Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Isplati.
Nas svaka tekma izadje po 30-40km i itekako se isplati. Manite se kise, uslova i ostalih izgovora. Prvi smo a dolazi plava fekalija! I nas ce sjever opet biti najjaci...
A zamisli imas mojutv pa ne placas stream. Ustedis 2 marke i usmjeris ih na kupovinu cipsa i to velikogAlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2019, 01:52Kako nekome može biti bolje na stadionu od streama? Odeš mrzneš se, ode ti zdravlje, neuslovan stadion. Dok platiš karte i gorivo, pa nigdje te nema. Ovako u toplom domu, sastane nas se, stream dvije markice, te usputni troškovi u vidu pivani grickalica. Ako je neko stipsa teška, onda more i bez grickalica, dzabali.
Ja bih napravio stadion bez tribina, prvo se uštedi para, a i vremena gradnje. Stream majka.
Jes svegam', odo sutra šarnuti mojatv, telemach leti.holyman je napisao/la: ↑28 nov 2019, 01:55A zamisli imas mojutv pa ne placas stream. Ustedis 2 marke i usmjeris ih na kupovinu cipsa i to velikogAlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2019, 01:52Kako nekome može biti bolje na stadionu od streama? Odeš mrzneš se, ode ti zdravlje, neuslovan stadion. Dok platiš karte i gorivo, pa nigdje te nema. Ovako u toplom domu, sastane nas se, stream dvije markice, te usputni troškovi u vidu pivani grickalica. Ako je neko stipsa teška, onda more i bez grickalica, dzabali.
Ja bih napravio stadion bez tribina, prvo se uštedi para, a i vremena gradnje. Stream majka.
MojaTV (sad HD) zakon, ako nisi kući onda webTV (dodatna 1KM mjesečno)AlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2019, 02:19Jes svegam', odo sutra šarnuti mojatv, telemach leti.holyman je napisao/la: ↑28 nov 2019, 01:55A zamisli imas mojutv pa ne placas stream. Ustedis 2 marke i usmjeris ih na kupovinu cipsa i to velikogAlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2019, 01:52Kako nekome može biti bolje na stadionu od streama? Odeš mrzneš se, ode ti zdravlje, neuslovan stadion. Dok platiš karte i gorivo, pa nigdje te nema. Ovako u toplom domu, sastane nas se, stream dvije markice, te usputni troškovi u vidu pivani grickalica. Ako je neko stipsa teška, onda more i bez grickalica, dzabali.
Kad bi doveli modernog evropskog trenera i posjeta bi bila bolja