Odlučio da nas ljudi pregaze. Zanimljivo.. Moglo bi se ovo i odgledat, nadat se kakvom debaklu, možda šta i bude na kraju..
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
Jadno. Đe su štovaoci Biskvita i Paketića, da malo čujem kako su zaslužili igrat. Propali poluigrači, i kaže ttrbaju igrat.. puu.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Hahhahaa, u jbm ti, jesu nam ljudi uvalili pokvarenu robu hahaha