Najbolje ti je da skupis iz 5-6 utakmica rezultate, izgledace jos gore.. Treba ga demonizirat, zasluzio je.. Realno.Zip je napisao/la: ↑30 nov 2019, 23:54Ja mislim da je sve ovo blago pljuvanja nakon osam golova protiv komsija i osmice od Atalante....bordobijeli je napisao/la: ↑30 nov 2019, 23:51Isto ovako su pisali i za Čalu kad smo zijanili kup u lištici. Opštinar uzima lovu, gubitnik, štoperica, uhljeb, psovke itd. Treba mjenjati na polusezoni al mnogo ruzno i ogavno ovo psovanje i vrijedjanje na racun Husrefa.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
belosevic28
- Kontakt:
Ogavno je da te popiski osim 8 puta u dvije tekme. Ogavno je kad ti je osbov komunikacije psovanje Boga. To je ogavno...
Ostalo manje-vise
Ostalo manje-vise
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Al onako loseg Velkoskog ostaviti da igra 90 minuta

To se zove strucnost, odnosno to se zove 10-12k KM mjesecno il kolko vec dobija
To se zove strucnost, odnosno to se zove 10-12k KM mjesecno il kolko vec dobija
- ThrillerHz
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja isto mislim da treba mjenjati strucni stab i to najvise zbog katastrofalne igre kroz citavu polusezonu, al nema potrebe psovati i vredjanje nasi su to ljudi kako god sad to izgledalo. Sreca je na tabeli smo u egalu i moze se u pauzi puno napraviti.Zip je napisao/la: ↑30 nov 2019, 23:54Ja mislim da je sve ovo blago pljuvanja nakon osam golova protiv komsija i osmice od Atalante....bordobijeli je napisao/la: ↑30 nov 2019, 23:51Isto ovako su pisali i za Čalu kad smo zijanili kup u lištici. Opštinar uzima lovu, gubitnik, štoperica, uhljeb, psovke itd. Treba mjenjati na polusezoni al mnogo ruzno i ogavno ovo psovanje i vrijedjanje na racun Husrefa.
Nadam se da će sutra biti vijest da se Husref povukao, sve se nekako nadam da će imati obraza na kraju. Vidi valjda i on da ovo ne ide i da nas vodi u propast, a pitare na tribinama u nestanak.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Branio sam na neki nacin Husrefa. Iako sam branio i Calu prije nego je Husref dosao, a pricalo se da ce doci i nisam bio za tu opciju, al eto.
Uglavnom branio ga jesam al sad definitivno je vrijeme da ide. Poslije ova dva derbija Husrefe moras otici. Na stranu igra, nesporazumi isl al dva derbija brate su baska a oni ti kazu da je vakat ici.
Husrefe ostavi klauzulu i idi vakat je.
Pored Husrefa mi moramo vratiti Jeleskovica i smijeniti i Hadzica jer ruku na srce prelazni rok je uzas bio.
Ali prvo Husref da ode.
Uglavnom branio ga jesam al sad definitivno je vrijeme da ide. Poslije ova dva derbija Husrefe moras otici. Na stranu igra, nesporazumi isl al dva derbija brate su baska a oni ti kazu da je vakat ici.
Pored Husrefa mi moramo vratiti Jeleskovica i smijeniti i Hadzica jer ruku na srce prelazni rok je uzas bio.
Ali prvo Husref da ode.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Molili ste Boga da ode Bekić ,pa molili Boga da dođe Letić a večeras na stadionu slušam joj lijepi Bekić .E sad hajde molite Boga da Husref ode a koga god da dovedete za 3-4 kola bit če joj gdje nam je Husref takvi smo mi.Ma nisam bio za da Husref dođe ikad razlog je njegova bolest pa sam popljuvan ovde i na sinfu banovan a sad isti ti što su bili za dolazak istog sad su največi pljuvači fuj gade mi se takvi ljudi bez karaktera i mijenjaju mišljenja kao čarape.Ovo je moj lićni stav i meni je teško pao poraz kao svima vama ali malo više dostojanstva ne bi bilo na odmet i onaj Hrelja ga našao prozivati da valja isti bio bi u nekom timu:Pa nije sve do Husrefa pa što isti Hrelja ne napravi karijeru u nekom boljem timu a kao čovjek i sportista onako pričati nema dalje dobro mu je ono pravo.Da ne bude da branim nekog recimo Husrefa brzamo a riješenja nemamo a kad jednom uradimo to povratka nema pa sad bujrum.Eto naveo sam primjer sa Bekićem i kunem se svim na svijetu da je istina ovo što sam čuo od istih onih koji su tom Bekiću psovali sve i molili Boga da ode.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 01 dec 2019, 00:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!
Ja bi smio ruku u vatru staviti da od ostavke nema nista( svaki iole obrazli covjek bi ponudio ostavku nakon onog ponizenja na proslom derbiju) , koliko je nas Sef obrazli vidi se iz prilozenog
Isto tako mislim da nema tih muda koja ce mu dati otkaz u klubu, i zbog odstete i jos nekih razloga
Trenutno pat pozicija na hajr i na dobro
Ja licno im yebem majku svima pocevsi od husrefa, igraca i uprave
Isto tako mislim da nema tih muda koja ce mu dati otkaz u klubu, i zbog odstete i jos nekih razloga
Trenutno pat pozicija na hajr i na dobro
Ja licno im yebem majku svima pocevsi od husrefa, igraca i uprave
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Btw samo da vam docaram kako je nas vrli sef, strucnjak, uhljebivac oruča i slicnih u sš vrsio selekciju trenera i otjerao jeleskovica.
GOSPODIN JELESKOVIC JE IZ SARAJEVA ISAO U MANCESTER GDJE JE REDOVNO RADIO SA EDINOM DZEKOM, TJ BIO MU TRENER KADA JE OVAJ IGRAO U. NAJBOLJOJ FORMI I BIO NEPOVROJEDJEN I NEZAUSTAVLJIV. DA, PORED TRENERA U ENGLESKOJ, KOJE JE EDIN IMAO 24H NA RASPOLAGANJU ISTI JE PLACAO KARTU I PRIVATNE TRENINGE JELESKOVICU.
A TI HUSREFE KAKO VELIS "OSVAJAO SAM JA TITULE I BEZ TEBE" fino si nam ga zavukao
GOSPODIN JELESKOVIC JE IZ SARAJEVA ISAO U MANCESTER GDJE JE REDOVNO RADIO SA EDINOM DZEKOM, TJ BIO MU TRENER KADA JE OVAJ IGRAO U. NAJBOLJOJ FORMI I BIO NEPOVROJEDJEN I NEZAUSTAVLJIV. DA, PORED TRENERA U ENGLESKOJ, KOJE JE EDIN IMAO 24H NA RASPOLAGANJU ISTI JE PLACAO KARTU I PRIVATNE TRENINGE JELESKOVICU.
A TI HUSREFE KAKO VELIS "OSVAJAO SAM JA TITULE I BEZ TEBE" fino si nam ga zavukao
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jeleskovic obavezno, ako ne on onda nekog “ vanjskog” dovest, ove oyebine Seferovic i sl qurci kondicioni nek im ne padaju na pamateShofaII je napisao/la: ↑01 dec 2019, 00:01Branio sam na neki nacin Husrefa. Iako sam branio i Calu prije nego je Husref dosao, a pricalo se da ce doci i nisam bio za tu opciju, al eto.
Ali prvo Husref da ode.
Emir Hadzic je jedan rok pogodio sve moguce i preko tih igraca smo dosli do DK
Ovaj rok he ocigledno fulio sve moguce
Posteno bi bilo pustit ga i zimski da odradi i na kraju sezone mu sudit
- egocentrik
- Kontakt:
Hadzicu dati i zimski prelazni.
Ljuti smo svi, popusili smo derbi... i to kako.
Sta ces liga se nastavlja i dalje ne zaostajemo bodovno.
Hus ce garant odraditi do pauze i ide, nadam se da ce nas preuzeti neko pun entuzijazma.
Ne znam jel onaj Nalic lazni sjaj ili fakat obecava, ali mirise mi na njega ko nasljednika.
VOLIM TE SARAJEVO !!!!
Ljuti smo svi, popusili smo derbi... i to kako.
Sta ces liga se nastavlja i dalje ne zaostajemo bodovno.
Hus ce garant odraditi do pauze i ide, nadam se da ce nas preuzeti neko pun entuzijazma.
Ne znam jel onaj Nalic lazni sjaj ili fakat obecava, ali mirise mi na njega ko nasljednika.
VOLIM TE SARAJEVO !!!!
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Mozda nije do igraca? Mozda su nespremni, Mozda nam igra i postavka ne odgovaraju kvaliteta a igraca, Mozda ih trener nije prilagodio timu i klubu?Inijesta je napisao/la: ↑01 dec 2019, 00:06Jeleskovic obavezno, ako ne on onda nekog “ vanjskog” dovest, ove oyebine Seferovic i sl qurci kondicioni nek im ne padaju na pamateShofaII je napisao/la: ↑01 dec 2019, 00:01Branio sam na neki nacin Husrefa. Iako sam branio i Calu prije nego je Husref dosao, a pricalo se da ce doci i nisam bio za tu opciju, al eto.
Ali prvo Husref da ode.
Ja ruku u vatru dajem da ova ekipa moze 5x bolje.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mislim da je puno vise bolno ovo sve sto se desava da bi bili mirni, pogotovo nakon duple gdje se ocekivao napredak.bordobijeli je napisao/la: ↑01 dec 2019, 00:00Ja isto mislim da treba mjenjati strucni stab i to najvise zbog katastrofalne igre kroz citavu polusezonu, al nema potrebe psovati i vredjanje nasi su to ljudi kako god sad to izgledalo. Sreca je na tabeli smo u egalu i moze se u pauzi puno napraviti.Zip je napisao/la: ↑30 nov 2019, 23:54Ja mislim da je sve ovo blago pljuvanja nakon osam golova protiv komsija i osmice od Atalante....bordobijeli je napisao/la: ↑30 nov 2019, 23:51Isto ovako su pisali i za Čalu kad smo zijanili kup u lištici. Opštinar uzima lovu, gubitnik, štoperica, uhljeb, psovke itd. Treba mjenjati na polusezoni al mnogo ruzno i ogavno ovo psovanje i vrijedjanje na racun Husrefa.
A mi potonuli bas i igrom, spremom, motivacijom, itd...
I opet djelimo prvo mjesto...
Vidjelo se da smo u evidentnom padu, i da postoje problemi... Nazalost, nismo ih rjesili i samo se ovo cekalo.
Ja ne pamtim da je jedan tremer FKS ovoliko puta prosuo bodove nakon sto je ekipa povela...
Pa samo nas je zeljo dva puta okrenuo...
U zadnjih 5 utakmica, 3 puta gubimo prednost...
Jarane, ne moze biti do nas...
Evidemtno je da nismo spremni, i to je glavni krivac trener, jerje preuzeo tu obavezu...
Jučer je bio 61. rođendan našem Miodragu Ješiću! Ne mogu da vjerujem da se niko iz kluba nije sjetio da mu čestita, možda i pita da li je dostupan trenutno. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma onaj ko napravi od Milanovica, Letica i Guzine igrace ja mu ga popusim, po meni fule i to strasnePantelija je napisao/la: ↑01 dec 2019, 00:10Mozda nije do igraca? Mozda su nespremni, Mozda nam igra i postavka ne odgovaraju kvaliteta a igraca, Mozda ih trener nije prilagodio timu i klubu?Inijesta je napisao/la: ↑01 dec 2019, 00:06Jeleskovic obavezno, ako ne on onda nekog “ vanjskog” dovest, ove oyebine Seferovic i sl qurci kondicioni nek im ne padaju na pamateShofaII je napisao/la: ↑01 dec 2019, 00:01Branio sam na neki nacin Husrefa. Iako sam branio i Calu prije nego je Husref dosao, a pricalo se da ce doci i nisam bio za tu opciju, al eto.
Ali prvo Husref da ode.
Ja ruku u vatru dajem da ova ekipa moze 5x bolje.
Od “ kapitalaca” dovedeni Besim koji je opravdo povjerenje jedini i Oremus za kojeg jedino djelim misljenje s tobom da je ivalitet al da iz nekog razloga to nije pokazo
Gavric dobar ko 3 opcija
Ako se dizemo na veci level od ovih 6 igraca 4 me bi smjela ni prici klubu, koliko je do Hadzica a kooliko do mogucnosti koje mu daje Uprava ne znam
-
bordobijeli
- Kontakt:
Slazem se treba svjeze krvi na klupi i na terenu al nema potrebe za ogavno vrijedjanje. Tabela odlicna kako nasa igra izgleda to jest nema igre. Neki dan sam pisao da su im u odbrani balvani koji su jaki u skoku, da nam se ne pise dobro ako budemo bunarili na Ahmeta a mi izgleda ne znamo drugacije.
-
Historicar
- Kontakt:
Potpuno je bilo razumljivo psovanje Čali, u potpunosti je bila razumljiva naša tadašnja frustracija.Čala je u tri mjeseca, prokockao titulu (nerješeni rezultati na Koševu sa Zrinjskim, **** Radnikom i Krupom), izgubio finale kupa sa Širokim, sramotno ispao od Zarije.Ko mu ne bi psovao nakon toga, vjerujem da je i onog kretena sina Aldina iznerviraobordobijeli je napisao/la: ↑30 nov 2019, 23:51Isto ovako su pisali i za Čalu kad smo zijanili kup u lištici. Opštinar uzima lovu, gubitnik, štoperica, uhljeb, psovke itd. Treba mjenjati na polusezoni al mnogo ruzno i ogavno ovo psovanje i vrijedjanje na racun Husrefa.
- ElCartel11
- Kontakt:
Mi imamo begi nekog ulagaca vec 6 godina, a kone dovele recimo E. Zeca evo sad i Stilica igrac koji je kapitalac i takav jedan vrijedi za trojicu. Mi od 2014 nismo doveli ni jednog kapitalca u pravom smislu te rijeci, sve price se svodile sacekajmo ljetni prijelazni rok ima vise izbora, dodje ljeto nema se za kapitalce, vidjecemo na zimu i tako u krug.
Hadzija de vidi bgt ima li koji u Zvijezdi 09 ili u Srbiji malo procesljaj ovu Macvu sigurno bi se naslo nesto za nas.
Hadzija de vidi bgt ima li koji u Zvijezdi 09 ili u Srbiji malo procesljaj ovu Macvu sigurno bi se naslo nesto za nas.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dobro ako Hadzic vrati Jeleskovica dao bi mu sansu i ovaj prijelazni rok. Dovoljan bi bio taj potez da zasluzi jos jedan prelazni rok.Inijesta je napisao/la: ↑01 dec 2019, 00:06Jeleskovic obavezno, ako ne on onda nekog “ vanjskog” dovest, ove oyebine Seferovic i sl qurci kondicioni nek im ne padaju na pamateShofaII je napisao/la: ↑01 dec 2019, 00:01Branio sam na neki nacin Husrefa. Iako sam branio i Calu prije nego je Husref dosao, a pricalo se da ce doci i nisam bio za tu opciju, al eto.
Ali prvo Husref da ode.
A u potpunosti se Slazem da seferovic i slicni ne dolaze u obzir.
Pesimista: ne moze gore od ovoga