Pa bolje on nego ovakvi kao Meša i Robi da ližu kitu Džeki i ekipi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa bolje on nego ovakvi kao Meša i Robi da ližu kitu Džeki i ekipi
Od svih nabrojanih, najmanje je Prosinecki eksperimentisao s tim stvarima. Kod njega se desavalo da pocne s 4 veznjaka i da jedan od njih povremeno ide na krilo, ali nikad nije radio ono sto su Mesa i Pape. Medjutim, on je fulao u svim drugim stvarima, a, pored svega toga, bio je i lazov kakvog ova reprezentacija ne pamti. Ja sam protiv svih koji su vec bili selektori nase reprezentacije, jer opravdano to vise nisu. Pape da ista valja, ne bi 'pauzirao' skoro kompletan ovaj period otkako je napustio reprezentaciju.JavierBosnia je napisao/la: ↑27 nov 2019, 15:40Mi godinama imamo igrace na neprirodnim pozicijama
Od Papeta, Mese, Roberta, guraki smo Hadzica i ja stopeea i na beka, gurali smo Besica na beka, Hajrovic **** laznu devetku, Vedo je igrao krilo.
Godinama se igracima izmisljaju pozicije
ko je taj:-)
taman 5 dana bio, samo da ih skupi sviju na 1 trening i da im sve skrši po spisku....eto
*Marinovic
Taj nista sa mladom uradio nije. Jos mu navodno menadzeri biraju igrace.JavierBosnia je napisao/la: ↑27 nov 2019, 16:10*Marinovic
Imam obicaj ko navijaci Zelje da ubacim slovo viska![]()
ma kakav on, ja tom covjeku poslije rumunije i portugala vise nista ne vjerujem....to pocetak ovih kvalifikacija i potvrdjuje.JavierBosnia je napisao/la: ↑27 nov 2019, 16:10*Marinovic
Imam obicaj ko navijaci Zelje da ubacim slovo viska![]()
Slažem se
i ja sam čuo da ima plan da sa Sliškovićem odvede repku na pripreme u USA, u Las Vegas
Amra Džeko