Darka ali pretjerano je sviju sa slike tražiti

Ma realno, smiješno je ući u sezonu s tri stopera, od kojih je jedan, već sada, beskoristan.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
@Rokoko ba sta ti se desilo o.O
Bujrum Vojo
Bujrum Vojo

Nakon današnje utakmice ne znam bil' me više Burić ili Vojo obradovao 

Ma dosta je zayebancije, stvari su očite i potrebno je dobro zasukati rukave i riješiti to.
Ko ne vidi da nam treba golman, stoper, destruktivac i yebeno dobro krilo taj nije sav svoj.
A uz sve ovo, potrebno je odstraniti pojedine likove koji ništa ne doprinose, a nažalost, to je i moj Bogi.
Ko ne vidi da nam treba golman, stoper, destruktivac i yebeno dobro krilo taj nije sav svoj.
A uz sve ovo, potrebno je odstraniti pojedine likove koji ništa ne doprinose, a nažalost, to je i moj Bogi.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Previse cudnih stvari se desilo danasRokoko87 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 23:24Ma dosta je zayebancije, stvari su očite i potrebno je dobro zasukati rukave i riješiti to.

@braco mrtva trka izmedju te dvojice

- MocMahale444
Eric, Veseli, Mesa, sinisa i pavic mars na tribine ne klupu.
Eric je najgori golman. Ostali su pickice isto nabijem ih na ****.
Eric je najgori golman. Ostali su pickice isto nabijem ih na ****.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️