PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Jesul javili gazdi ishod derbija ? Ili je i zaboravio da je njihov vlasnik 

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Imal jedan strumf da rijesi ovu dilemu ? Pomozite ako Boga znate..
Kaze mi covjek da bi vi njemu najradije je*ali majku sto uopste postoji, a ja tvrdim da i medju vama ima ljudi koji cijene te vrline.. jbga ja vazda optimista u zivotu..
Valjda neko progovori.. samo da vidimo ko je u pravu..
Kaze mi covjek da bi vi njemu najradije je*ali majku sto uopste postoji, a ja tvrdim da i medju vama ima ljudi koji cijene te vrline.. jbga ja vazda optimista u zivotu..

Valjda neko progovori.. samo da vidimo ko je u pravu..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Predlazes da te pustim na miru dok provociras ?Osim13 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 22:51Pusti se ti sad toga, imamo precih stvari
Ovi pljuvaci s foruma bi otjerali najboljeg i najtrofejnijeg trenera u momentu kada dijelimo 1.mjesto na tabeli uz objektivno gledano velike probleme s povredama koje nas prate cijelu polusezonu. Gori ste od Leicestera koji su poslije titule odmah otjerali Ranijerija nakon par losih rez.
Napokon glas razuma![]()

Ipak si gost na temi prijatelju, obicno si u ilagali, krijes se kod Sefike.. sad je pravo vrijeme da se dobiju neki odgovori.. skupili ste se fino

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Samo da se Stanoje bolan snadje sa naocalama pa cemo pricat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kaze denchi oremusu i tataru dioptrija u plus otisla,cim naprave operaciju ociju dok se oporave gaze ligu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Dobro znamo sta je sa njim problem.. sta je sa tobom ? Zapeo Matic u grlu ?

Ja tebi odgovorim normala, sto ti mene ignorises, nisi fer ociju mi..
- bezKORISNIK
- Kontakt:
A ja izgladnio.

UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
Ti ba nisi normalan

Evo kazu nije im igrao Handzic
Ovaj simidobar najveca pegla na forumu
Opusti se ba uzivaj u porazu svog kluba

Opusti se ba uzivaj u porazu svog kluba

Cuva Bog Zelju svog!
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Zasto je na tabeli zeljkan ispred nas? Zar je medjusobni skor vazniji od gol razlike?
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!

I meni je zadovoljstvo.. necu vas iznevjerit..

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
- bezKORISNIK
- Kontakt:
usrefa za selektora!
- ElCartel11
- Kontakt:
Mirko je za sve nas svemirko

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"