Ima dobrih SK, samo sto ti dobri rijetko prenose, al opet su daleko najgori na Eurosportu
Gledatelji Novu Sport u Bosni i Hercegovini mogu pratiti na Telemachu, Total TV-u te na platformi Moja TV.
Bog te mazo ovaj kad bi napisao da će sutra petak subota bi svanula
Moraš ih malo držati na distanci, da se ne osile
Bitno je da ti nikad ne propuštaš priliku da popljuješ Telecom.Mig_Mig je napisao/la: ↑27 nov 2019, 22:46Pa kad ne sjede, gdje ti je sport klub HD?Radmilo87 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 22:44Nova Sport neće imati ništa više i ništa dodatno što sada već nema BH telecom sa Mojom TV, ono sto sigurno nece imati jeste BHT Premijer liga BIH, a sve ostalo imamo i možemo gledati na Areni, Sport klubu i Europsortu, ako neko misli da će Nova Sport ekskluzivno uzeti sve sadržaje sa navedenih televizija taj se grdno vara, prvo u telekomu ne sjede budale, da otkupe Sport klub pa da im ga neko na kraju šukne tako sto ce uzeti sadrzaje sa tih kanala i prebaciti na druge, a te kanale koje je telekom uzeo ostaviti bez icega, milioni su pitanju a sve je zavedeno ugovorom, nije niko budala, tako da telekom trenutno ima najači sportski programski sadrzaj u regionu a tako ce i zadugo biti![]()
Jel Stanić ovaj što stalno ima potrebu da istakne da se nalazi na licu mjesta
Zasto ne? Nisam u zivotu upoznao 5osoba koji vole botove/uhljebe i njihovu firmu! Bolje je pitanje zasto ih vi ne pljujete?!Trunks je napisao/la: ↑28 nov 2019, 20:25Bitno je da ti nikad ne propuštaš priliku da popljuješ Telecom.Mig_Mig je napisao/la: ↑27 nov 2019, 22:46Pa kad ne sjede, gdje ti je sport klub HD?Radmilo87 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 22:44Nova Sport neće imati ništa više i ništa dodatno što sada već nema BH telecom sa Mojom TV, ono sto sigurno nece imati jeste BHT Premijer liga BIH, a sve ostalo imamo i možemo gledati na Areni, Sport klubu i Europsortu, ako neko misli da će Nova Sport ekskluzivno uzeti sve sadržaje sa navedenih televizija taj se grdno vara, prvo u telekomu ne sjede budale, da otkupe Sport klub pa da im ga neko na kraju šukne tako sto ce uzeti sadrzaje sa tih kanala i prebaciti na druge, a te kanale koje je telekom uzeo ostaviti bez icega, milioni su pitanju a sve je zavedeno ugovorom, nije niko budala, tako da telekom trenutno ima najači sportski programski sadrzaj u regionu a tako ce i zadugo biti![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.