Na danasnji dan prije 2 godine

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Meni forum predstavlja izvor svih informacija vezanih za Zelju. Ovdje sam poceo pisati samo jer mi se ne da citati svakodnevno pisanja pojedinaca koji su sve vise ismijavalu Zeljeznicar. Ne smatram onaj forum lobotomijom niti vjeruje u price kako je neko tamo pisao za 50 maraka, godisnju, stipendije i ostalo. Ja sam dobio godisnju i niko mi nikad nije rekao “pisi ovako” ili sta znam. Veliku vecinu momaka cijenim, ucestvovao sam i u akciji za farbanje reflektora i opet bih jer to nema nikakve veze sa forumom vec sa Zeljom. Htio sam i igrati termin sa rajom, ali nismo se skupili. Forum je pun Zeljovaca, samo sto se nakupilo par likova koji su ocito imali licne koristi preko Zeljinih ledja pa sad neke stvari ne pasu. To je moje misljenje i stvarno ne vidim drugi razlog zasto bi neko pisao neke stvari o klubu za kojeg navija i kojeg voli.
Karte su se danas prodavale ispred trznice, na platou Skenderije i u njihovom fan shopu, od sutra na Grbavici , zanimljivo da meni niko nije trazio licnu kartu kako pise u saopstenju kluba, zbog evidencije i slicno, tako da vjerujem da cemo doci do veceg broja karata nego sto su nam namijenili, ciganija je to kojoj samo pare igraju veoma bitnu ulogu, pa su spremni malo i da mutljaju, jer neka je danas otislo min 500 karata za jug, a od sutra krece normalna kod nas, prodaja gdje ce stici 3.800 karata, dakle veci broj karata ce otici nama kraju i na jugu ce nas biti znatno vise
Mrki,ne kontam sta si mi htio reci ?naravno da je forum pun Zeljovaca ali je pun likova koji su prestali biti Zeljovci onog dana kad je Misimovic otisao i ima dosta dobre raje koji su izmanipulisani .Znas i sam koliko sam se trudio u toj akciji i svaku sljedecu bi ,cak sam 100 puta predlagao da ponovo nesto pokusamo ali si svjestan da dok je Amar tu oni nikad nebi to pokrenuli. 10 %smetljara je otjeralo bruku dobre raje,11 mjeseci sam se trudio i pokusao da nastavimo biti Zeljovci bez obzira ko je u klubu ali uzalud.Nekad je boom bio dobar igrac ,neka lijepa informacija sad je boom tuzba prema klubu ,ismijavanje poraza od rivala pa siguran sam da to nikad nigdje nije zabiljezeno itd njihova sramota .Vjeruj mi ako u subotu izgubimo pa vidjeti ces smetljare kako ce se nasladjivati.Mene su 11 mjeseci banovali,grupno ismijavali ,ma nema sta nisu pokusali da bi me na kraju proglasili da ustvari i ne postojimMrkiMedo je napisao/la: ↑27 nov 2019, 21:12Meni forum predstavlja izvor svih informacija vezanih za Zelju. Ovdje sam poceo pisati samo jer mi se ne da citati svakodnevno pisanja pojedinaca koji su sve vise ismijavalu Zeljeznicar. Ne smatram onaj forum lobotomijom niti vjeruje u price kako je neko tamo pisao za 50 maraka, godisnju, stipendije i ostalo. Ja sam dobio godisnju i niko mi nikad nije rekao “pisi ovako” ili sta znam. Veliku vecinu momaka cijenim, ucestvovao sam i u akciji za farbanje reflektora i opet bih jer to nema nikakve veze sa forumom vec sa Zeljom. Htio sam i igrati termin sa rajom, ali nismo se skupili. Forum je pun Zeljovaca, samo sto se nakupilo par likova koji su ocito imali licne koristi preko Zeljinih ledja pa sad neke stvari ne pasu. To je moje misljenje i stvarno ne vidim drugi razlog zasto bi neko pisao neke stvari o klubu za kojeg navija i kojeg voli.
Da je ovdje veca baza navijaca, vjerujem da bi i ovdje pisali.
Ja mislim da je jedan navijac jedna kartaManijakSaGrbavica je napisao/la: ↑27 nov 2019, 22:23Jedan navijac moze 1 ili 5 ulaznica
Nije mi jasno
Na klixu pise pet na nasoj jednu
OkUBIPITAR je napisao/la: ↑27 nov 2019, 19:30Trebaju plakati?MocMahale444 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 17:55Boli njih briga sto su izgubili od Sirokog.
Pogledaj sliku Bogija, Veselog i Stane.
Cc sramota.
Ne treba struka dići atmosferu?
Zaljujaj 10 richtera poravnaj sve!
Ma idiotizam na sve strane, kažu karte za nas tek od sutra u prodaji, a danas cijeli dan se prodaju, koga god znam od raje kupio je kartu, kažu potrebna licna karta a niti me ko pitao niti je tražio kada sam je uzimao, tako je i sa ovim da jedno lice može uzeti maksimalno pet karata, sve je o izgleda MUP naložio a toga se niko ne drži, u maniru ko ih 'ebe, i ciganima iz Titove je bitno da zarade, našem fan shopu pustili regularnih 3800 karata a mimo toga garant još milju, i to su te karte sto su se danas prodavale, kapacitet juga na Koševu je svakako 4700ManijakSaGrbavica je napisao/la: ↑27 nov 2019, 22:23Jedan navijac moze 1 ili 5 ulaznica
Nije mi jasno
Na klixu pise pet na nasoj jednu
Ma iz slobodnjaka sa jedno 25 m dok otkucava 90.Neymar11 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 14:25oo **** sarjvoo, **** horde zla picke sa sjevera neka puse ga... **** Malo Sarajvo ooo oo![]()
![]()
al se boje stilica sta je ovo ljudi alahami samo o njemu pricaju, slozio bi se s nekim ko napisa da se uskurcili uzdigli, upisali su tri boda vec protiv nas..Treba ih otrest neka bude 90+ iz nepostojocog penala stilic
![]()
![]()
![]()