Cuj nije postojao Raukuten 2006

Druze provjeri malo informacije prvo prije nego izadjes sa njima, lose su ti
Cuj nije postojao Raukuten 2006
Ne budi bukvalac. Nije postojao u ovom obliku, a zna se gdje je prihodovao i zasto sad vrijedi toliko milijardi.
Ne kontam sta je poenta uopste? Nije ni moja tv postojala 2006 i danas ima preko 200 hiljada korisnika, a to je najskuplja usluga telekoma
Pa ovaj Mig Mig ofirno na svakoj temi navlači za Telemach, nema šanse da neko može navlačiti ovako za nekog ako nema lične koristi, frajer likuje jer je Telemach opet zajebo nas korisnike
Euro 2020 će biti na SK. Ne vjerujem da će BHRT raditi kada su oni već uzeli kvalifikacije i samo prvenstvo.jolicnikola je napisao/la: ↑28 nov 2019, 13:14Euro 2020 na HRT-u a oni iz BHRT ne znam šta oni čekaju
Sve su prilike da ce ovdje Baho, Denis i Adis vodit glavnu pricuarelinho je napisao/la: ↑28 nov 2019, 13:24Euro 2020 će biti na SK. Ne vjerujem da će BHRT raditi kada su oni već uzeli kvalifikacije i samo prvenstvo.jolicnikola je napisao/la: ↑28 nov 2019, 13:14Euro 2020 na HRT-u a oni iz BHRT ne znam šta oni čekaju
Samo se nadam da na ovom novom kanalu nova sport neće biti Baho ili Adis Hadžić. Valjda ostanu komentatori sa SKa.
Ako ima na Moja TV, a stoji njihov logo, onda je ok.legenda reala je napisao/la: ↑28 nov 2019, 13:15Pa ovaj Mig Mig ofirno na svakoj temi navlači za Telemach, nema šanse da neko može navlačiti ovako za nekog ako nema lične koristi, frajer likuje jer je Telemach opet zajebo nas korisnike![]()
Onda ostaje nada da će tekme koje budu išle na tom kanalu ići i na SK kanalima.irfo je napisao/la: ↑28 nov 2019, 13:25Sve su prilike da ce ovdje Baho, Denis i Adis vodit glavnu pricuarelinho je napisao/la: ↑28 nov 2019, 13:24Euro 2020 će biti na SK. Ne vjerujem da će BHRT raditi kada su oni već uzeli kvalifikacije i samo prvenstvo.jolicnikola je napisao/la: ↑28 nov 2019, 13:14Euro 2020 na HRT-u a oni iz BHRT ne znam šta oni čekaju
Samo se nadam da na ovom novom kanalu nova sport neće biti Baho ili Adis Hadžić. Valjda ostanu komentatori sa SKa.![]()
Nisam optimistican, jer pise ekskluzivno idu na ovoj televiziji, a repka npr ne ide na SK kanalima kad je Novoj, vjerujem da je televizija osnovana samo zbog odredjenih televizijskih prava kao sto je liga prvaka koju sportklub nema u srbiji
Opet ti brzo nađeš razloge za pljuvanje
Licna naravno! Telecom mi 10 i vise godina dusu uzeo, iscjedio me haman kao da je ratno stanje, dial up godinama,adsl mizeran a sve masno placeno. Nakon svega dodje telemach i sve dobijes 500% bolje, i gdje nije licna korist?! Trebas da branis lazne patriote bosne?! Ko brzo zaboravlja svaka mu casta oni koji nemaju mogucnost pristupa telemachu zelim da im se sto prije to desi.legenda reala je napisao/la: ↑28 nov 2019, 13:15Pa ovaj Mig Mig ofirno na svakoj temi navlači za Telemach, nema šanse da neko može navlačiti ovako za nekog ako nema lične koristi, frajer likuje jer je Telemach opet zajebo nas korisnike![]()