Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Adrian twice getting thrust into action midgame this season
Ne igraju uopste ko Portsmouth. Nisi uopste upoznat igrom Pompeya.
mirgerr je napisao/la: ↑30 nov 2019, 20:32Ne igraju uopste ko Portsmouth. Nisi uopste upoznat igrom Pompeya.![]()
Sad pogledao snimak, EON majka![]()
![]()
![]()
Samo nek se pobjedjuje, sto rece @StevieG8, lici ovo na onu Conteovu sezonu.
Btw. mislim da se Mignolet pojede dole u Belgiji. Adrian ce u ova cetiri mjeseca braniti vise tekmi nego Simo u one svoje posljednje 2 sezone.![]()
Sad ti trebaš staviti Eddie Veddera iz Pearl Jam-a na avatar pa imamo grunge trio iz Seattlea - Alice in Chains, Nirvana i Pearl Jam
Sorry, jucer sam drugacije zanijetio.
Nije zanimljivo pisati jer se ne možemo svađatiStevieG8 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 10:15Nevjerovatno koliko je tema neaktivna a klub igra ovakvu sezonu, 31 utakmica bez poraza u EPL a da nas prošle sezone City nije pobijedio to bi bilo 50+ utakmica bez poraza. Ukoliko pobijedimo Everton znači da će Liverpool biti prvi na tabeli za Božić a nikada niko nije tako rano osigurao tu poziciju. Vidjet ćemo šta će se desiti sa Salzburgom u nastavku lige šampiona ali generalno ako se gleda prošla sezona zajedno sa ovom Klopp je napravio pravu revoluciju a najbolje je tek pred nama.
Ja iskreno ne vidim Wilsona u startnih 11 u ovakvom 4-3-3 sistemu a čak ni kao zamjenu Salahu s klupe. Nema potrebne fizikalije da bude dio veznog trojca i na neki način mi djeluje kao Shaqiri koji se jedino uklapa u 4-2-3-1 kao 10ka koja ima iza sebe dva osigurača jer je u pressingu jednostavno igrač manje. Mislim da će ga prodati Bournemouthu ili nekom drugom po solidnoj cijeni.BeyKopites je napisao/la: ↑02 dec 2019, 13:54Evo ako vam se piše (mada i ja više volim čitati nego napisat' nešto), na kojoj poziciji vidite Harry Wilsona u Liverpoolu?
Ono malo što sam gledao B'mouth ove sezone sve je igrao na desnom krilu ali u formaciji 4-4-2. Znači tu se već ne uklapa kod nas, jedino da bude zamjena direktna Salahu, ili eventualno u formaciji 4-2-3-1 da bude desno krilo. Zanimljiva situacija, ja bi ga lično ostavio i davao mu šansu sljedeće sezone jer očekujem da će nas Shaqiri i Lallana napustiti.
Slažem se da se baš ne uklapa u stil igre, ali osim Origija i nema neke napadačke zamjene za početni trojac, gura se nekad Ox a prošle sezone je i Shaqiri. Ja bi Wilsona ostavio u slučaju da ode Shaqiri, Lallana itd. Šteta one njegove ljevice bar znaš da je prijetnja šutem ako drugo ništa ne ide. E sad ako dođe neka jaka ponuda, mislim da neće imati dilemu u klubu.StevieG8 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 14:24Ja iskreno ne vidim Wilsona u startnih 11 u ovakvom 4-3-3 sistemu a čak ni kao zamjenu Salahu s klupe. Nema potrebne fizikalije da bude dio veznog trojca i na neki način mi djeluje kao Shaqiri koji se jedino uklapa u 4-2-3-1 kao 10ka koja ima iza sebe dva osigurača jer je u pressingu jednostavno igrač manje. Mislim da će ga prodati Bournemouthu ili nekom drugom po solidnoj cijeni.BeyKopites je napisao/la: ↑02 dec 2019, 13:54Evo ako vam se piše (mada i ja više volim čitati nego napisat' nešto), na kojoj poziciji vidite Harry Wilsona u Liverpoolu?
Ono malo što sam gledao B'mouth ove sezone sve je igrao na desnom krilu ali u formaciji 4-4-2. Znači tu se već ne uklapa kod nas, jedino da bude zamjena direktna Salahu, ili eventualno u formaciji 4-2-3-1 da bude desno krilo. Zanimljiva situacija, ja bi ga lično ostavio i davao mu šansu sljedeće sezone jer očekujem da će nas Shaqiri i Lallana napustiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.