FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 30 nov 2019, 22:14

Igramo loše od pocetka ove sezone, mozda je bilo dobro u 3-4 susreta dobro ostalo loše. Vezni red kriminalan, naša najveca snaga bili su Crepulja i Stanojevic nazalost jedan otisao drugi još nista nije odigrao, Gavric, Oremus, Djokanovic, Mustafic, velkoski jednostavno ne mogu to odigrati. Treba svim silama pokusati dobiti zvjezdu i otići na pauza s istim brojem bodova kao i zeljeznicar a onda mora biti zaokret na polusezoni.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 nov 2019, 22:16

Jeleskovicu ja cu ti ga popusitit vrati se.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 nov 2019, 22:17

Kad smo mi pisali da lik veze nema,yebavale su se majke, trazili fb profili, prijetilo u PP... Sad svi dodjose na isto?
Sta bi sa 9 0 0? Sta bi sa "prvi smo"? Sta bi sa "gdje je Brdaric"? E moj Bosnjo, uvijek lijecis umjesto da sprijecis...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 30 nov 2019, 22:26

kraljlavova je napisao/la:
30 nov 2019, 22:07
Sjever je dotako dno sramota sta uradise djecurlija
nemoj tako o njima, ne znas ti sta oni sve rade kako su organizovani, lahko je pisat po forumu dodji gore pa promijeni :guz: :rol:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 30 nov 2019, 22:27

Volim Husrefa, al FK SARAJEVO volim vise od Haseta a ne Husrefa. Sefe falati (bilo bi pozeljno da podneses ostavku ) a ako ne uradis to otkaz bez ikakvog razmisljanja.

Meni nebi bilo opste lose prihvatit isti broj bodova ili nedaj boze -3 da mi imamo igru recimo kao protiv sb na kosevu, al igra jednostavno iata il slabija umjesto da bude bar za nijansu bolja jer bez obzira gro ekipe se vratilo duzi period..

Nebi doveo trenera drugog ako nema iskustvo vani..

Uslov za trenera iskustvo 7 i vise godina bar 3 godine rada vani sa prvim timom.

Da je mudo da smije svakom igracu od ahmeta do kove reci nes igrat danas mater ti **** jer si kasnio jer si ovo ili nisi ono.

Kad preda cv da ima svog kondicionog trenera i da ima 4 igraca dogovorena da dodu kod nas u slucaju da podpise za nas, naravno morao bi dat imena od isti.

Ugovor 6 mjeseci plus 2.5 godine ako osvoi titulu u suprotnom razlaz

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 30 nov 2019, 22:34

Nije toliki problem da se Hus otjera, nego je problem koga dovesti nakon njega ?
Lik mora biti bolji bar 3 puta jbg...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 30 nov 2019, 22:34

Loša igra danas, katastrofalan rezultat, slaba posjeta.
Mislim da je red da pustimo navijačima Želje da u većem broju dolaze na derbi, ako hoćemo da napunimo Koševo samo tako raditi. Valjda izazovemo veći revolt navijača Sarajeva, da i nas bude u većem broju. :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 30 nov 2019, 22:36

Imamo dosta problema u i oko tima.
I problem smo mi navijaci koji bi trebalo da najvise volimo svoj klub, a totalno smo se odrekli kluba. Ova posjeta danas na derbiju je kruna katastrofalnih posjeta tokom cijele sezone.
II - Vlasnik kluba totalno neodredjen. Sve nesto jalovo i bez prave inicijative (pitanje izgradnje akademije, stadiona, ulaganje u igraci kadar- budzet za transfere u 5 deka sa ostalim bh klubovima...)
III - Uprava kluba cija je po meni kompetentnost krajnje upitna. Mirniji sam bio kad su mi klub vodili Dino, Kusturica, Ibrak... nego ovi sad lajici. Mislim da nisu dorasli da nas klub dignu na nivo koji mi navijaci prizeljkujemo.
IV - Igraci i strucni stab. Upitno je i kakvi su medjuljudski odnosi u svlacionici i van nje. Prolongiranje priprema, veliki broj povreda i nedisciplina u igri- ogroman br.zutih i sada vec i crvenih kartona (Proslo kolo Saban, sad Besim).
V problem - Hipoteticki igramo odlicno na proljece, osvojimo titulu, dolazi Europa, prodjemo pretkolo i sta dalje. Nemas stadiona, opet problem gdje igrati i nema tu rezultatskog uspjeha u Europi ako ces igrati na neutralnom terenu domace utakmice. Boris se cijelu sezonu za Europu u kojoj nemas gdje igrati utak.- apsurd.

Ovi pljuvaci s foruma bi otjerali najboljeg i najtrofejnijeg trenera u momentu kada dijelimo 1.mjesto na tabeli uz objektivno gledano velike probleme s povredama koje nas prate cijelu polusezonu. Gori ste od Leicestera koji su poslije titule odmah otjerali Ranijerija nakon par losih rez.

DA LI SMO U OVIH 19 KOLA PREMIER LIGE, 4 EUROPSKE I 2 KUP UTAKMICE IKADA IZASLI U ISTOM SASTAVU ??? I kako ocekivati bolju igru i vise bodova. Uz sve eventualne propuste naseg strucnog staba, previse je bilo pehova u ovoj polusezoni.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 30 nov 2019, 22:40

belosevic28 je napisao/la:
30 nov 2019, 22:17
Kad smo mi pisali da lik veze nema,yebavale su se majke, trazili fb profili, prijetilo u PP... Sad svi dodjose na isto?
Sta bi sa 9 0 0? Sta bi sa "prvi smo"? Sta bi sa "gdje je Brdaric"? E moj Bosnjo, uvijek lijecis umjesto da sprijecis...
Covjek je imao rezultat i losu igru, pola sezone pola tima vani a imoje duplu krunu imoje najbolju igru ikad u histori SARAJEVA posle rata..

Picka je svak ko sad psuje husrefu i uznosi samo negativne stavove i kriviga za sve a za uspjeh i dobro nista se ne napise.

Pao je danas na utakmici proso je sto se tice prvenstva, pao je na neuigranosti kondici mudrosti i to je to..

Netreba sad pljuvat navijace koji su bili za Husrefa i sad im nabijat na nos nesto jer eto sad imamo to misljenje vecina da treba da ide

Husref nije pao na prvenstvu posebno ako uzme zvijezdu, to opet daje na vrijednosti tome da smo ga ostavili do kraja 19 kola.

Procitaj te postove prije pocetka sezone, svi smo bili zadovoljini da nebudemo vise od -4,-5 i vise

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 nov 2019, 22:41

Imamo mi takvog koji odmah krhne mater svakom, zato nam i jest ovako.
Nije autoritet u yebavanju majki, bogova, porodice i ostalog. Misliš da Guardiola yebe majku Zinchenku kad slabo centrira? A ne možeš reć da ga ne poštuju, Boga oca osvojio. Ne moramo ić toliko daleko, je l' Blaž ikad psovao majke igračima? Je l' Osim psuje?
Svakom živom to ubija moral i volju. Baka izađe na pressicu i napravi cirkus, sva pozornost se na njega usmjeri, igrači se zaobiđu. Kod nas je znao javno juniore prozivat. Kad si trener, najmlađim moraš bit pedagog, najstarijim idol, zvijezde da spustiš na nivo tima, da razdrmaš one koji se ne zalažu.

Murinju na ramenu plakao najveći mesar onog Intera, Marko Materaci, to znači zaslužit respekt od igrača. Našeg igrači zaobilaze ako ga u gradu vide.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 nov 2019, 22:42

Ovi pljuvaci s foruma bi otjerali najboljeg i najtrofejnijeg trenera u momentu kada dijelimo 1.mjesto na tabeli uz objektivno gledano velike probleme s povredama koje nas prate cijelu polusezonu.

Ko mu je majstore veceras falio? Obraz ne racunamo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 nov 2019, 22:45

Alen1987 je napisao/la:
30 nov 2019, 22:36
I problem smo mi navijaci koji bi trebalo da najvise volimo svoj klub, a totalno smo se odrekli kluba. Ova posjeta danas na derbiju je kruna katastrofalnih posjeta tokom cijele sezone.
II - Vlasnik kluba totalno neodredjen. Sve nesto jalovo i bez prave inicijative (pitanje izgradnje akademije, stadiona, ulaganje u igraci kadar- budzet za transfere u 5 deka sa ostalim bh klubovima...)
III - Uprava kluba cija je po meni kompetentnost krajnje upitna. Mirniji sam bio kad su mi klub vodili Dino, Kusturica, Ibrak... nego ovi sad lajici. Mislim da nisu dorasli da nas klub dignu na nivo koji mi navijaci prizeljkujemo.
IV - Igraci i strucni stab. Upitno je i kakvi su medjuljudski odnosi u svlacionici i van nje. Prolongiranje priprema, veliki broj povreda i nedisciplina u igri- ogroman br.zutih i sada vec i crvenih kartona (Proslo kolo Saban, sad Besim).
V problem - Hipoteticki igramo odlicno na proljece, osvojimo titulu, dolazi Europa, prodjemo pretkolo i sta dalje. Nemas stadiona, opet problem gdje igrati i nema tu rezultatskog uspjeha u Europi ako ces igrati na neutralnom terenu domace utakmice. Boris se cijelu sezonu za Europu u kojoj nemas gdje igrati utak.- apsurd.

Ovi pljuvaci s foruma bi otjerali najboljeg i najtrofejnijeg trenera u momentu kada dijelimo 1.mjesto na tabeli uz objektivno gledano velike probleme s povredama koje nas prate cijelu polusezonu. Gori ste od Leicestera koji su poslije titule odmah otjerali Ranijerija nakon par losih rez.

DA LI SMO U OVIH 19 KOLA PREMIER LIGE, 4 EUROPSKE I 2 KUP UTAKMICE IKADA IZASLI U ISTOM SASTAVU ??? I kako ocekivati bolju igru i vise bodova. Uz sve eventualne propuste naseg strucnog staba, previse je bilo pehova u ovoj polusezoni.
Nemoj vise ziv bio.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 30 nov 2019, 22:47

Da je dobit kako Zvijezdu pa onda na pauzi ili mjenjat nešto ili konkretne poteze povlačit.

Bolje poraz danas koliko god bolio pa da na pauzi nemaju mira znajući da će svi letiti bez obzira na jučeršnji uspjeh nego da je bio iks i ništa konkretno preko zime pa da se mrtvilo nastavi i na proljeće.

Za prvi derbi je bilo opravdanja milion, ovaj današnji nema nijedno opravdanje jer je sve išlo na naš mlin. Sramota. Katastrofa.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 nov 2019, 22:48

Sve sto mogu reći nakon ovog danas je da sam nakon Krletovog skraćenog kornera poželio da sam umro ko beba na porođaju i da nikad ono nisam vidio. Toliko...
Tobe je sve dobro rekao.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 nov 2019, 22:48

Alen1987 je napisao/la:

Ovi pljuvaci s foruma bi otjerali najboljeg i najtrofejnijeg trenera u momentu kada dijelimo 1.mjesto na tabeli uz objektivno gledano velike probleme s povredama koje nas prate cijelu polusezonu.
Gori ste od Leicestera koji su poslije titule odmah otjerali Ranijerija nakon par losih rez.

:tokralju: :tokralju:
Izvini Husrefe, ne zasluzujemo te pored ovakvih sljedbenika

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 30 nov 2019, 22:49

belosevic28 je napisao/la:
30 nov 2019, 22:17
Ma nema se šta spriječiti.. Treneru koji osvoji duplu krunu treba dati novi ugovor i najmanje polusezonu.. Dakle imao je sve uslove.. Obzirom da još nisam čuo da je sebe kritikovao i svoju postavku igre, ne bi me čudilo da je kašnjenje plate ljetos razlog svemu..
Dva puta ga je trener želje nadmudrio u postavci.. Na individualni kvalitet smo poveli, a na timsku igru ispušili oba derbija.. I večeras se vidjelo kako nam fali Ljuban ili Kapić.. neki veznjak koji ne staje, a razigrava i odbranu i krila i napad i vezu..
Stvaranje tima je jedan veliki sistem u kojem mnogo faktora mora da funkcioniše.. Ko gleda utakmice Sarajeva vidi da smo fizički nespremni.. Kao posljedica loše fizičke spreme dolaze i povrede..(Ne računam Stanojevića i Pidru) Na to kad dodaš da na prošlom derbiju imamo dva vezna igrača, da večeras imamo dominaciju veznog reda komšija koji ne trči (ne računam krila), dobiješ ovo što gledamo cijelu polusezonu..
I Krpić je rekao da su se prilagodili našim nabijanjima.. Tamo gdje su trkački najlošiji daš im priliku da se iskažu.. I žalosno je što to vidim ja kao posmatrač, a ne vidi onaj koji bi trebao da vidi puno bolje...
A startne pozicije nam odavno nisu ni blizu..
Ako nam je okidač za reset, ne mora biti baš crno

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 nov 2019, 22:51

Lik je napisao/la:
30 nov 2019, 22:34
Nije toliki problem da se Hus otjera, nego je problem koga dovesti nakon njega ?
Lik mora biti bolji bar 3 puta jbg...
Kao da je tesko bit 3 put bolji od Husa trenutno
1946~

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 nov 2019, 22:52

Koje li ce opravdanje sad iznijeti onaj kamuflirani, bas me zanima.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 nov 2019, 22:54

A zasto Letic nije usao odma nakon sto je Hebib iznesen? Igrali smo 5 minuta s igracem manje, zbog ceg?
1946~

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 30 nov 2019, 22:55

Alen1987 je napisao/la:

1. Posjeta je prevelika u odnosu na ono sta se nudi i džsta navijaci dobijaju zauzvrat.
2. Nije neodredjen. Radi upravo ono sto je i realno, ako neko misli da ce dati neke velike pare, onda je u zabludi. Boli ove zute neka stvar, na kasiku ce ulagati i nadati se da ce na neki nacin zaraditi.
3. Upravu kluba je postavio gazda, mi se tu nista ne pitamo. Da su ublehe jesu.
4. Za to krovicu svi snose, uprava koja nije obezbjedila pare na vrijeme. Ni ja u firmu ne bih isao da mi ne daju platu. Kriv je Husref jer ne zna nista osim psovati i to sto je najsujetnija osoba na svijetu, koji misli da je Bogom dan, a realno je u najmanju ruku ogranicen. Krivi su i igraci koji se umisle da su zvijezde.
5. Mi ni hipoteticki ne mozemo dobro igrati sa ovim trenerom i ovim igracima. Pretkolo ili dva u Europi, gdje ces nas iznova neko natamburati, najmanji nam je problem.

Posserem se na "najboljeg i najtrofejnijeg". Hoces da drugacije postavim tezu?
Trener koji ne zna ko mu puca penale i krivicu onda svali na jednog igraca.
Trener koji ce uvijek sve okriviti, a sebe niti slucajno.
Trener koji je primio 8 komada u jednoj utakmici.
Trener koji je primio 8 komada u dva derbija.
Trener pod cijom palicom mi igramo najogavniji fudbal ikad i koji je rastjerao i ono malo raje koja dolazi na utakmicu.
Trener koji je iskoristio par huligana da ucjene klub i da sebi obezbjedi ogromnu platu i ogromnu ostetu, sve na stetu kluba.
Hoces dalje?

DA LI JE ITI JEDNA EKIPA U LIGI IKAD IZASLA U ISTOM SASTAVU? Dosta ba vise izlika. Voli bosnjo krivicu naci u necem trecem, vise nego se hljeba najesti.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, muhamedhulk, riki46 i 16 gostiju.