Izvinja'jem se...
Necu vise nikad...

Izvinja'jem se...
Sve fino dobar dan, dobar dan i onda fol slucajno, da ne znas ti..Vanja8 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 21:34![]()
![]()
![]()
Joj tebe...
A ko pita ne skita..Vanja8 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 21:43Joj tebe...
Pa bolan,opet ti kažem, svuda tražio, raspitivao se niko ne zna je li Matic legenda Prosjaka ili nije...
Kad odjednom udje čo'jek, on jeste legenda, e sad ko ce bolje koga znati od legenda legendu...
Taman ko kec na desetku...
Pa moram pitati,evo i ovdje sa dva puta pit'o, niko ne zna...
E sad znamo...![]()
![]()
Crnjak, nece niko da se druzi sa nama...
Eto mi odajemo pocast covjeku koji se borio za obraz kluba...simidobar je napisao/la: ↑29 nov 2019, 21:45A ko pita ne skita..Vanja8 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 21:43Joj tebe...
Pa bolan,opet ti kažem, svuda tražio, raspitivao se niko ne zna je li Matic legenda Prosjaka ili nije...
Kad odjednom udje čo'jek, on jeste legenda, e sad ko ce bolje koga znati od legenda legendu...
E sad znamo...![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ja sve sto je on imao kosi se sa njihovom politikom..Vanja8 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 21:49Eto mi odajemo pocast covjeku koji se borio za obraz kluba...simidobar je napisao/la: ↑29 nov 2019, 21:45A ko pita ne skita..Vanja8 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 21:43
Joj tebe...
E sad znamo...![]()
![]()
![]()
![]()
A oni ga ne poznaju,nije to njihov fah...
Postenje , cast, dostojanstvo...E to nema u njihovom rijecniku...
Ionako u skolu niko nije ni isao,a mi ih gadjamo "Stranskim" rijecima...![]()
Vala...simidobar je napisao/la: ↑29 nov 2019, 21:53Pa ja sve sto je on imao kosi se sa njihovom politikom..
Vala nek ga stave u nasu trofejnu salu, treba da znaju buduci narastaji da su i tamo nekad igrali ljudi...
I to je malo kad znas da je covjek u tom momentu bio jedina svijetla tacka za selju... tesko je medju toliko razbojnika izac i je*at im mater, razumjet ono sto oni ni danas ne razumiju... Covjek je heroj, realno mangup pravi... Sa takvim ljudima I na kraj svijeta mozes, bez problema...Vanja8 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 21:55Vala...
Onu Zvornicku ulicu treba preimenovati u Maticeva...![]()
Ali nevjerovatno...simidobar je napisao/la: ↑29 nov 2019, 22:00I to je malo kad znas da je covjek u tom momentu bio jedina svijetla tacka za selju... tesko je medju toliko razbojnika izac i je*at im mater, razumjet ono sto oni ni danas ne razumiju... Covjek je heroj, realno mangup pravi... Sa takvim ljudima I na kraj svijeta mozes, bez problema...
Sto ne angazuju onog evropejca, iz crne gore ?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Burberry46, CAZIN, delko, NEZALAGANJE i 31 gost.