Pa bolje on nego ovakvi kao Meša i Robi da ližu kitu Džeki i ekipi
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Od svih nabrojanih, najmanje je Prosinecki eksperimentisao s tim stvarima. Kod njega se desavalo da pocne s 4 veznjaka i da jedan od njih povremeno ide na krilo, ali nikad nije radio ono sto su Mesa i Pape. Medjutim, on je fulao u svim drugim stvarima, a, pored svega toga, bio je i lazov kakvog ova reprezentacija ne pamti. Ja sam protiv svih koji su vec bili selektori nase reprezentacije, jer opravdano to vise nisu. Pape da ista valja, ne bi 'pauzirao' skoro kompletan ovaj period otkako je napustio reprezentaciju.JavierBosnia je napisao/la: ↑27 nov 2019, 15:40Mi godinama imamo igrace na neprirodnim pozicijama
Od Papeta, Mese, Roberta, guraki smo Hadzica i ja stopeea i na beka, gurali smo Besica na beka, Hajrovic **** laznu devetku, Vedo je igrao krilo.
Godinama se igracima izmisljaju pozicije
- JavierBosnia
- Kontakt:
Marinkovic jedino logicno rjesenje
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
kako bih ja to sad dao u ruke jednoj ekipi bivsih igraca pa nek ide sve u pm. neka oni probaju nesto na emociju odraditi i patriotizam.
barbarez-spahic-rahimic-bajramovic.
Bez glavnog sefa, svi u paketu.
Miske je svakako vec tu u nekoj ulozi.
gore od safeta i roberta ne bi bilo sigurno!
barbarez-spahic-rahimic-bajramovic.
Bez glavnog sefa, svi u paketu.
Miske je svakako vec tu u nekoj ulozi.
gore od safeta i roberta ne bi bilo sigurno!
Niko Kovac ako imamo ikakvih finansijskih sansi.
ko je taj:-)
taman 5 dana bio, samo da ih skupi sviju na 1 trening i da im sve skrši po spisku....eto
sve nake vedete, finska, kipar, armenija ih popiša...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pochetino je slobodan.
- JavierBosnia
- Kontakt:
*Marinovic
Imam obicaj ko navijaci Zelje da ubacim slovo viska
Taj nista sa mladom uradio nije. Jos mu navodno menadzeri biraju igrace.JavierBosnia je napisao/la: ↑27 nov 2019, 16:10*Marinovic
Imam obicaj ko navijaci Zelje da ubacim slovo viska![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
ma kakav on, ja tom covjeku poslije rumunije i portugala vise nista ne vjerujem....to pocetak ovih kvalifikacija i potvrdjuje.JavierBosnia je napisao/la: ↑27 nov 2019, 16:10*Marinovic
Imam obicaj ko navijaci Zelje da ubacim slovo viska![]()
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Naci ce Miske, pametnica nasa, selektora.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Cuj Marinovic 
Obicni taldzija koji veze s vezom nema.
Obicni taldzija koji veze s vezom nema.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Slažem se
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Meni je najjace kada cujem kako Barabarez ima plan sa svojim ljudima, nije nikoga nikad vodio a ima plan za prvi drzavni tim i tu u dvije presudne utakmice.
Mjau !
Kad vidim spisak potencijalnih trenera, najradije bih da niko ne dođe i da igrači sami sebe vode.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
i ja sam čuo da ima plan da sa Sliškovićem odvede repku na pripreme u USA, u Las Vegas
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JavierBosnia
- Kontakt:
Edin Dzeko - trener igrac! 
Odluka je došla kasno. Umjesto da se prihvatila ostavka poslije Armenije, i sa novim selektorom ušlo u utakmice protiv Finske, Grčke, Italije i Lihtenštajna da se koliko toliko ekipa adaptira na novog selektora i kombinatorike. Sad smo se doveli u situaciju da će vatreno krštenje selektora biti odlučujuće eventualne 2 utakmice baraža, bez provjere, bez kontrolnog meča, bez mogućnosti kombinovanja, već sklepaj kako znaš i umiješ, i Bog te veselio.
Zadnja izmjena: gazijabih, dana/u 27 nov 2019, 16:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Amra Džeko
mlada - trener