Ne budi bukvalac. Nije postojao u ovom obliku, a zna se gdje je prihodovao i zasto sad vrijedi toliko milijardi.
Sport i TV
Re: Sport i TV
Max Allegri
jel taj Nova Sport HD ili ?
ne znam zasto ljudi navijaju i vuku na jednu ili drugu stranu, pa konkurencija samo moze pomoci nama korisnicima
eto pogledajte sta je Telamach uradio kad se malo podigao i poceo diktirati, povecali su cijenu u jednoj godini 2x, nabijem ih na qrac za to
ne znam zasto ljudi navijaju i vuku na jednu ili drugu stranu, pa konkurencija samo moze pomoci nama korisnicima
eto pogledajte sta je Telamach uradio kad se malo podigao i poceo diktirati, povecali su cijenu u jednoj godini 2x, nabijem ih na qrac za to
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ne kontam sta je poenta uopste? Nije ni moja tv postojala 2006 i danas ima preko 200 hiljada korisnika, a to je najskuplja usluga telekoma
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Eto i Nova Sport na Moja tv 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
jolicnikola
- Kontakt:
Euro 2020 na HRT-u a oni iz BHRT ne znam šta oni čekaju
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ovaj Mig Mig ofirno na svakoj temi navlači za Telemach, nema šanse da neko može navlačiti ovako za nekog ako nema lične koristi, frajer likuje jer je Telemach opet zajebo nas korisnike
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Euro 2020 će biti na SK. Ne vjerujem da će BHRT raditi kada su oni već uzeli kvalifikacije i samo prvenstvo.jolicnikola je napisao/la: ↑28 nov 2019, 13:14Euro 2020 na HRT-u a oni iz BHRT ne znam šta oni čekaju
Samo se nadam da na ovom novom kanalu nova sport neće biti Baho ili Adis Hadžić. Valjda ostanu komentatori sa SKa.
Sve su prilike da ce ovdje Baho, Denis i Adis vodit glavnu pricuarelinho je napisao/la: ↑28 nov 2019, 13:24Euro 2020 će biti na SK. Ne vjerujem da će BHRT raditi kada su oni već uzeli kvalifikacije i samo prvenstvo.jolicnikola je napisao/la: ↑28 nov 2019, 13:14Euro 2020 na HRT-u a oni iz BHRT ne znam šta oni čekaju
Samo se nadam da na ovom novom kanalu nova sport neće biti Baho ili Adis Hadžić. Valjda ostanu komentatori sa SKa.
Ako ima na Moja TV, a stoji njihov logo, onda je ok.legenda reala je napisao/la: ↑28 nov 2019, 13:15Pa ovaj Mig Mig ofirno na svakoj temi navlači za Telemach, nema šanse da neko može navlačiti ovako za nekog ako nema lične koristi, frajer likuje jer je Telemach opet zajebo nas korisnike![]()
Fakat je na Moja TV sad sve moguće od sporta, još i naša liga u HD-u napokon. Aferim.
A Mig se sad uhvatio za SK HD
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Onda ostaje nada da će tekme koje budu išle na tom kanalu ići i na SK kanalima.irfo je napisao/la: ↑28 nov 2019, 13:25Sve su prilike da ce ovdje Baho, Denis i Adis vodit glavnu pricuarelinho je napisao/la: ↑28 nov 2019, 13:24Euro 2020 će biti na SK. Ne vjerujem da će BHRT raditi kada su oni već uzeli kvalifikacije i samo prvenstvo.jolicnikola je napisao/la: ↑28 nov 2019, 13:14Euro 2020 na HRT-u a oni iz BHRT ne znam šta oni čekaju
Samo se nadam da na ovom novom kanalu nova sport neće biti Baho ili Adis Hadžić. Valjda ostanu komentatori sa SKa.![]()
Nisam optimistican, jer pise ekskluzivno idu na ovoj televiziji, a repka npr ne ide na SK kanalima kad je Novoj, vjerujem da je televizija osnovana samo zbog odredjenih televizijskih prava kao sto je liga prvaka koju sportklub nema u srbiji
Kao najveći kritičar i pljuvač Telecoma moram im čestitati. Novi direktor očito zna šta radi, nek su onog levata uhljebili na budžet.
Još da nam vrate Dorcell, HustlerHD i ubace po mogućnosti ZZTV i što se mene tiče do kraja života.
Još da nam vrate Dorcell, HustlerHD i ubace po mogućnosti ZZTV i što se mene tiče do kraja života.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Opet ti brzo nađeš razloge za pljuvanje
Licna naravno! Telecom mi 10 i vise godina dusu uzeo, iscjedio me haman kao da je ratno stanje, dial up godinama,adsl mizeran a sve masno placeno. Nakon svega dodje telemach i sve dobijes 500% bolje, i gdje nije licna korist?! Trebas da branis lazne patriote bosne?! Ko brzo zaboravlja svaka mu casta oni koji nemaju mogucnost pristupa telemachu zelim da im se sto prije to desi.legenda reala je napisao/la: ↑28 nov 2019, 13:15Pa ovaj Mig Mig ofirno na svakoj temi navlači za Telemach, nema šanse da neko može navlačiti ovako za nekog ako nema lične koristi, frajer likuje jer je Telemach opet zajebo nas korisnike![]()
Max Allegri
Koja je uopste poenta sa ovom nova sport?
Uvode je evo haman tri mjeseca ko da je ne znam ti sta, a bukvalno ces moci gledati sve sto si i dosad gledao.
Uvode je evo haman tri mjeseca ko da je ne znam ti sta, a bukvalno ces moci gledati sve sto si i dosad gledao.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ja se nadam da je poenta da ne slušamo više retardirane komentatore sa SK. Radije ću kolegu Adisa slušati.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ako imaju malo pameti, pozvace Velida, staviti bianco cek ispred njega, i moliti ga na koljenima da napise cifru.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
To je pod obavezno.
Remember, remember the 5th of November.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.