FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bezKORISNIK
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bezKORISNIK » 01 dec 2019, 08:14

usref je dobrovoljni davalac krvi. Ali ne svoje!
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 01 dec 2019, 08:19

Pantelija je napisao/la:
01 dec 2019, 08:08
Fudo je napisao/la:
01 dec 2019, 07:45
Ovdje mnogi ko neka djeca, Husref pobjedi onda se smiju ovim sto traze otkaz, Husref izgubi onda ga pljuju. Rijetko koji pogledaju realno, ja vec nakon 3 utakmice govorim da neide ovako da on nije trener ako zelimo napredovati. Nemamo igre nikako i cak imamo ogromnu srecu sto imamo ovoliko bodova, jer igrom smo zasluzili maks pola, jedinu utakmicu sto smo odigrali dobro je protiv veleza u mostaru.
Ja sam to govorio u martu nakon gubitka tekme od Zrinjskog na +11.
Utakmica gdje protivnik dolazi desetkovan, sa dva juniora u veznom redu, husref je izveo ekipu da igra na nulu.
I tu sam rekao da je sve produžavanje agonije...
Ja razumjem da mozes izgubiti utakmicu i sve to, al mi nemamo igre vec od tog marta, sve se svodi na nabi ho ruk sistem, ko da su se tek nasli na ulici. Ja bogami nerazumjem i stvarno mi nece u glavu STA oni treniraju? Pa i da netreniraju dana zajedno mogu odigrati ovako ko sto su od marta, tj. Nabi nabi nabi merso smiri i koji bljesak ako se desi. Samo sto mi je fascinantno jes sto ima likova sto drkaju na Husrfa pa sve to brane i nezasluzenim bodovima sudijama itd. Mi i kad pobjedjujemo nemamo igre, skoro sve tekme sto smo pobjedilii pobjedili smo na slucajnosti.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 dec 2019, 08:24

moj uzor-S.G je napisao/la:
30 nov 2019, 23:16
Jel vakat za neke promjene mater mu yebem više?
Jel realno da ne možemo yebenu akciju odradit i da samo nabijamo loptu na Mersu.. Btw Ahmetoviću, aferim majstore mašina si.

Koliko nas je bilo otprilike danas, ne mogu da nikako procijenim?
15.000
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 01 dec 2019, 08:37

Duska svaka cas, volim citat tvoje postove i slazem se sa vecinom, al bi ti postavio pitanje.

Nafali ti dobro amawa i napraviga gvardiolom za pl ligi, a ima isto bodova ko i Husref. Takode od prvog kola ima tu optimalnu formu svoi igraca uz minimum povrijdeni igraca. (Manje od svih ekipa koje su medzu prvi 6) igra ista nista bolja nego prvo kolo ili tiga citavo vrijeme odkad je tu.

Husref ga ostavio na -20 bodova.

I jos cu navest da su ih sudije pocastile za 5 do 6 bodova...

Slazem se da Husref treba otic,

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 dec 2019, 08:38

ajdohordas je napisao/la:
01 dec 2019, 01:35
bordobijeli je napisao/la:
30 nov 2019, 23:51
Isto ovako su pisali i za Čalu kad smo zijanili kup u lištici. Opštinar uzima lovu, gubitnik, štoperica, uhljeb, psovke itd. Treba mjenjati na polusezoni al mnogo ruzno i ogavno ovo psovanje i vrijedjanje na racun Husrefa.
Ružno i ogavno jel ?
To sto nas osramoti u Evropi sa osam komada to nije ružno ?
To što dopusti da nas plave kuje popišaju u dva derbija, znači popišaju, izjebu,razvale itd... i to nije ružno ?
To što se 5k bolesnika redovno mrzne po tribinama i kisne i trpi hladnocu a torturu policije u gostima i daleki put, da bi se gledalo nabijanje na Ahmeta i sleganje ramenima poslije utakmice i to nije ružno ?
Volim ovaj klub svim srcem, kao i većina nas ovdje... doveo je do toga da mi se gadi i on zajedno sa svojim igracima, koji relativno nisu losi uvjeren sam i zivotom bih se smjeo kladit, ali ih je on doveo do toga da budu polupismeni fudbaleri. Fuj fuj fuj !
Jesti ne mogu, spavati ne mogu, listati FB ne mogu, izaci u grad ne mogu,zbog velikog maga i strucnjaka,kojeg sam inekako branio i podrzavao ali dva puta, dva derbija, nije slucajno nego neznanje.
I dalje mislim da ne treba vrijedjati i psovati, isto mislim da je vrijeme za novog šefa. Gubili se derby i prije i gubit ce se,kad pobjediš lijepo je kad izgubis sto kazes nije ti do zivota to je tako s Husrefom i bez njeg. Osim izgubio derby 3:0 i gubio u europi redovno po 5-6 primao pa nikad neces cut uvreda kao sto mi vrijedjamo Nase trenere.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 dec 2019, 08:56

Sto se tice same utakmice zeljeznicar jednostavno bolji. Dvije kljucne stvari fizicki spremniji i bolji vezni red imaju a bez sredine terena nema dobrog tima oni su tu bolji. Crepulja, Stanojevic, Adukor, Kapic i Rahmanovic su bili nasa veze prosle godine ostao Rahman. Jednostavno nismo spremni i nemamo vezni koji mogu biti agresivni a Bgm nemamo ni igraca tipa Crepulje koji zna prenjeti loptu da je ne pegla.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 01 dec 2019, 08:57

Òremuš najveca ubleha sto je ikad krocila na Koševo, u rangu onih brazilaca i kramara
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 dec 2019, 09:00

ne razumijete vi ba, psovke su njegov jezik, ako mu ne psuješ ne shvata te ozbiljno, ne čuje , ne registruje....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bezKORISNIK
Kontakt:

Post Postao/la bezKORISNIK » 01 dec 2019, 09:01

I dalje usrefoljupci odvlace paznju sa glavnih problema. Ovdje se samo pise o usrinom nedostatku inteligencije i neznanju, a svako iole normalan zna da je on najgluplji ''strucnjak'' na ovim prostorima. Namjerno se skrece paznja sa mnogo vazijih problema; a to je usrin karakter i prodana dusa. On je u FKS dovodio i jos uvjek dovodi ''igrace'' koji njemu i njegovim pajdasima placaju za to, on je kriv za tuce sa igracima, on je kriv za odlazak i bojkot najboljih igraca, on je kriv za odlazak najboljeg kondicionoste u drzavi/regiji, on je kriv za bojkot i glumu povrede najboljih igraca, on je kriv za sve qurcobolje koje gledamo na terenu, on zbog tala uhljebljuje razne amatere u FKS, on placa narkomane da prijete upravi, itd itd itd.
P.S. Evo jedno konkretno i frisko pitanje: Sta je povrijedio Kovacevic? :damn:
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 dec 2019, 09:05

Sinoc su na zapadu svi otvoreno psovali Husrefu.Evo ko je bio nek kaze,taman se sve smirilo neki lik se dreknu "**** ti Hodzic nanu",Husref ga pogleda sjebo se.
Js opet nisam za psovke ali nek ode levat sam ,STA ima vise ovdje bs glumiti."voli Sarajevo vise od zivota",pa sto ceka otkaz i otpremninu??
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 dec 2019, 09:08

mma_hz je napisao/la:
01 dec 2019, 09:05
Sinoc su na zapadu svi otvoreno psovali Husrefu.Evo ko je bio nek kaze,taman se sve smirilo neki lik se dreknu "**** ti Hodzic nanu",Husref ga pogleda sjebo se.
Js opet nisam za psovke ali nek ode levat sam ,STA ima vise ovdje bs glumiti."voli Sarajevo vise od zivota",pa sto ceka otkaz i otpremninu??
čula je loža sve, nadam se da neće čekat da ga pođemo gađat sa tribina svaku tekmu

a najviše od svega me nervira što će opet pričat da ga je neko otjerao dok je bio drugi ili prvi na tabeli....
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 01 dec 2019, 09:09, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 01 dec 2019, 09:08

Ma nema sanse da je bilo 15k, maximalno 10k

bezKORISNIK
Kontakt:

Post Postao/la bezKORISNIK » 01 dec 2019, 09:10

Denchi je napisao/la:
01 dec 2019, 09:08
mma_hz je napisao/la:
01 dec 2019, 09:05
čula je loža sve, nadam se da neće čekat da ga pođemo gađat sa tribina svaku tekmu
treba ubiti pasce

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 01 dec 2019, 09:14

Na pauzi ce se traziti novi trener, otici ce Husref sam.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 dec 2019, 09:18

01 dec 2019, 08:56
Sto se tice same utakmice zeljeznicar jednostavno bolji. Dvije kljucne stvari fizicki spremniji i bolji vezni red imaju a bez sredine terena nema dobrog tima oni su tu bolji. Crepulja, Stanojevic, Adukor, Kapic i Rahmanovic su bili nasa veze prosle godine ostao Rahman. Jednostavno nismo spremni i nemamo vezni koji mogu biti agresivni a Bgm nemamo ni igraca tipa Crepulje koji zna prenjeti loptu da je ne pegla.
nisu bolji, nego naloženi više, neko ih je spremio, neko ih je ložio, neko im objasnio koji prostor napadati, oni imaju 5 puta slabiju sredinu od nas, samo Štilić je klasa igrač kod njih, 1 igrač, ne možeš na derbi krenuti pričom nećemo se revanširati, nama je bod dovoljan, ne u gradskom derbiju, ne kad si na prošlom primio 5 komada, što se nije desilo DECENIJAMA unazad pa ni sa kramarima,cezarima,altiparmakovskim i ostalim panjevima u sastavu...ne možeš biti PICHKICA u derbiju, u ovom gradu ne možeš u derbiju Janje možeš...ne možeš staviti lika koji još pije lijekove za rak limfoma na gol, ne možeš! u profesionalnom klubu ne! u janji da...

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 01 dec 2019, 09:20

ajmo sad grafite trazite ostavku da vidimo jel obrazli kad izgubi podrsku navijaca
Samo Sarajevo

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 dec 2019, 09:20

Sto smo nespremni i bez veznog rada nasa taktika je odron staviš u vezu tehnicare Gavrica, Oremusa, Velkoskog, Tatara a igras duge lopte na Ahmeta i Rahmanovica. Pa bolje onda da smo bunker igrali na zadnjeg veznog stavis tri destruktivca kurdica , Djokanovica, Stanojevica deres u kost bunaris na Ahmeta pa sta bude,ovako stavis mekane i tehnicare a igras izbi nabi. Katastrofa!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 dec 2019, 09:25

Denchi je napisao/la:
01 dec 2019, 09:18
01 dec 2019, 08:56
nisu bolji, nego naloženi više, neko ih je spremio, neko ih je ložio, neko im objasnio koji prostor napadati, oni imaju 5 puta slabiju sredinu od nas, samo Štilić je klasa igrač kod njih, 1 igrač, ne možeš na derbi krenuti pričom nećemo se revanširati, nama je bod dovoljan, ne u gradskom derbiju, ne kad si na prošlom primio 5 komada, što se nije desilo DECENIJAMA unazad pa ni sa kramarima,cezarima,altiparmakovskim i ostalim panjevima u sastavu...ne možeš biti PICHKICA u derbiju, u ovom gradu ne možeš u derbiju Janje možeš...ne možeš staviti lika koji još pije lijekove za rak limfoma na gol, ne možeš! u profesionalnom klubu ne! u janji da...
Slazem se trener je najveci krivac i prvi je koji treba da ide. Isto mislim da je njihov vezni red bolji bar ovo juce sto je igralo. OREMUS GAVRIC, smjesno ni blizu nisu recimo Crepulja Stanojevic par od prosle godine.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 01 dec 2019, 09:27

Nadam se da nece dobiti ni marke plate, i nek onda kad krenu pripreme opet bojkotuju, yebem li im majke usta
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 dec 2019, 09:28

Koliko god nam ovaj poraz tesko pao,toliko je dobro da nam je oci otvorio.Bolje sad da se ovo desilo nego kad se lomi pevenstvo.
Sad je najbitnija stvar se skupiti i pokusati pobjediti Zvijezdu.
Na pauzi napraviti analizu doprinosa od Husrefa do igrca.
Iz aviona se vidi kojim igracima dati nogu,neke poslati na posudbu.
Po samom pisanju Trbica lova nam nije problem,sto je za danjasnji vakat veoma bitna stvar.Sad je do tog sportskog segmenta da se napravi pametna analiza,i dovedu igraci koji ce dici nasu igru.
Ma koliko izgledalo sve trenutno crno,ovaj poraz ce mnoge dici i upravi,bar da sacuvaju svoje guzice.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amkeivke i 19 gostiju.