FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Belaj.
da se ne lazemo jesu favoriti ,vidim da Husref spusta euforiju kao bod nije los ,siguran sam da ce igrati jako na prvu kao i protiv Sirokog .Dobro bi bilo kad bi izdrzali prvo poluvrijeme i onda bi utakmica isla u nasu korist.
papak sa ulica (danan) legla je jadu mrtvi da ne kazem sta
Ocekujem X ali nadam se pobjedi. Zijanit necemo, tesko da Amar moze dva poraza uvezat. Stila ce stimat golove, nadam se da ce ga ovi ostali moci ispratiti. X najrealniji po meni.
FKŽ !
Kosti mu mrtvih najmilijih, kakvu pricu plasira i potencira dan pred derbi, i to sebe navijacem kluba naziva, kao ironicno se pita 

MIHAJLOVIĆ !
dobro braca i ti ga bas pretjera ,smecar

Samo gazi, gazi, gazi pitareee!
Naprijed Željo četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ne moze covjek ostati imun na neke stvari, misevi mekinjasi, iz dana u dan jedva cekaju nesto negativno samo da bi imali materijala da udare, namjerno i planski, pored takvih nazovi Zeljovaca dusmani nam i ne trebaju, odvratno, ogavno, izdajnicki
A vala pretjerase ga srednjoskolci, pa nismo Rusi ili Poljaci

MIHAJLOVIĆ !
Kakve su to hinjare vjeruj mi da najbolje znam . storm napise kupiti cemo ne znam koliko godisnjih (kao vise nego dok je bio Misimovic ) to je dokaz da i dalje podrzavaju ZeljuRadmilo87 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 12:07Ne moze covjek ostati imun na neke stvari, misevi mekinjasi, iz dana u dan jedva cekaju nesto negativno samo da bi imali materijala da udare, namjerno i planski, pored takvih nazovi Zeljovaca dusmani nam i ne trebaju, odvratno, ogavno, izdajnicki

Kakve su ovo bolescine?
De saljite ovo pulenima, motivacija

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ali pazi gdje su ga nacrtali, ulaz za goste, ima Sipovic da ga sutra licno prefarba i naebe im se mamice kad vidi 

MIHAJLOVIĆ !
Sto bi voilio da se sutra popisamo po njima 0:1 da bud gol sa obje ruke, kojem je predhodio offside i faul u napadu, a prije toga cist penal za njih nije sviran. 

Mjau !
- lijevapolutka
- Kontakt:
jel on uopšte navijač Željezničara?Radmilo87 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 12:07Ne moze covjek ostati imun na neke stvari, misevi mekinjasi, iz dana u dan jedva cekaju nesto negativno samo da bi imali materijala da udare, namjerno i planski, pored takvih nazovi Zeljovaca dusmani nam i ne trebaju, odvratno, ogavno, izdajnicki
A vala pretjerase ga srednjoskolci, pa nismo Rusi ili Poljaci![]()
moSa ljoŽe
- kerimatomic1921
- Kontakt:
ma ljudsko smece koje misli da je namazan a debil sam sebe svaki put demantuje .lijevapolutka je napisao/la: ↑29 nov 2019, 13:23jel on uopšte navijač Željezničara?Radmilo87 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 12:07Ne moze covjek ostati imun na neke stvari, misevi mekinjasi, iz dana u dan jedva cekaju nesto negativno samo da bi imali materijala da udare, namjerno i planski, pored takvih nazovi Zeljovaca dusmani nam i ne trebaju, odvratno, ogavno, izdajnicki
A vala pretjerase ga srednjoskolci, pa nismo Rusi ili Poljaci![]()
Moglo bi nas sutra biti najmanje u zadnjih godina na derbiju.
Danan...sta reci...
Danan...sta reci...
FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.