FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 01 dec 2019, 14:53

Evo nisi trebao ni da pobjedis ni jedan od dva derbija....samo da si oba odigrao nerijeseno sada bi imali 6 bodova prednosti....eee muko moja :crazy:

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 01 dec 2019, 14:55

Od pocetka sezone raja vidi da mi imamo probleme u ekipi na poziciji zadnji vezni, lijevi bek i lijevo krilo. Imamo probleme sa kondicijom i tako padnemo u 2pol, igraci se ozlijede i sta se poduzelo? Nista!
Da su odmah doveli kondicionog, zamjenu za Stanojevica, akibetli lijevog beka i zamjenu za Crepulju imali bi +9.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 01 dec 2019, 14:57

Sjeverjecudo je napisao/la:
01 dec 2019, 14:27
Joj smijesne price,kad se osvojila dupla zasluzni su igraci,sad kad se izgubilo 2 derbija i kad uzasno igramo citavu polusezonu nisu oni krivi nego Husref,dak ne budite dvolicni i zbog mrznje prema nekom spinovati,zasluzni su za uspjeh i za DK,al bgm au i krivi i za ovu bruku i neuspjeh i igraci i Husref
Husref jesi legenda kluba i covjek Koji je donio najvise uspjeha ovom klubu i ja kao i vecina navijaca FKS te postujemo i bit ces uvjek legenda, i ostat ces uoisan u historiju FKS,Al bgm donio si nam i.dosta teskih trenutaka i poraza,Al za ono sinoc su ti svi **** od do,tako da budi covjek i ostani svima u lijepom sijecanju i podnesi ostavku,vidi se da u ovom trenutku ne mozes vise.Tako da u ovom trenutku je najbolje rijesenje za nas tvoj odlazak i odlazak 15 igraca ako je ikako moguce.
Vidim opet ovdje pisu da je problem novac i ta klauzula,zasto bi to bio problem,kad se za ****.ne Guzine i Milanovice moze dati 200 sto ne bi i covjeku Koji je donio toliko uspjeha FKS.
Cuj pisu : ja sam govorio da treba nakon duple otjerat nekog,pa dal je normalno da se Neko nakon duple otjera,gdje to ima,tako da ta prica ne pije vode,to je sve mrznja prema nekoj osobi iz nekih licnih razloga.
Zar ima Jos neko da vjerujem da mi imamo najbolji tim u ligi,smjesno,lazete sami sebe, Ahmetovic,Vladan,Hebibovic,Stanojevic,Pidro i Besim jedino ok i svaka cast njima,ovo ostalo sve je go kur.ac i sve treba otjerat.
Jos kad skontam koliko su ovdje dizali u nebesa Oremusa,a on goli kur.ac od igraca,Jos kad pocnu pricat nije njegova pozicija,pa C.Ronalda da stavis na stopera on ce dobro odigrat,kad neko zna zna,jos ga porede sa Stilicem,pa Stilic za ovog naseg haklamasa he svemirski brod,cuj vidili smo protiv Celtica da zna,pa i Hodzicu se potrefi nekad dobra tekma.
Znaci u ovom trenutku realno bi bilo da Husref ode i sa njim Jos 15-ak igraca,pa taman sa juniorima igrali do kraja,jer osim gore nabrojanih nikoni po kvaliteti ni po zalaganju ne zasluzuje da nosi dres FKS.
Sjever odnosno Horde moraju nesto uraditi, ono juce najgore izdanje poslije rata sto se brojnosti tice,dimnijada, bakljada dobre,izbor pjesama mogao bolji za utakmicu kao sto je derbi,,Al navijanje za brojku koja je bila je dobro bilo,parole ok,veliki minus da se pustilo za derbi djeci od 15 godina da bude u prvom redu i predvodi korteo,otprilike je I takav prosjek godina bio i ako je bilo I starije raje,nije mi jasno ni gdje je ta raja ostala,sve fol do smrti odani, zaklinjes se na nesto,a sa 20 otislo u navijacku penziju,kaze prerasto Sam ja to,da je kako treba biti trebalo bi da nam tribinu fine,a pogotovo prvi red momci od 25-35/40 godina,trebaju svi da spuste loptu i dogovore se i ostave neke svoje interese u cilju boljeg sjevera,i ovi sa sjevera (jezgro grupe) i sa istoka I sa zapada,pa jbm mu majku prije 5 godina smo u kopu protiv Drine imali 1000 ljudi u kopu,nazalost pokazalo se da je za dosta raje to bila neka furka,jer tad je bilo in biti na sjeveru I prepricavat poslije raji,znam neke Koji su bili tad na sjeveru,a danas nazalost ne znaju ni da smo osvojili DK,znaci trebaju Horde sa sve 3 tribine sjesti I dogovorit se u cilju jaceg sjevera i grupe.
Gdje su danas oni momci što su 2007 godine bili na zapadu, kad je bila ona neka svađa sa sjeverom.Kažu da su to bila gradska djeca, da su živjeli za klub, što oni ne naprave neku reorganizaciju sjevera, ne vjerujem da su u navijačku penziju otišli.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 01 dec 2019, 15:03

vest je napisao/la:
01 dec 2019, 14:55
Od pocetka sezone raja vidi da mi imamo probleme u ekipi na poziciji zadnji vezni, lijevi bek i lijevo krilo. Imamo probleme sa kondicijom i tako padnemo u 2pol, igraci se ozlijede i sta se poduzelo? Nista!
Da su odmah doveli kondicionog, zamjenu za Stanojevica, akibetli lijevog beka i zamjenu za Crepulju imali bi +9.
Eto vidis ti sa tribine i navijaci vidite gdje nam fale igraci i nakojim pozicijama a nase straslo od legende i od trenera ne vidi ni na treninzima ni na utakmicama. Pojedinci ovdje bi da svale svu krivicu na igrace sto nepije vode ali trener je placen da koriguje nedostake u ekipi da ih motivise ali motivacijom psovanjem uze i sire familije sa klupe su kontraproduktivne :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 01 dec 2019, 15:06

Historicar je napisao/la:
01 dec 2019, 14:57
Sjeverjecudo je napisao/la:
01 dec 2019, 14:27
Joj smijesne price,kad se osvojila dupla zasluzni su igraci,sad kad se izgubilo 2 derbija i kad uzasno igramo citavu polusezonu nisu oni krivi nego Husref,dak ne budite dvolicni i zbog mrznje prema nekom spinovati,zasluzni su za uspjeh i za DK,al bgm au i krivi i za ovu bruku i neuspjeh i igraci i Husref
Husref jesi legenda kluba i covjek Koji je donio najvise uspjeha ovom klubu i ja kao i vecina navijaca FKS te postujemo i bit ces uvjek legenda, i ostat ces uoisan u historiju FKS,Al bgm donio si nam i.dosta teskih trenutaka i poraza,Al za ono sinoc su ti svi **** od do,tako da budi covjek i ostani svima u lijepom sijecanju i podnesi ostavku,vidi se da u ovom trenutku ne mozes vise.Tako da u ovom trenutku je najbolje rijesenje za nas tvoj odlazak i odlazak 15 igraca ako je ikako moguce.
Vidim opet ovdje pisu da je problem novac i ta klauzula,zasto bi to bio problem,kad se za ****.ne Guzine i Milanovice moze dati 200 sto ne bi i covjeku Koji je donio toliko uspjeha FKS.
Cuj pisu : ja sam govorio da treba nakon duple otjerat nekog,pa dal je normalno da se Neko nakon duple otjera,gdje to ima,tako da ta prica ne pije vode,to je sve mrznja prema nekoj osobi iz nekih licnih razloga.
Zar ima Jos neko da vjerujem da mi imamo najbolji tim u ligi,smjesno,lazete sami sebe, Ahmetovic,Vladan,Hebibovic,Stanojevic,Pidro i Besim jedino ok i svaka cast njima,ovo ostalo sve je go kur.ac i sve treba otjerat.
Jos kad skontam koliko su ovdje dizali u nebesa Oremusa,a on goli kur.ac od igraca,Jos kad pocnu pricat nije njegova pozicija,pa C.Ronalda da stavis na stopera on ce dobro odigrat,kad neko zna zna,jos ga porede sa Stilicem,pa Stilic za ovog naseg haklamasa he svemirski brod,cuj vidili smo protiv Celtica da zna,pa i Hodzicu se potrefi nekad dobra tekma.
Znaci u ovom trenutku realno bi bilo da Husref ode i sa njim Jos 15-ak igraca,pa taman sa juniorima igrali do kraja,jer osim gore nabrojanih nikoni po kvaliteti ni po zalaganju ne zasluzuje da nosi dres FKS.
Sjever odnosno Horde moraju nesto uraditi, ono juce najgore izdanje poslije rata sto se brojnosti tice,dimnijada, bakljada dobre,izbor pjesama mogao bolji za utakmicu kao sto je derbi,,Al navijanje za brojku koja je bila je dobro bilo,parole ok,veliki minus da se pustilo za derbi djeci od 15 godina da bude u prvom redu i predvodi korteo,otprilike je I takav prosjek godina bio i ako je bilo I starije raje,nije mi jasno ni gdje je ta raja ostala,sve fol do smrti odani, zaklinjes se na nesto,a sa 20 otislo u navijacku penziju,kaze prerasto Sam ja to,da je kako treba biti trebalo bi da nam tribinu fine,a pogotovo prvi red momci od 25-35/40 godina,trebaju svi da spuste loptu i dogovore se i ostave neke svoje interese u cilju boljeg sjevera,i ovi sa sjevera (jezgro grupe) i sa istoka I sa zapada,pa jbm mu majku prije 5 godina smo u kopu protiv Drine imali 1000 ljudi u kopu,nazalost pokazalo se da je za dosta raje to bila neka furka,jer tad je bilo in biti na sjeveru I prepricavat poslije raji,znam neke Koji su bili tad na sjeveru,a danas nazalost ne znaju ni da smo osvojili DK,znaci trebaju Horde sa sve 3 tribine sjesti I dogovorit se u cilju jaceg sjevera i grupe.
Gdje su danas oni momci što su 2007 godine bili na zapadu, kad je bila ona neka svađa sa sjeverom.Kažu da su to bila gradska djeca, da su živjeli za klub, što oni ne naprave neku reorganizaciju sjevera, ne vjerujem da su u navijačku penziju otišli.
Vecina ih je otisla sa tribine kad je osvojena prosla titula (smjena generacija) i prepustili su tribinu mladjoj generaciji,poslije tog je doslo I do nekih sukiba unutar grupe i od tad sve ide niz brdo,Al nije to za foruma.
Jedan vrlo mali dio ih je jos na sjeveru,jedan na istoku,jedan na zapadu,dobar dio je otisao van drzave,a ima ih i koji uopste vise ne prate FKS,zato i kazem da trebaju Horde sa sve 3 tribine sjesti i rijesiti neke stvari u cilju jaceg sjevera.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 01 dec 2019, 15:10

Jedini razlog zbog kojega se desavaju porazi, povrede i kartoni jeste samo fizicka (ne)spremnost. Igrali bi mi isto i ne bi dobijali kartone da mozemo vrsiti presing na zadnju liniju protvnika, ovako preostaje nabijanje na Ahmeta i branjenje kad i ako povedemo. Krivica je trenerova, ali i uprave. Ok, neces Jelaskovica, ima da se dovede drugi i gotovo.

Neko napisa da dolazi Fanimo, dovedimo par pojacanja, rijesimo se skarta, dovedimo kondicionog, zbijmo redove i odbranit cemo titulu!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 dec 2019, 15:18

Ja samo ne mogu vjerovati, da mi sa foruma znamo bolje procijeniti protivnika i skrojiti ekipu od maga Musemica. Pa jbt cijelu sedmicu pisali i stavljali Stanojevica ili Djokanovica, jer logicno treba ti DMF! Tatara svi lijevo stavljali jel znamo, da je desno odron i bice igrac manje. Gavrica malo ko da je prizivao u prvih 11, jer je spor igrac a to nam nije trebalo juce.

Mag bas sve kontra uradi, i mozemo biti sretni sto smo primili samo 3 komada, jer postavka je bila takva da se nam je opet smijesila petarda.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 01 dec 2019, 15:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

daljinski
Kontakt:

Post Postao/la daljinski » 01 dec 2019, 15:19

Krivi su SVI
Izgubis dva derbija, primis 8 golova...i pitar opet nesto kao vaga.
Za ovu bruku i sramotu su krivi SVI
Uhljupe netreba ni spominjati.
P... im materina svima od onog sto se uhljebio da cijepa karte do onog u Vitnamu.

Mrs

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 dec 2019, 15:31

daljinski je napisao/la:
01 dec 2019, 15:19
Krivi su SVI
Izgubis dva derbija, primis 8 golova...i pitar opet nesto kao vaga.
Za ovu bruku i sramotu su krivi SVI
Uhljupe netreba ni spominjati.
P... im materina svima od onog sto se uhljebio da cijepa karte do onog u Vitnamu.

Mrs
:thumbup: :thumbup: :salut:

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 01 dec 2019, 15:42

emir79 je napisao/la:
01 dec 2019, 13:38
Pantelija je napisao/la:
01 dec 2019, 13:31
**** te STILIC koda je Ronaldinho hahhaha
Oremus i gavric nisu zadnji vezni, tatar nije desno krilo... Kontas? Kontas ku. Rac, isto ko i Husref.
Ne moze stilica uszopati oremus a ni ****. Ni gavric, vec djokanovic i stanojevic. Al ne mpzes ti objasniti konju na klupi.
Ne moze nabijati duge lopte na dva balvana osmansko ica i sippvica koji jedino ti i znaju igrati... Samo znaju skakati i Husref im pruzi to zadovoljstvo... S toga ako ima trun obraza neka ode jer mi se gadi
Ne kontas ti sta ti se pise pasa moj. Izvrces i spinujes jer mislis da ce ti proci.

Ne poredi niko Oremusevu i Stilicevu poziciju u igri. Nego kako igra jedan "kapitalac" , a kako drugi.

I da, Stilic je za ovu ligu Ronaldo koliko god mi krivo bilo da priznam. Iz utakmice u utakmicu dokazuje. Dok mi nemamo niti jednog igraca da preuzme odgovornost, niti ima kvalitet pa da sam odluci utakmicu.

I onog kojeg smo imali i koji je bio u mogucnosti, danas se poceo qrciti. Mislim naravno na Rahmanovica.
Taj kapitalac se vratio jer nije više imao gdje.. Nema gdje jer nikad i nije puno trčao, a sad pogotovo.. A majstorluci se prosipaju na turnirima.. I u Premijer ligi BiH, kad ti to protivnik dozvoli.. Alispahić u dva derbija ispada igračina, a to smo i njemu i Štiliću mi omogućili.. Postavkom i fizičkom spremom.. Igrač ako fizički nije na nivou, ne znači da neće, već da NE MOŽE! To gledamo svaku utakmicu i nije teško zaključiti da ekipa nije spremna.. Za to je sigurno Nam kriv.. Uprava..

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 01 dec 2019, 15:58

Nezvanično,Husref Musemić više nije trener FK Sarajevo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 01 dec 2019, 15:58

Gledam snimak i na poluvremenu nasa pr sluzba slini o nekim boljim uslovima za aktivne clanove blablanla. Pizda vam materina hocemo pobjede i srce na teren, ne skrecite sa teme antifudbala i problema unutar kluba yebala vas reklama i clanska
NEMA NAZAD

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 dec 2019, 15:59

Borac se priblizi borbi za titulu! Da im hoce Husref otici tamo kad nas napusti, da makar oni otpadnu iz borbe za vrh. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 dec 2019, 16:04

joker90 je napisao/la:
01 dec 2019, 15:59
Borac se priblizi borbi za titulu! Da im hoce Husref otici tamo kad nas napusti, da makar oni otpadnu iz borbe za vrh. :kafa:
Da ne bude kao kad je vodio Slobodu pa da nas šamara sa po 3 komada?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 01 dec 2019, 16:08

Ne boli jucerasnji poraz toliko koliko ono nezalaganje i ono famozno voljni momenat. Samo pogledajte zeljine igrace u duelima, na svakoj lopti su bili, na svaku sudijsku odluku svi skakali cak i klupa, a nasi su mi juce izgledali kao da su na godisnjem, izuzev Ahmetovica koji je profesionalac kakvih je malo ova liga vidjela. Izdvojio bih kritike i nasa dva stopera Šerbečića i Lazića jer pored svojih zadataka moraju raditi u defanzivi i zadatke bekova jer smo tu rupa totalna.
Od ovih u veznom redu od kojih smo najvise ocekivali su nas "izdali", jedna glupa igra nabijanja visokih lopti na Ahmetovića koja nam nikad nije lezala, i da j.eben nanu naninu i Husrefu i igracima za one j.ebene skracene kornere, vise smo na onim kornerima kontri protivniku napravili nego neku opasnost po protivnicki gol. Jedan brat sa tribine je na onom druzenju sa tribinom Istok i licno Husrefu postavio pitanje glede tih skracenih korenera na sta mu je ovaj odgovorio pa eto nek dva gola u sezoni damo na taj nacin dobro je, samo sto ja jos nisam vidio da smo iz toga nesto korisno napravili, cak nam se i igrac juce povrijedi nakon tog kornera.

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 01 dec 2019, 16:19

holyman je napisao/la:
01 dec 2019, 15:58
Gledam snimak i na poluvremenu nasa pr sluzba slini o nekim boljim uslovima za aktivne clanove blablanla. Pizda vam materina hocemo pobjede i srce na teren, ne skrecite sa teme antifudbala i problema unutar kluba yebala vas reklama i clanska
Sad ce vjerovatno opet baciti neku suplju o kampu ili stadionu da se skrene prica na drugu stranu malo
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 dec 2019, 16:21

emir79 je napisao/la:
01 dec 2019, 16:04
joker90 je napisao/la:
Sta je osvojio sa tom Slobodom gdje je imao beton igracki kadar? Samarali su tad nas i ostali u tom periodu brazilaca i Jesica, nista specijalno. Sloboda vise nikad nece imati igracki kadar kao tada pod Sisojom i Husref je uspio da sve razjebe i potrosi ekipu, pa na kraju osvojio qrcinu. :opaopa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 dec 2019, 16:25

joker90 je napisao/la:
01 dec 2019, 16:21
emir79 je napisao/la:
01 dec 2019, 16:04
joker90 je napisao/la:
Sta je osvojio sa tom Slobodom gdje je imao beton igracki kadar? Samarali su tad nas i ostali u tom periodu brazilaca i Jesica, nista specijalno. Sloboda vise nikad nece imati igracki kadar kao tada pod Sisojom i Husref je uspio da sve razjebe i potrosi ekipu, pa na kraju osvojio qrcinu. :opaopa:
jahhh
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 dec 2019, 16:29

S obzirom da nece voditi ekipu protiv Zvijezde, more bit posljednja utakmica na klupi Sarajevo....

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 dec 2019, 16:30

Sloboda tad stvarno imala jeb.enu ekipu: Ahmetovic, Saric, Krpic, Veselinovic, Govedarica, Ordagic, Kostic, Zeba...
Sunce ti poljubim ni sa tom ekipom nije bio u stanju osvojiti ligu :urnebes:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Morpheus, rimljanin90, Rodman, Tatamata1946 i 33 gosta.