FK Mladost DK

Amar124
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la Amar124 » 27 nov 2019, 13:11

hugoviana je napisao/la:
27 nov 2019, 12:46
Amar124 je napisao/la:
27 nov 2019, 12:10
hugoviana je napisao/la:
27 nov 2019, 11:12
Velić, Horić, Begić, Fanimo, Bukvić za klupe i eventualno možda Vehab, Mušija, Hiroš, Hreljić i Hadžić. Ostalo što dalje odavde..
Slazem se sa tobom ali mi malo nejasno za prvu 2 Vehaba i Mušiju malo su igrali ove sezone realno je da momci negdje idu gdje ce ih malo vise cijeniti jer mišljena sam da mogu igrati u ovoj ekipi bez problema.
Velica pod hitno zadrzat.
Ni ovaj novi-stari trener vam nije riješenje
I ono što su igrali nikako me nisu oduševili. Vehab bi tu i tamo mogao u rotaciju - da ulazi s klupe ili kad je neko povrijeđen/suspendovan, dok je za Mušiju Premijer liga, barem za sada, prevelik zalogaj, mada eto mogao bi se ostaviti kao domaći igrač.

Ako ostali mogu igrati mislim da bi i njih 2 mogla
Ako vec gubimo bolje gubit s njima nikakva razlika al opet misli da imaju veci kvalitet od ovih sto su niihovo godiste ali uvazavam tvoje misljenje

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 nov 2019, 14:45

Amar124 je napisao/la:
27 nov 2019, 13:11

Ako ostali mogu igrati mislim da bi i njih 2 mogla
Ako vec gubimo bolje gubit s njima nikakva razlika al opet misli da imaju veci kvalitet od ovih sto su niihovo godiste ali uvazavam tvoje misljenje
Ako dođe trener kako treba, 80% trenutnih igrača neće igrati pa tako i njih dvojica. Mladost od Čelika pa na dalje više ne smije gubiti ako se želi izvući iz ove situacije.
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 nov 2019, 14:56

Boris Pavić kandidat?

Nemojte njega! :nene:
#samoRudar #zauvijek

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 27 nov 2019, 15:13

L' Imperator je napisao/la:
27 nov 2019, 14:56
Boris Pavić kandidat?

Nemojte njega! :nene:
I ja se nadam da neće ono biti.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 nov 2019, 15:47

Ko je sad ovaj ?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 nov 2019, 16:35

Profesor, nekadašnji trener Rudara. Ne znam da li čovjek uopšte ima licencu da vodi premijerligaša. :?
#samoRudar #zauvijek

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 nov 2019, 16:59

Sumnjam da ima, al' ajde, on je vjerujem prelazno rjesenje.
Ali da je cudo, jeste.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 27 nov 2019, 17:25

Nadat se da je ovaj novi samo privremeno rješenje.
Naravno da Mušija neće izaći u javnost i reći, nema više od toga ništa digao sam ruke. Ali bit će vidljivo odmah na zimu, ako ne bude kako se očekuje, čistke i kvalitetnih igrača i trenera, mogao bi biti kraj lijepe priče.

Svakog normalnog ta strast ponese određeni period, al kad se kreneš susretati sa raznim spletkama, podvalama, ma koliko bio jak moraš odustati. A svakako da gdin. Mensur ima i privatno preduzeće koje treba voditi, tako da samo se nadati da se čovjek nije svega zasitio.

Vidljivo je bilo na početku da ova ekipa nema neki dalje domet, a ni kvalitet, a i da mnogi igrači igraju preko neke stvari. Početak sezone je odmah pokazao da je ekipa nestručno selektovana, ko god je to radio treba isto biti sankcionisan, i ko je dopustio da se ovi talenti pojave...
Tako blizu, a tako daleko.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 nov 2019, 18:14

Samo dvije utakmice da je Ibro znao privesti kraju gdje ste imali po 2:0 vodstvo, sad bi bili u puno boljoj situaciji. :eh:
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 nov 2019, 18:19

Pajdu hoće postaviti za pomoćnika, je l' to znači da je i Beganović dobio otkaz?
#samoRudar #zauvijek

riki84
Kontakt:

Post Postao/la riki84 » 27 nov 2019, 18:28

Bilo je lijepo dok je trajalo..... nažalost... :plac:

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 nov 2019, 19:43

Addict je napisao/la:
27 nov 2019, 08:41

Tu sam cijelo vrijeme, samo sam toliko ogorčen da nemam snage ni za komentar ni za išta drugo. Ni na utakmice ne idem, ne mogu da gledam ovo.
Welcome back! :clap:

To je najgore što možeš uraditi, na taj način samo "podržavaš" ovu trenutnu situaciju. Uredu za forum, mada se i on itekako prati, al' moraš ba ići bar na domaće utakmice i zagalamit koju! Dok nije prekasno!
#samoRudar #zauvijek

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 27 nov 2019, 20:55

Ja iskreno mislim da Mušija nece odustati, ustvari sam siguran. Iznevjerili su ga neki igraci kojima ce se sigurno zahvaliti na zimu. I sam ovaj potez ukazuje na to (Pajdo pomocnik Beganovic kuca). Vjerovatno i svi ostali Zenicani ce lagano kuci. Na zimu totalni remont ekipe i Mladost 100% ostaje u ligi. A po meni je Šolba "idealno prelazno" rjesenje. Strog, rad, red i disciplina. Ako je Zilđović otišao zbog Isakovića i ostalih, ja vjerujem da sad postoji velika šansa da se isti ti otjeraju, a on vrati.

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 27 nov 2019, 22:01

Steta sta bi od Mladosti. Stvarno je jedno vrijeme ekipa izgledala strasno, bar po imenima... Ovaj Rahimic sto je bio, po meni njegov domet je federalna, Beganovic, nestrucan, takodje smatram da je level federalne. Prva greska je bila sto je on vodio jedno vrijeme pa onda jos i Ibro... Steta,steta, draga mi je Mladost
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 nov 2019, 22:44

Zenicanin988 je napisao/la:
27 nov 2019, 22:01
Steta sta bi od Mladosti. Stvarno je jedno vrijeme ekipa izgledala strasno, bar po imenima... Ovaj Rahimic sto je bio, po meni njegov domet je federalna, Beganovic, nestrucan, takodje smatram da je level federalne. Prva greska je bila sto je on vodio jedno vrijeme pa onda jos i Ibro... Steta,steta, draga mi je Mladost
Svaka čast na komentaru!

Većina Zeničana jedva čeka da Mladost ispadne, k'o da je Mladost nešto kriva za stanje u Čeliku svih ovih godina. Evo, ove sezone, Mladost na dnu tabele, nije Vas još nijednom pobijedila, al' opet ništa niste bolji.

Ako Vas kojim slučajem dobije Mladost zadnje kolo u ovom dijelu prvenstva, opet će biti psovanja Mušiji, seljaci itd..
#samoRudar #zauvijek

Fareus1921
Kontakt:

Post Postao/la Fareus1921 » 27 nov 2019, 23:31

Što se tema aktivira u zadnjih dana!!
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 nov 2019, 23:39

U Zrinjskog neće igrati 5-6 igrača. Što je najvažnije stoperski tandem Jakovljević - Barbarić.

Odigrati hrabro pa šta bude!
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 28 nov 2019, 00:04

Civa je napisao/la:
27 nov 2019, 17:25
Nadat se da je ovaj novi samo privremeno rješenje.
Naravno da Mušija neće izaći u javnost i reći, nema više od toga ništa digao sam ruke. Ali bit će vidljivo odmah na zimu, ako ne bude kako se očekuje, čistke i kvalitetnih igrača i trenera, mogao bi biti kraj lijepe priče.

Svakog normalnog ta strast ponese određeni period, al kad se kreneš susretati sa raznim spletkama, podvalama, ma koliko bio jak moraš odustati. A svakako da gdin. Mensur ima i privatno preduzeće koje treba voditi, tako da samo se nadati da se čovjek nije svega zasitio.

Vidljivo je bilo na početku da ova ekipa nema neki dalje domet, a ni kvalitet, a i da mnogi igrači igraju preko neke stvari. Početak sezone je odmah pokazao da je ekipa nestručno selektovana, ko god je to radio treba isto biti sankcionisan, i ko je dopustio da se ovi talenti pojave...
100% ide čistka kukavičijih jaja, kockara, muljatora, umišljenih prepotentnih papana, manekena i maminih maza. Probrat 7-8 igrača za klupe i to je to, treba kompletan novi tim dovesti . Jedini je Vela zaslužio da ostane u prvom timu i njega ne treba dirati ni u kom slučaju, sve ostalo vani.
Odustajanje nije opcija, jer da se misli odustati ne bi se ništa mijenjalo.
Ovo za sankcionisanje osobe za skauting i njegova preporuka ili dovođenje totalno neadekvatnih igrača u klub, bilo bi itekako ispravno i stimulativno i za njega i za nekog budućeg koji bi ga zamijenio, pa nek stisne ubuduće on ili njegova zamjena dovesti promašaj od igrača u klub. Bez obzira na njegovu eventualnu zaslugu dovođenja relativno dobrih igrača prošle sezone (oni koji su prodani), prošla je prošla, ova sezona i trenutno stanje se pika. Pa klub je u crno zavio i napravio neviđeno rasulo u klubu.
Nije ovo još gotovo, još puno bodova je u igri, ali moraju se dovesti kvalitetni igrači na pauzi i tu ne smije biti kiksa.
Također, trener mora znati svoj posao, sa iskustvom,provjeren, da ima kakav-takav rezultat iza sebe, a ne opet nekoga koji će se učiti i skakati nam po živcima.
Kako će Šolba raditi i kakav će biti u ove dvije utakmice, ne znam, ali mislim da bi on u svakom slučaju trebao barem dvije sezone raditi prvo kao pomoćni trener, pa tek onda preuzeti ekipu. Valjda nije bilo izbora i moguće da je trenutno bio najbolja opcija.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 28 nov 2019, 00:32

L' Imperator je napisao/la:
27 nov 2019, 23:39
U Zrinjskog neće igrati 5-6 igrača. Što je najvažnije stoperski tandem Jakovljević - Barbarić.

Odigrati hrabro pa šta bude!
Riječ Hrabro u rječniku trenutnih tzv igrača Mladosti ne postoji. Zrinjski da uopšte ne ubaci zamjene za ovih 5-6 igrača, tricu ćemo popit onako iz zajebancije, a kamoli da popune tim sa klupe, hah. Ovi naši "profesionalci" da sad sa Nemilom odigraju, obrukali bi se ko zadnji papci, jer su se navikli brukati, to im je postala karakterna odrednica. Bruka i sramota je njima normala. Ne moraju nikog ni ubacivati, rasturit će ove ublehe od tzv igrača.
Možda sam ovo strogo rekao, ali ubijeđen sam da je skroz realno.
Tako da dragi @Imperatore, ne nadaj se bez veze, nemaš se čemu nadati kad oni istrče na teren, ustvari imaš, evo ja se samo mogu nadati da neće primiti više od 5 golova.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 28 nov 2019, 00:39

Ma nijedan igrač nije doveden bez konsultacija sa Mušijom, tako da.., on je glavni krivac!

Sigurno je imao najbolje namjere, možda je mislio da će par njih "eksplodirati" u Mladosti, al'.., sad se valja vaditi! :nedam:
#samoRudar #zauvijek

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.