Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

313
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la 313 » 30 nov 2019, 17:37

:crazy: :crazy: :crazy:
Walk on

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 30 nov 2019, 17:52

provlacimo se i zreli smo za kiksa

+11 oleee

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 30 nov 2019, 17:55

Hajd nek je makar zanimljivo kad vec ne mozemo privest utakmicu normalno kraju. Adrian brani narednu :ljepota:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 nov 2019, 19:48

StevieG8 je napisao/la:
30 nov 2019, 17:55
Hajd nek je makar zanimljivo kad vec ne mozemo privest utakmicu normalno kraju. Adrian brani narednu :ljepota:
Adrian twice getting thrust into action midgame this season
slika
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 30 nov 2019, 20:32

StevieG8 je napisao/la:
30 nov 2019, 16:50
Vodimo ali igramo ko Portsmouth, volio bih da proba nesto drugacije u drugom poluvremenu jer smo ofanzivno bezidejni zadnjih nekoliko utakmica.
Ne igraju uopste ko Portsmouth. Nisi uopste upoznat igrom Pompeya. ;)

Sad pogledao snimak, EON majka :bow: :bow: :mrgreen:
Samo nek se pobjedjuje, sto rece @StevieG8, lici ovo na onu Conteovu sezonu.

Btw. mislim da se Mignolet pojede dole u Belgiji. Adrian ce u ova cetiri mjeseca braniti vise tekmi nego Simo u one svoje posljednje 2 sezone. :lol:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 30 nov 2019, 21:34

mirgerr je napisao/la:
30 nov 2019, 20:32
StevieG8 je napisao/la:
30 nov 2019, 16:50
Vodimo ali igramo ko Portsmouth, volio bih da proba nesto drugacije u drugom poluvremenu jer smo ofanzivno bezidejni zadnjih nekoliko utakmica.
Ne igraju uopste ko Portsmouth. Nisi uopste upoznat igrom Pompeya. ;)

Sad pogledao snimak, EON majka :bow: :bow: :mrgreen:
Samo nek se pobjedjuje, sto rece @StevieG8, lici ovo na onu Conteovu sezonu.

Btw. mislim da se Mignolet pojede dole u Belgiji. Adrian ce u ova cetiri mjeseca braniti vise tekmi nego Simo u one svoje posljednje 2 sezone. :lol:

Nek bude kao Stoke pod Pullisom s ovim golovima iz prekida :mrgreen: dok god guramo ovako u ligi dobro je ali neminovno je da će doći pad a nadam se da ce Klopp tada imati nekakav plan B.

Danas sam se bas izmucio s streamom, kako koji put sve gore i gore. Nedostatak EON-a da ne spominjem :plac:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 30 nov 2019, 23:52

mirgerr je napisao/la:
Sad ti trebaš staviti Eddie Veddera iz Pearl Jam-a na avatar pa imamo grunge trio iz Seattlea - Alice in Chains, Nirvana i Pearl Jam :mrgreen:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 dec 2019, 00:46

StevieG8 je napisao/la:
30 nov 2019, 23:52
mirgerr je napisao/la:
Sad ti trebaš staviti Eddie Veddera iz Pearl Jam-a na avatar pa imamo grunge trio iz Seattlea - Alice in Chains, Nirvana i Pearl Jam :mrgreen:
:ljepota: :ljepota:

Najveći :salut:

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 01 dec 2019, 10:37

StevieG8 je napisao/la:
mirgerr je napisao/la:
Sorry, jucer sam drugacije zanijetio. :mrgreen:

Majstor se mora ispostovati...
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 01 dec 2019, 11:13

mirgerr je napisao/la:
01 dec 2019, 10:37
StevieG8 je napisao/la:
mirgerr je napisao/la:
Sorry, jucer sam drugacije zanijetio. :mrgreen:

Majstor se mora ispostovati...
:plac:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 02 dec 2019, 10:15

Nevjerovatno koliko je tema neaktivna a klub igra ovakvu sezonu, 31 utakmica bez poraza u EPL a da nas prošle sezone City nije pobijedio to bi bilo 50+ utakmica bez poraza. Ukoliko pobijedimo Everton znači da će Liverpool biti prvi na tabeli za Božić a nikada niko nije tako rano osigurao tu poziciju. Vidjet ćemo šta će se desiti sa Salzburgom u nastavku lige šampiona ali generalno ako se gleda prošla sezona zajedno sa ovom Klopp je napravio pravu revoluciju a najbolje je tek pred nama.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 dec 2019, 10:37

StevieG8 je napisao/la:
02 dec 2019, 10:15
Nevjerovatno koliko je tema neaktivna a klub igra ovakvu sezonu, 31 utakmica bez poraza u EPL a da nas prošle sezone City nije pobijedio to bi bilo 50+ utakmica bez poraza. Ukoliko pobijedimo Everton znači da će Liverpool biti prvi na tabeli za Božić a nikada niko nije tako rano osigurao tu poziciju. Vidjet ćemo šta će se desiti sa Salzburgom u nastavku lige šampiona ali generalno ako se gleda prošla sezona zajedno sa ovom Klopp je napravio pravu revoluciju a najbolje je tek pred nama.
Nije zanimljivo pisati jer se ne možemo svađati :D
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 02 dec 2019, 10:39

Rodgers out

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 02 dec 2019, 11:19

Salahovo proljeće tek dolazi,
plus uvjeren sam da ce biti kupovine ofanzivca u januaru. Biti ce malo sad struggle-a bez Fabinha , ali zasjat ce vec neko,
samo polako. Mozemo samo bolje od ovoga.

A tema nedovoljno aktivna uslijed naše usađene opreznosti.Mic po mic, eskalirat ce u aprilu , uf kakvu cu ja gidu napraviti :pray:
tz tz tz tz tz tz

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 02 dec 2019, 11:51

A realno, sta ces pisati.
Jurgen zna :lol: :lol:

Sumnjam da ce naci ofanzivca spremnog da grije klupu. Procitao sam da je Klopp planirao na ljeto dovesti Sander Bergea, ali obzirom na povredu Fabinha i da ne djeluje bas bezazlena, on bi ga probao vec u januaru.

Koliko sam ja upoznat, ovaj mali je bas dobar potencijal. Eh sad, to poznavanje je sa igrica, pa i ne mora biti tacno. :urnebes:
Ali sama cinjenica da ima 21 godinu a da vec dvije sezone igra standardno u prvaku Belgije nesto govori. :mrgreen:

Spamm

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 02 dec 2019, 12:05

Koliko Klopp voli januarski rok čisto sumnjam da će krenuti po neku konkretno pojačanje. Jedino u slučaju nekih povreda pa se pojavi novi Caulker :mrgreen:

Berge mozda na ljeto, znamo koliko je trebalo Fabinhu da se adaptira i pripremi za 6icu u našem sistemu tesko ce dovesti tako mladog igrača i odma ga gurnut u vatru, srećom tu poziciju mogu pokrivati i Hendo, Gini pa i Lallana. Najveci problem je nedostatak opcija za krila i bekove.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 02 dec 2019, 13:54

Evo ako vam se piše (mada i ja više volim čitati nego napisat' nešto), na kojoj poziciji vidite Harry Wilsona u Liverpoolu?
Ono malo što sam gledao B'mouth ove sezone sve je igrao na desnom krilu ali u formaciji 4-4-2. Znači tu se već ne uklapa kod nas, jedino da bude zamjena direktna Salahu, ili eventualno u formaciji 4-2-3-1 da bude desno krilo. Zanimljiva situacija, ja bi ga lično ostavio i davao mu šansu sljedeće sezone jer očekujem da će nas Shaqiri i Lallana napustiti.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 02 dec 2019, 14:24

BeyKopites je napisao/la:
02 dec 2019, 13:54
Evo ako vam se piše (mada i ja više volim čitati nego napisat' nešto), na kojoj poziciji vidite Harry Wilsona u Liverpoolu?
Ono malo što sam gledao B'mouth ove sezone sve je igrao na desnom krilu ali u formaciji 4-4-2. Znači tu se već ne uklapa kod nas, jedino da bude zamjena direktna Salahu, ili eventualno u formaciji 4-2-3-1 da bude desno krilo. Zanimljiva situacija, ja bi ga lično ostavio i davao mu šansu sljedeće sezone jer očekujem da će nas Shaqiri i Lallana napustiti.
Ja iskreno ne vidim Wilsona u startnih 11 u ovakvom 4-3-3 sistemu a čak ni kao zamjenu Salahu s klupe. Nema potrebne fizikalije da bude dio veznog trojca i na neki način mi djeluje kao Shaqiri koji se jedino uklapa u 4-2-3-1 kao 10ka koja ima iza sebe dva osigurača jer je u pressingu jednostavno igrač manje. Mislim da će ga prodati Bournemouthu ili nekom drugom po solidnoj cijeni.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 02 dec 2019, 14:48

StevieG8 je napisao/la:
02 dec 2019, 14:24
BeyKopites je napisao/la:
02 dec 2019, 13:54
Ja iskreno ne vidim Wilsona u startnih 11 u ovakvom 4-3-3 sistemu a čak ni kao zamjenu Salahu s klupe. Nema potrebne fizikalije da bude dio veznog trojca i na neki način mi djeluje kao Shaqiri koji se jedino uklapa u 4-2-3-1 kao 10ka koja ima iza sebe dva osigurača jer je u pressingu jednostavno igrač manje. Mislim da će ga prodati Bournemouthu ili nekom drugom po solidnoj cijeni.
Slažem se da se baš ne uklapa u stil igre, ali osim Origija i nema neke napadačke zamjene za početni trojac, gura se nekad Ox a prošle sezone je i Shaqiri. Ja bi Wilsona ostavio u slučaju da ode Shaqiri, Lallana itd. Šteta one njegove ljevice bar znaš da je prijetnja šutem ako drugo ništa ne ide. E sad ako dođe neka jaka ponuda, mislim da neće imati dilemu u klubu.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 02 dec 2019, 15:30

Dobar za leteću izmjenu kod prekida ko u rukometu :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.