FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThrillerHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 30 nov 2019, 21:49

Jel ozbiljno ovde ima ljudi koji i dalje brane ono djubre od covjeka je.bo mu Bog mater, pa vi ste stoko jos veca rak rana i veci neprijtelji od djubreta sebicnog koji nema obraza da preuzme krivicu vec mu je uvijek neko drugi kriv. Nek je on sebe osigurao ugovorom jeb.em mu svu familiju u usta. Cijela polusezona je negledljiva, antifudbal, niko ne dolazi na tekme, al sta njeg boli kur.ac para lijeze, a za sve nas on je FK Sarajevo. Pu djubre jedno, zapalicu i clansku i sezonsku ako ne ode u narednih par dana
1946~

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 30 nov 2019, 21:51

Boli me **** sto husref suje sto se druzi sa amawom sto se oblaci koneki bankar sto ima 11 k km platu, ako ima rezultat igru ok je ako nema to dvoje noga i to je to...

To sto je on pregovaro i sto nije htio pristat sto mu je uprava nudila za produzetak to nije do njeg, vec do uprave.

Prvi go slobodan udarac
Drugi go prva minuta drugog poluvremena

Igra amawa kod 0:0 odbrana i kontre i polu kontre, primis go napadaj, preojrenes obrana kontre zbaci teski ameterizam i elementarno znanje, a husref jos gori od njeg u prvu brzinu **** te boli koliko je ogranicenje, znaci znanje iz vrtica

Podrzat pokusat doc do pobjede protiv zvjezde, dovest novog trenera al pod uslovom da pristane na klauzulu u slucaju ne isvajanja titule svak svoim putem..

Mislim da bi to bilo realno trazit posebno ako budemo jednaki u bodovima

Netreba psovat husrefu, jednostavno desi se da trener nema rezultat igru gosposki se rastat **** kakav je takav je najtrofejnije trener igrac naseg kluba

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 30 nov 2019, 21:53

Us.rali smo danas pravo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 30 nov 2019, 21:53

Husrefe vakat je budi gospodin

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 nov 2019, 21:55

visokohz je napisao/la:
30 nov 2019, 21:53
:urnebes: :urnebes:
Hoce hoce, kako da nece :sick:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 nov 2019, 21:57

Vrijeme je za rastanak s Husrefom. Hvala na svemu zaista, prvo dupla kruna i za sve radosti tokom prošle sezone. Također, hvala jer smo i dalje tu prvi na tabeli. Ali, vrijeme je za razlaz. Nije još ništa ni blizu izgubljenog, ali je upozorenje da se mora nešto mijenjati.

Volio bih kad bi se povukao, ponudio ostavku i otišao kao gospodin. Jednostavno ne ide pa ne i to je tako. Igrači anemični (ima i bojkota to je sigurno), narušena je atmosfera, taktički pročitano.

Ne boli mene poraz uopšte toliko, boli me kad vidim ono na terenu, ono se ne može nazvati ni igrom. Boli me kad vidim da nas uzimaju s bolidima tipa Sadiković, Bojo, Sipović, Stevanović, Pavić itd. Te dvije stvari me bole, ostalo mi je malo važno, jer poraz k'o poraz, vazda će ih biti.

Mislim da je sad vrijeme za reakciju, sačekati još ovo jedno kolo i to je to. Što prije završiti Čustovića, čovjek će imati prijelazni rok ispred sebe i pripreme da odradi na svoj način. Prijelazni rok ako se uradi dobro i dovede Čusta, ne sumnjam u titulu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 30 nov 2019, 21:57

Jedan od komentara Husrefovih botova na FB-u :rol: :rol: :rol:

“upravu novu usloviti da budu srcem svi uz šefa i neće biti problema"
:rol: :rol: :rol:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 nov 2019, 21:58

visokohz je napisao/la:
Da je htio bit gospodin otisao bi poslije duple, ovako je rak rana koja ce klub da osteti za par stotina hiljada
1946~

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 30 nov 2019, 21:58

bordopoeta je napisao/la:
30 nov 2019, 21:18
Sjeverjecudo je napisao/la:
30 nov 2019, 19:30
Jel realno da nakon ovog vcrs ima da neko brani upravu,Husrefa i igrace, (od igraca bih samo izdvojio,Ahmeta,Besima,Hebu,Stanojevica I Vladana),ako ih ima to su onda dobro placeni poltroni

Ama Husref je rak-rana Kluba, a brane ga samo njegov sin i njihova rodbina i, naravno par plaćenih krezavih bubuljičavih narkomana koji i vrište na sjeveru za cvaju ili petobu "jedan je od nas". Ne znam kada mi je poraz teže pao. Pod hitno kljusini dati otkaz, i duplo mu platiti samo nek ide ova trenerska ubleha, kojeg Amar g uzi kad god poželi. A sjetite se kako je Čala uzeo košpicare sa duplo slabijim rosterom.

ODLAZI PAPANE I UBLEHO!!! SJEME TI SE ZATRLO!!!
Ja sam ga branio na pocetku sezone jer je imao rezultate do tog trenutka, al da je Hase poslije 8 golova u 2 utakmice od skretnice mora letiti.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 30 nov 2019, 22:00

Pantelija je napisao/la:
30 nov 2019, 21:55
visokohz je napisao/la:
:urnebes: :urnebes:
Hoce hoce, kako da nece :sick:
Od mene je panto imo podršku sve do danas al od danas više NE definitivno

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 30 nov 2019, 22:01

Evander je napisao/la:
30 nov 2019, 21:57

Kakvi ba husrefovi botovi..Boli njega **** niti mu trebaju ikakvi botovi..To su neki debili koji njemu idalje vjeruju......Ostaviti ga do zvijezde i onda ga zamijeniti,dovesti custovica dati mu 3 milionaa eura i njegov strucni stab pa ces viditi rezultate,za svako hodanje i kurcobolju na terenu spucaj 50% od plate,pa ces viditi igre..

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 nov 2019, 22:02

Kad su ljudi na istoku danas izgubili strpljenje s Husom, sve vam je jasno
1946~

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 30 nov 2019, 22:07

Sjever je dotako dno sramota sta uradise djecurlija

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 nov 2019, 22:08

Husrefe, zadnji ljudski potez koji možeš uradit je da odeš sam, bez obeštećenja. Halalit ću ti i osmicu od Atalante i osmicu u ova dva derbija, al pokaži da si legenda i da ti je makar malo stalo do kluba i do navijača a ne samo do novca.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 30 nov 2019, 22:09

Yebo majku, boli činjenica da je zasluženo pobjedila ekipa u kojoj igraju Stevanović, Pavić, Sadiković, Osmanković, Veselinović, Sipović, Stanić.....svojom igrom napravismo od njih ekipu, a qarine obične, a vala, i mi smo i veće kad smo to dozvolili.

Mi moramo konkretne poteze već od sutra praviti.
Milion stvari nam fali od prošle sezone i to se sve vidi golim okom, ako ne možemo to "vratiti" na vrijeme onda mjenjaj odma i trenera i ove pojedine igrače.
Fokus Zvijezda i onda na posao a ne na pauzu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 nov 2019, 22:10

I nakon svega, opet dijelimo prvo mjesto :lol: joj tuge ybte...
Da je dobiti kako zvijezdu, mada sam sumnjicav nakon svega....

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 30 nov 2019, 22:11

Stvar koja me najvise nervira definitivno jesu izvikane fudbalerke tipa Rahmanovica, odigra solidnu sezonu procita na fejsu komentare kako je fudbalercina i onda nos do oblaka, konta da je Pele. Svi osim Ahmeta i Lazica koji su nivo iznad nase lige su sezonski igraci i treba ih malo spustiti na zemlju ako je moguce.
Husref treba ici, ali nece se nista postici ako se ne dovede neko ko je autoritet i kome ce se dati odrjesene ruke u sastvaljanju rostera i svemu ostalom, inace cemo za 2 sezone opet prizivat Husrefa da nas vadi iz govana pa da ga opet tjeramo pa sce u krug ko i x puta do sad i sa njim i sa calom.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 30 nov 2019, 22:12

AlfredNobel je napisao/la:
Vrijeme je za rastanak s Husrefom. Hvala na svemu zaista, prvo dupla kruna i za sve radosti tokom prošle sezone. Također, hvala jer smo i dalje tu prvi na tabeli. Ali, vrijeme je za razlaz. Nije još ništa ni blizu izgubljenog, ali je upozorenje da se mora nešto mijenjati.

Volio bih kad bi se povukao, ponudio ostavku i otišao kao gospodin. Jednostavno ne ide pa ne i to je tako. Igrači anemični (ima i bojkota to je sigurno), narušena je atmosfera, taktički pročitano.

Ne boli mene poraz uopšte toliko, boli me kad vidim ono na terenu, ono se ne može nazvati ni igrom. Boli me kad vidim da nas uzimaju s bolidima tipa Sadiković, Bojo, Sipović, Stevanović, Pavić itd. Te dvije stvari me bole, ostalo mi je malo važno, jer poraz k'o poraz, vazda će ih biti.

Mislim da je sad vrijeme za reakciju, sačekati još ovo jedno kolo i to je to. Što prije završiti Čustovića, čovjek će imati prijelazni rok ispred sebe i pripreme da odradi na svoj način. Prijelazni rok ako se uradi dobro i dovede Čusta, ne sumnjam u titulu.

Nek' si vala i ti doš'o pameti. A sve si dobro rekao, sa većim dijelom se i ja slažem.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 30 nov 2019, 22:13

Zip je napisao/la:
30 nov 2019, 22:10
I nakon svega, opet dijelimo prvo mjesto :lol: joj tuge ybte...
Da je dobiti kako zvijezdu, mada sam sumnjicav nakon svega....
2 kom.nam je od zvijezde :D

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 30 nov 2019, 22:14

Evander je napisao/la:

Ma jel' moguće, zdravlja ti? Takvih par i ovdje piše.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, plisek, svabonja, VolimoSarajevo i 50 gostiju.