Pa svakako ću koristiti njihovu uslugu.
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Sumnjam da će imati Notch.
Nullius in verba
kad Steve nesto leaka kao da je i zvanično predstavljen
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
sređen je shipping u BiH sada, bit će sve spremno za Black Friday
odmah ljudi odgovaraju
odmah ljudi odgovaraju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jel ima neko P30 lite ? Zanima me da li je zadovoljan 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bateriju moraju dići na 4500 minimalno, nisam zadovoljan sa 4100. Plus fast charge od 45w, ako to bude i ova kamera odma mijenjam
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Update
Promijenio sam"kontakt ulaz" na mobitelu,gdje se stavlja punjac,pokvarili se oni "zlijebovi" model Samsung A6 2018..70km u Agramu u Hrasnom nova zelena zgrada preko puta Vladimir Nazora skole,je li skupo?? Po meni jest,valjda ce trajati..hvala forumashima na preporuci
Promijenio sam"kontakt ulaz" na mobitelu,gdje se stavlja punjac,pokvarili se oni "zlijebovi" model Samsung A6 2018..70km u Agramu u Hrasnom nova zelena zgrada preko puta Vladimir Nazora skole,je li skupo?? Po meni jest,valjda ce trajati..hvala forumashima na preporuci
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Pa trebalo bi trajati osim ako nije generalno problem kod tog telefona. A da jeste skupo zavisi koliko je Samsung iskomplicirao popravak tog usb porta, a opet imas i to da si isao kod zvanicnog servisera gdje si siguran za popravku.
Samo molim te reci, jesu li ti 'slucajno' stavili novi display, bateriju, pa čak i matičnu.
Ja sam ljetos kod njih odnio Xperiju Z5 da mi zamjene bateriju, platio 40-50 KM i uz to dobio novu maticnu plocu, sto su to uradili nemam pojma, a samim tim sam dobio godinu dana garancije zbog te nove ploce, a stara gara istekla, hah.
Jucer podigao svoju Nokiju 7 plus, telefon imao samo problem sa usb portom, prekidao tokom punjenja, zamjenili port i ekran. Ne bunim se doduše. Ali eto.
Samo molim te reci, jesu li ti 'slucajno' stavili novi display, bateriju, pa čak i matičnu.
Ja sam ljetos kod njih odnio Xperiju Z5 da mi zamjene bateriju, platio 40-50 KM i uz to dobio novu maticnu plocu, sto su to uradili nemam pojma, a samim tim sam dobio godinu dana garancije zbog te nove ploce, a stara gara istekla, hah.
Jucer podigao svoju Nokiju 7 plus, telefon imao samo problem sa usb portom, prekidao tokom punjenja, zamjenili port i ekran. Ne bunim se doduše. Ali eto.
PozzdravQUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑27 nov 2019, 15:42Pa trebalo bi trajati osim ako nije generalno problem kod tog telefona. A da jeste skupo zavisi koliko je Samsung iskomplicirao popravak tog usb porta, a opet imas i to da si isao kod zvanicnog servisera gdje si siguran za popravku.
Samo"usb port/ulaz" zamijenili..bili otisli oni"zlijebovi/metalne iglice"..nisu mi ni novu bateriju ugradili niti maticnu..za 70km dali mi samo novu "masku" nisu cak ni futrolu.
Koliko si ti; i gdje si popravljao Nokiu 7 plus?
Hvala pozz
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Nosio takodjer u agram. Kod mene je dzaba bilo jer imam garanciju
Mozda mjesec i po. prezadovoljan.
ima dvije sitne mane, los dizajn led notifikacije (po danu se skoro i ne vidi) i nekako premekana lock tipka (cesto je missclickas)
Sem toga, top notch
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
i kod ovog isto tako. Kamera je top u odnosu na svoju cijenu
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ima li kakvih top ponuda za sutra 
Ako slucajno neko zeli..
Poklanjam maskicu za samsung m20. Tamno-plava sa zlatnim ljiljanima, radjena po narudzbi..
Poklanjam maskicu za samsung m20. Tamno-plava sa zlatnim ljiljanima, radjena po narudzbi..
NEMA NAZAD
Redmi Note 8 4/64 na ALIu oko 230-240KM, isplati li se? Ima li neko taj mobitel? Mislim ga uzeti za poklona...
Kako dobiti ove kupone tipa 2$ na svakih 15$?
Kako dobiti ove kupone tipa 2$ na svakih 15$?
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10, zemuntrg i 15 gostiju.