Ne sramoti se za Hodzica koji je jedini napadac trenutno iza Dzeke koji fakticki moze nesto uraditi. Ne stavljaj ga u isti kos sa Bajicem, Kodrom i ostalim burnijama.
Demirovic mora biti treci napadac. Nema on sta vise da trune kod Vinka.
Ne sramoti se za Hodzica koji je jedini napadac trenutno iza Dzeke koji fakticki moze nesto uraditi. Ne stavljaj ga u isti kos sa Bajicem, Kodrom i ostalim burnijama.
Da je sta valjao nebi ga iz Dinama sutnuli u madjarsku ligu. Koji levati
Da nije otužno, čovjek bi se i nasmijao na tvrdnju o Arminu Hodžiću
Ovo bi trebalo biti dovoljno da te diskvalifikuje iz bilo kakve dalje ozbiljne rasprave. Drzi se ti rukometa.Trigger je napisao/la: ↑27 nov 2019, 13:18Da nije otužno, čovjek bi se i nasmijao na tvrdnju o Arminu Hodžiću![]()
Demirović je kvalitetniji igrač i uz to perspektivniji, u svakom slučaju, a kako će se njegova karijera "razvijati" - o tom potom.
U krajnjem slučaju umjesto A.Hodžića (i R.Bajića, pogotovo) bi bilo korisnije pozvati veterana M.Ahmetovića ili 'nestalog' Milana Đurića...![]()
Hvala za kompliment (rukomet) ali po čemu si ti meritoran da nekom određuješ "šta ga diskvalifikuje iz bilo koje ozbiljne rasprave"?Roddy je napisao/la: ↑01 dec 2019, 17:56Ovo bi trebalo biti dovoljno da te diskvalifikuje iz bilo kakve dalje ozbiljne rasprave. Drzi se ti rukometa.Trigger je napisao/la: ↑27 nov 2019, 13:18...
Da nije otužno, čovjek bi se i nasmijao na tvrdnju o Arminu Hodžiću![]()
Demirović je kvalitetniji igrač i uz to perspektivniji, u svakom slučaju, a kako će se njegova karijera "razvijati" - o tom potom.
U krajnjem slučaju umjesto A.Hodžića (i R.Bajića, pogotovo) bi bilo korisnije pozvati veterana M.Ahmetovića ili 'nestalog' Milana Đurića...![]()
Jašta je
Ma salim se, igrom slucaja znam tko ste(van foruma) i ovo je bio neki moj pokusaj humora koji nije uspio. U potpunosti ste u pravu. Mada liga u kojoj igra Demirovic nije na nekom zavidnom nivou, ako se sjecate i Kodro je tu odigrao odlicnu polusezonu a znamo kako je los bio u reprezentaciji.Trigger je napisao/la: ↑01 dec 2019, 23:37Hvala za kompliment (rukomet) ali po čemu si ti meritoran da nekom određuješ "šta ga diskvalifikuje iz bilo koje ozbiljne rasprave"?Roddy je napisao/la: ↑01 dec 2019, 17:56Ovo bi trebalo biti dovoljno da te diskvalifikuje iz bilo kakve dalje ozbiljne rasprave. Drzi se ti rukometa.Trigger je napisao/la: ↑27 nov 2019, 13:18...
Da nije otužno, čovjek bi se i nasmijao na tvrdnju o Arminu Hodžiću![]()
![]()
Ako si mislio na pasus o Ahmetoviću i Đuriću, onda bi trebao malo pročitati o ironiji, sarkazmu...Mada, ni njima dvojici A.Hodžić nije dorastao, niti će.
sto zelim
A i dalje, ma koliko sam sebe 'diskvalifikujem' po tvom "stručnom mišljenju", tvrdim (moje mišljenje) da je već sada Demirović bolji igrač od izvikanog A.Hodžića, prosječnog igrača koji ni u Želji nije mogao biti 'glavni'...
Roddy je napisao/la: ↑02 dec 2019, 00:11Ma salim se, igrom slucaja znam tko ste(van foruma) i ovo je bio neki moj pokusaj humora koji nije uspio. U potpunosti ste u pravu. Mada liga u kojoj igra Demirovic nije na nekom zavidnom nivou, ako se sjecate i Kodro je tu odigrao odlicnu polusezonu a znamo kako je los bio u reprezentaciji.Trigger je napisao/la: ↑01 dec 2019, 23:37
Hvala za kompliment (rukomet) ali po čemu si ti meritoran da nekom određuješ "šta ga diskvalifikuje iz bilo koje ozbiljne rasprave"?![]()
Ako si mislio na pasus o Ahmetoviću i Đuriću, onda bi trebao malo pročitati o ironiji, sarkazmu...Mada, ni njima dvojici A.Hodžić nije dorastao, niti će.
sto zelim
A i dalje, ma koliko sam sebe 'diskvalifikujem' po tvom "stručnom mišljenju", tvrdim (moje mišljenje) da je već sada Demirović bolji igrač od izvikanog A.Hodžića, prosječnog igrača koji ni u Želji nije mogao biti 'glavni'...
U nas je sve polako. A Petkovic pozvao saigraca od Ermedina u A repku Svicarske i isti odma dva gola zabio. U St. Gallenu taj Itten ima vise utakmica od Ermedina a manje golova. Ovdje nema sta cekati nego na spisak A repke AKO ovako nastavi. Jer jedan takav poziv daje dodatne snage mladom igracu ako je to svojim igrama zasluzio.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BiH26, Brix, CHR, DanijelTZ, Edincapitano, farenhajt, Google [Bot], insimadop, invincible1921, Muumii, Wilshere10 i 74 gosta.