Možda si ga baš ti izazvao kad si počeo gubiti.Marsal je napisao/la: ↑26 nov 2019, 16:25Prije par godina kad je bila serija onih zemljotresa u Zenici...e prvi koji je bio i najgori je baš jak bio... Ja u video klubu u pola 2 igro Calla sa svojom bagromi poslije zemljotresa izašli mi na ulicu, sve vani ba a ljeto bilo i stojim kraj neke trafike kad dođe lik i kae daj mi piva za 20 maraka dok ovo sve nije poravnalo
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat
- Donnie Darko
- Kontakt:
kod mene čitav komšiluk izašao pred zgrade, i sad stoje svi pričaju, a jedan dedo na prozor izađe i govori "uh J*** ti boga ode ovo prema kaćunima"Marsal je napisao/la: ↑26 nov 2019, 16:25Prije par godina kad je bila serija onih zemljotresa u Zenici...e prvi koji je bio i najgori je baš jak bio... Ja u video klubu u pola 2 igro Calla sa svojom bagromi poslije zemljotresa izašli mi na ulicu, sve vani ba a ljeto bilo i stojim kraj neke trafike kad dođe lik i kae daj mi piva za 20 maraka dok ovo sve nije poravnalo
![]()
Pored ovih što od obrazovanja imaju mekteb, do izražaja dolaze i srpski "novinari".
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
kako je pravilnije?
tlotres ili potres

potres mi nekako seljački djeluje, kao da mu fali slovo t na kraju

tlotres ili potres
potres mi nekako seljački djeluje, kao da mu fali slovo t na kraju
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 26 nov 2019, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Marsal
- Kontakt:
Ma jok, ja sam ti tu bio snajperista samo takav
Donnie Darko je napisao/la: ↑26 nov 2019, 16:39kod mene čitav komšiluk izašao pred zgrade, i sad stoje svi pričaju, a jedan dedo na prozor izađe i govori "uh **** ti boga ode ovo prema kaćunima"![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ne može ni meni nadmašiti ništa onaj iz 2012, bar što se Zenice tiče. Treslo kao ludo, da nisam pridržao ormar i tv sve bi u pm otišlo.
Al' ovaj sinoć mi je jeziviji jer je trajao skoro pola minute, jbt nikad stati. Meni gora panika uhvati od toga
daj ga radije jače gruhni, a da traje kratko, nego ovako.
Al' ovaj sinoć mi je jeziviji jer je trajao skoro pola minute, jbt nikad stati. Meni gora panika uhvati od toga
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- tuzlak1987
- Kontakt:
I ova pomjeranja tektonskih ploca udarila na bijedu sve.
Ne moze se ovo predvidjeti ali se moze bolje pripremiti. Npr. sad ova nova krs gradnja da li bi mogla da podnese zemljotres od 6.5 tesko. I to nije nista drugo nego do covjeka jer omogucis da neko valja stanove za 2000 KM po metru kvadratnom, a ne radi nista po propisima. I recimo tako je za vecinu situacija.
A da ga mozes izbjeci ne mozes.
Ne moze se ovo predvidjeti ali se moze bolje pripremiti. Npr. sad ova nova krs gradnja da li bi mogla da podnese zemljotres od 6.5 tesko. I to nije nista drugo nego do covjeka jer omogucis da neko valja stanove za 2000 KM po metru kvadratnom, a ne radi nista po propisima. I recimo tako je za vecinu situacija.
A da ga mozes izbjeci ne mozes.
- Fantasista
- Kontakt:
Jes, jes, pe.deri i nevjernici utiču na ploče 10 km ispod zemlje, čudi me da se ne vrte malo brže.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel istina da je PDA digao medicinskim sestrama plate na 2000 KM? 
Joj kako mi idu na **** medicinske sestre, treba et da im plata bude 2000.tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 18:07Jel istina da je PDA digao medicinskim sestrama plate na 2000 KM?![]()
Nullius in verba
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovi iz Telekoma, Elektroprivrede i takvi bar ne odu u minus, dok su mi ovi iz rudnika i zdravstva uvijek bili kraljevi. Oni odu 100 miliona u minus ali bitno je da kapa, nikakve racunice.Heller je napisao/la: ↑26 nov 2019, 18:13Joj kako mi idu na **** medicinske sestre, treba et da im plata bude 2000.tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 18:07Jel istina da je PDA digao medicinskim sestrama plate na 2000 KM?![]()
A veće bahate bagre jedino na šalteru ima.
Pa ja, boli njih **** što nema sredstava za rad, što im je radna sedmica po zakonu 37,5 sati, svima ostalim 40, što nisu zaradili te pare... Doduše ni nastavnici nisu neka sreća, rade 8 mjeseci godišnje po 5-6 sati dnevno i vazda se žale. O učiteljima neći ovaj put.
Nullius in verba
gledajte sta se desava u albaniji kad zabranite kladionice, kazna stize
Nemam nažalost dovoljno jak fond riječi da opišem likovnog umjetnika Memu Haljevca.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- legenda reala
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Zavisi, koji dijelovi rudnika.tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 18:16Ovi iz Telekoma, Elektroprivrede i takvi bar ne odu u minus, dok su mi ovi iz rudnika i zdravstva uvijek bili kraljevi. Oni odu 100 miliona u minus ali bitno je da kapa, nikakve racunice.Heller je napisao/la: ↑26 nov 2019, 18:13Joj kako mi idu na **** medicinske sestre, treba et da im plata bude 2000.tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 18:07Jel istina da je PDA digao medicinskim sestrama plate na 2000 KM?![]()
A veće bahate bagre jedino na šalteru ima.
![]()
Jama i separacija, ne bih nikome preporučio da tu radi, a nije neka plata. Mnogi napuštaju.
Ovi vozači kamiona, šoferi, mašina itd. nisu ni blizu plaćeni kao što bi trebali, i oni će uskoro ali zato direkcije rudnika niko ni ne pomišlja napustiti.
Profesori na faksovima su najgori.Heller je napisao/la: ↑26 nov 2019, 18:18Pa ja, boli njih **** što nema sredstava za rad, što im je radna sedmica po zakonu 37,5 sati, svima ostalim 40, što nisu zaradili te pare... Doduše ni nastavnici nisu neka sreća, rade 8 mjeseci godišnje po 5-6 sati dnevno i vazda se žale. O učiteljima neći ovaj put.
Kad god ih trebaš, nema ih. Odrade predavanja i to je to.
Ma Bego je to pozapošljavao, koliko čujem, on ima neka zaduženja ponovo kada je zdravstvo u pitanju u stranci. Mogla bi ići nova tura zapošljavanja na UKC.tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 18:07Jel istina da je PDA digao medicinskim sestrama plate na 2000 KM?![]()
Skoro sam upoznao jednu što radi dole, kakav komad u pm, ubila se za teme ljepotice.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 26 nov 2019, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.