bezKORISNIK je napisao/la: ↑28 nov 2019, 21:55Ne mozes to zabraniti brate. Pravilnik UEFA i FSBiH nalaze da treneru gostujuce ekipe moras dozvoliti dolazak. Zalosno, ali tako je jbg.

Ma dal je moguce..

Sto te krenulo danas.

bezKORISNIK je napisao/la: ↑28 nov 2019, 21:55Ne mozes to zabraniti brate. Pravilnik UEFA i FSBiH nalaze da treneru gostujuce ekipe moras dozvoliti dolazak. Zalosno, ali tako je jbg.
Hahaha, kraljubezKORISNIK je napisao/la: ↑28 nov 2019, 21:19FK Sarajevo se priključio akciji za pomoć Albaniji: Kutije za doborovoljne priloge na subotnjem derbijuMnoge humanitarne organizacije, političke partije i grupe fudbalskih navijača s Kosova pokrenule su prikupljanje pomoći za stanovnike Albanije pogođene snažnim zemljotresom, koji se dogodio u utorak rano ujutro u okolini Drača, javlja Anadolu Agency (AA).Prikupljanje pomoći se odvija i na Trgu Zahir Pajazi u centru Prištine,HRVATSKA će Albaniji uputiti humanitarnu pomoćSrbija, Crna Gora i Kosovo šalju pomoć u AlbanijuPokrenuta akcija građana BiH za pomoć narodu Albanije.
Kome jos treba objasnit da smo mi svemirski brod za ove kriminalce i da su oni kancer naseg fudbala, kompletnog... nikad mi napredka necemo vidjet sa morzem i morzicima..
Jad i čemer ovo čitati sta pisu...simidobar je napisao/la: ↑29 nov 2019, 20:04Kad znaju sta ih ceka i gdje idu..![]()
![]()
Kome jos treba objasnit da smo mi svemirski brod za ove kriminalce i da su oni kancer naseg fudbala, kompletnog... nikad mi napredka necemo vidjet sa morzem i morzicima..![]()
Kad ce ovi tokmaci shvatit da ce dobit samo trenutno zadovoljstvo ali i vjecnu bruku sa svojim "velikim" pobjedama..
Svaki racun u zivotu se mora platit.. na ovaj ili onaj nacin..![]()
Tuzno je sto kone se*u sami po sebi al i ugodno u neku ruku.. samo vi kupite i namjestite, budite pravi primjer "velikana"... po tradiciji...
7 dana ne spomenu svoju utakmicu od zauzetosti Velezom I Sarajevom.. svijecom traze nake nase propuste, da bar nekako pokusaju opravdat svoj kriminal...
Uzivali su bacat kosti o "postenju" tih 7 dana pa nestali kad su dosli na red.. mangupi i heroji..![]()
![]()
"veliki ste klub" !!!![]()
![]()
Ne znam kako ih nije stid uopste napisat ovako nesto... pravo se ljudi opustili u kriminalu, normala im sve...Vanja8 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 20:21Jad i čemer ovo čitati sta pisu...simidobar je napisao/la: ↑29 nov 2019, 20:04Kad znaju sta ih ceka i gdje idu..![]()
![]()
Kome jos treba objasnit da smo mi svemirski brod za ove kriminalce i da su oni kancer naseg fudbala, kompletnog... nikad mi napredka necemo vidjet sa morzem i morzicima..![]()
Kad ce ovi tokmaci shvatit da ce dobit samo trenutno zadovoljstvo ali i vjecnu bruku sa svojim "velikim" pobjedama..
Tuzno je sto kone se*u sami po sebi al i ugodno u neku ruku.. samo vi kupite i namjestite, budite pravi primjer "velikana"... po tradiciji...
7 dana ne spomenu svoju utakmicu od zauzetosti Velezom I Sarajevom.. svijecom traze nake nase propuste, da bar nekako pokusaju opravdat svoj kriminal...
Uzivali su bacat kosti o "postenju" tih 7 dana pa nestali kad su dosli na red.. mangupi i heroji..![]()
![]()
![]()
E, kad je prositi od politickih partija onda su "velikani"...
![]()
![]()
Dostojanstva...?????????simidobar je napisao/la: ↑29 nov 2019, 20:29Ne znam kako ih nije stid uopste napisat ovako nesto... pravo se ljudi opustili u kriminalu, normala im sve...Vanja8 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 20:21Jad i čemer ovo čitati sta pisu...simidobar je napisao/la: ↑29 nov 2019, 20:04Kad znaju sta ih ceka i gdje idu..![]()
![]()
![]()
![]()
E, kad je prositi od politickih partija onda su "velikani"...
![]()
![]()
![]()
Ja licno bih prestao pratit sport il bilo sta drugo sto me srozava kao covjeka na ovaj nivo... U redu ljubav i sve al mislim da uvijek treba zadrzat bar neku dozu dostojanstva...
Vidjeo sam par puta da ni prosjaci ne traze i ne uzimaju od svakog pare.. kontam oni su u zivotnim problemima al ipak se ne daju do kraja, bar u necem zadrze malo tog dostojanstva..Vanja8 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 20:39Dostojanstva...?????????simidobar je napisao/la: ↑29 nov 2019, 20:29Ne znam kako ih nije stid uopste napisat ovako nesto... pravo se ljudi opustili u kriminalu, normala im sve...![]()
Ja licno bih prestao pratit sport il bilo sta drugo sto me srozava kao covjeka na ovaj nivo... U redu ljubav i sve al mislim da uvijek treba zadrzat bar neku dozu dostojanstva...
Pa zar ti mislis Simi da oni znaju sta znaci ta rijec...?
Matere mi sad si me razocarao...
E cuj, dostojanstvo i Fk Prosjaci...
![]()
![]()
Jesil se to prepoznao ???
Standardno, ubijas nas cinjenicama..
E slusaj ovo drug...simidobar je napisao/la: ↑29 nov 2019, 20:43Vidjeo sam par puta da ni prosjaci ne traze i ne uzimaju od svakog pare.. kontam oni su u zivotnim problemima al ipak se ne daju do kraja, bar u necem zadrze malo tog dostojanstva..Vanja8 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 20:39Dostojanstva...?????????simidobar je napisao/la: ↑29 nov 2019, 20:29
Ne znam kako ih nije stid uopste napisat ovako nesto... pravo se ljudi opustili u kriminalu, normala im sve...![]()
Pa zar ti mislis Simi da oni znaju sta znaci ta rijec...?
Matere mi sad si me razocarao...
E cuj, dostojanstvo i Fk Prosjaci...
![]()
![]()
Jbga brate, izgleda da jos nisam sve vidjeo u zivotu.. dno dna..
Vanja8 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 20:58E slusaj ovo drug...
Neki dan ja bio u jednoj prodavnici,kad ulazi Brane Jelusic,nekad se dobro znao sa mojim rahmetlli starim...
Ja mu pridjem pozdravim ga i onako ga malo bockam za ovaj GRADSKI derbi...
Rekoh :
"Brane ,jedino ti i Zdenko Jelic da se skinete u subotu pa da željkana izvuce bod..."
A onda mi padne na pamet
"A da te nesto upitam u vezi Matica,na sve strane se raspitujem,a nigdje odgovora, je li on legenda želje..."
On razmislja pa kaže
"Vjeruj da ne znam, ali mislim da ga ne vode kao legendu...Ma to ti je vise ono protokolarno...Ne bih rekao,ma i ne znam..."
"Pa kako bolan Brane ne vode ga...On branio cast kluba,samarao ove sto su stimali tekme i on kao neki prolaznik,a u ove se kunu...Vala nije ni to normalno..."
Brane gleda u mene,nista mu nije jasno...
A onda nakon par sekundi...
" E j.ebaji ga ,navuce ti mene na tanak led..."
![]()
![]()
simidobar je napisao/la: ↑29 nov 2019, 21:03Vanja8 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 20:58
E slusaj ovo drug...
Neki dan ja bio u jednoj prodavnici,kad ulazi Brane Jelusic,nekad se dobro znao sa mojim rahmetlli starim...
Rekoh :
"Brane ,jedino ti i Zdenko Jelic da se skinete u subotu pa da željkana izvuce bod..."
A onda mi padne na pamet
"A da te nesto upitam u vezi Matica,na sve strane se raspitujem,a nigdje odgovora, je li on legenda želje..."
On razmislja pa kaže
"Vjeruj da ne znam, ali mislim da ga ne vode kao legendu...Ma to ti je vise ono protokolarno...Ne bih rekao,ma i ne znam..."
"Pa kako bolan Brane ne vode ga...On branio cast kluba,samarao ove sto su stimali tekme i on kao neki prolaznik,a u ove se kunu...Vala nije ni to normalno..."
![]()
![]()
![]()
![]()
Kazel uopste nisam razmisljao na taj nacin ?![]()
![]()
Ponos kluba im u nekoj fioci..nije ni cudo sto su u ku*cu...
Gdje mu nece bit neprijatno kad skonta kakvog su covjeka "zaturili" negdje.Vanja8 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 21:12simidobar je napisao/la: ↑29 nov 2019, 21:03Vanja8 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 20:58
E slusaj ovo drug...
Rekoh :
A onda mi padne na pamet
On razmislja pa kaže
![]()
![]()
![]()
![]()
Kazel uopste nisam razmisljao na taj nacin ?![]()
![]()
Ponos kluba im u nekoj fioci..nije ni cudo sto su u ku*cu...
![]()
Bruka...Nije ni njemu bilo prijatno,mada zna da ga z.ajebavam,,,
Trenutno korisnika/ca: Balorda, NeSamSafetee i 24 gosta.