Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
I ova pomjeranja tektonskih ploca udarila na bijedu sve.
Ne moze se ovo predvidjeti ali se moze bolje pripremiti. Npr. sad ova nova krs gradnja da li bi mogla da podnese zemljotres od 6.5 tesko. I to nije nista drugo nego do covjeka jer omogucis da neko valja stanove za 2000 KM po metru kvadratnom, a ne radi nista po propisima. I recimo tako je za vecinu situacija.
A da ga mozes izbjeci ne mozes.
Ne moze se ovo predvidjeti ali se moze bolje pripremiti. Npr. sad ova nova krs gradnja da li bi mogla da podnese zemljotres od 6.5 tesko. I to nije nista drugo nego do covjeka jer omogucis da neko valja stanove za 2000 KM po metru kvadratnom, a ne radi nista po propisima. I recimo tako je za vecinu situacija.
A da ga mozes izbjeci ne mozes.
- Fantasista
- Kontakt:
Jes, jes, pe.deri i nevjernici utiču na ploče 10 km ispod zemlje, čudi me da se ne vrte malo brže.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel istina da je PDA digao medicinskim sestrama plate na 2000 KM? 
Joj kako mi idu na **** medicinske sestre, treba et da im plata bude 2000.tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 18:07Jel istina da je PDA digao medicinskim sestrama plate na 2000 KM?![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovi iz Telekoma, Elektroprivrede i takvi bar ne odu u minus, dok su mi ovi iz rudnika i zdravstva uvijek bili kraljevi. Oni odu 100 miliona u minus ali bitno je da kapa, nikakve racunice.Heller je napisao/la: ↑26 nov 2019, 18:13Joj kako mi idu na **** medicinske sestre, treba et da im plata bude 2000.tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 18:07Jel istina da je PDA digao medicinskim sestrama plate na 2000 KM?![]()
A veće bahate bagre jedino na šalteru ima.
Pa ja, boli njih **** što nema sredstava za rad, što im je radna sedmica po zakonu 37,5 sati, svima ostalim 40, što nisu zaradili te pare... Doduše ni nastavnici nisu neka sreća, rade 8 mjeseci godišnje po 5-6 sati dnevno i vazda se žale. O učiteljima neći ovaj put.
Nullius in verba
gledajte sta se desava u albaniji kad zabranite kladionice, kazna stize
Nemam nažalost dovoljno jak fond riječi da opišem likovnog umjetnika Memu Haljevca.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- legenda reala
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Zavisi, koji dijelovi rudnika.tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 18:16Ovi iz Telekoma, Elektroprivrede i takvi bar ne odu u minus, dok su mi ovi iz rudnika i zdravstva uvijek bili kraljevi. Oni odu 100 miliona u minus ali bitno je da kapa, nikakve racunice.Heller je napisao/la: ↑26 nov 2019, 18:13Joj kako mi idu na **** medicinske sestre, treba et da im plata bude 2000.tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 18:07Jel istina da je PDA digao medicinskim sestrama plate na 2000 KM?![]()
A veće bahate bagre jedino na šalteru ima.
![]()
Jama i separacija, ne bih nikome preporučio da tu radi, a nije neka plata. Mnogi napuštaju.
Ovi vozači kamiona, šoferi, mašina itd. nisu ni blizu plaćeni kao što bi trebali, i oni će uskoro ali zato direkcije rudnika niko ni ne pomišlja napustiti.
Profesori na faksovima su najgori.Heller je napisao/la: ↑26 nov 2019, 18:18Pa ja, boli njih **** što nema sredstava za rad, što im je radna sedmica po zakonu 37,5 sati, svima ostalim 40, što nisu zaradili te pare... Doduše ni nastavnici nisu neka sreća, rade 8 mjeseci godišnje po 5-6 sati dnevno i vazda se žale. O učiteljima neći ovaj put.
Kad god ih trebaš, nema ih. Odrade predavanja i to je to.
Ma Bego je to pozapošljavao, koliko čujem, on ima neka zaduženja ponovo kada je zdravstvo u pitanju u stranci. Mogla bi ići nova tura zapošljavanja na UKC.tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 18:07Jel istina da je PDA digao medicinskim sestrama plate na 2000 KM?![]()
Skoro sam upoznao jednu što radi dole, kakav komad u pm, ubila se za teme ljepotice.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 26 nov 2019, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
- Fantasista
- Kontakt:
Nek' su ga otresli, uzdigne se a svako malo neko ga obruka.
Sačuvaj me svoje progresivnosti, ljubi te brat. :*
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Jeste se ikad "satrali" bareći djevojku pred njenim momkom, a da niste ni znali?
Nullius in verba
Kakva je ovo sapunica u Buljakovu? Napao ženu, komšiju, sestru od vlasnika auta.
Televisa presenta
Televisa presenta
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kod mene u mahali, jedan starac, zaspao na stepenicama. Pokrili ga dekom dok se nismo razišli oko 5-6. Koja su to vremena bila, ti zemljotresi su makar zbližili ljude na jedan dan.Donnie Darko je napisao/la: ↑26 nov 2019, 16:39kod mene čitav komšiluk izašao pred zgrade, i sad stoje svi pričaju, a jedan dedo na prozor izađe i govori "uh **** ti boga ode ovo prema kaćunima"Marsal je napisao/la: ↑26 nov 2019, 16:25Prije par godina kad je bila serija onih zemljotresa u Zenici...e prvi koji je bio i najgori je baš jak bio... Ja u video klubu u pola 2 igro Calla sa svojom bagromi poslije zemljotresa izašli mi na ulicu, sve vani ba a ljeto bilo i stojim kraj neke trafike kad dođe lik i kae daj mi piva za 20 maraka dok ovo sve nije poravnalo
![]()
![]()
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.