Ne sramoti se za Hodzica koji je jedini napadac trenutno iza Dzeke koji fakticki moze nesto uraditi. Ne stavljaj ga u isti kos sa Bajicem, Kodrom i ostalim burnijama.
Demirovic mora biti treci napadac. Nema on sta vise da trune kod Vinka.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ne sramoti se za Hodzica koji je jedini napadac trenutno iza Dzeke koji fakticki moze nesto uraditi. Ne stavljaj ga u isti kos sa Bajicem, Kodrom i ostalim burnijama.
Da je sta valjao nebi ga iz Dinama sutnuli u madjarsku ligu. Koji levati
Da nije otužno, čovjek bi se i nasmijao na tvrdnju o Arminu Hodžiću
Ovo bi trebalo biti dovoljno da te diskvalifikuje iz bilo kakve dalje ozbiljne rasprave. Drzi se ti rukometa.Trigger je napisao/la: ↑27 nov 2019, 13:18Da nije otužno, čovjek bi se i nasmijao na tvrdnju o Arminu Hodžiću![]()
Demirović je kvalitetniji igrač i uz to perspektivniji, u svakom slučaju, a kako će se njegova karijera "razvijati" - o tom potom.
U krajnjem slučaju umjesto A.Hodžića (i R.Bajića, pogotovo) bi bilo korisnije pozvati veterana M.Ahmetovića ili 'nestalog' Milana Đurića...![]()
Hvala za kompliment (rukomet) ali po čemu si ti meritoran da nekom određuješ "šta ga diskvalifikuje iz bilo koje ozbiljne rasprave"?Roddy je napisao/la: ↑01 dec 2019, 17:56Ovo bi trebalo biti dovoljno da te diskvalifikuje iz bilo kakve dalje ozbiljne rasprave. Drzi se ti rukometa.Trigger je napisao/la: ↑27 nov 2019, 13:18...
Da nije otužno, čovjek bi se i nasmijao na tvrdnju o Arminu Hodžiću![]()
Demirović je kvalitetniji igrač i uz to perspektivniji, u svakom slučaju, a kako će se njegova karijera "razvijati" - o tom potom.
U krajnjem slučaju umjesto A.Hodžića (i R.Bajića, pogotovo) bi bilo korisnije pozvati veterana M.Ahmetovića ili 'nestalog' Milana Đurića...![]()
Jašta je
Ma salim se, igrom slucaja znam tko ste(van foruma) i ovo je bio neki moj pokusaj humora koji nije uspio. U potpunosti ste u pravu. Mada liga u kojoj igra Demirovic nije na nekom zavidnom nivou, ako se sjecate i Kodro je tu odigrao odlicnu polusezonu a znamo kako je los bio u reprezentaciji.Trigger je napisao/la: ↑01 dec 2019, 23:37Hvala za kompliment (rukomet) ali po čemu si ti meritoran da nekom određuješ "šta ga diskvalifikuje iz bilo koje ozbiljne rasprave"?Roddy je napisao/la: ↑01 dec 2019, 17:56Ovo bi trebalo biti dovoljno da te diskvalifikuje iz bilo kakve dalje ozbiljne rasprave. Drzi se ti rukometa.Trigger je napisao/la: ↑27 nov 2019, 13:18...
Da nije otužno, čovjek bi se i nasmijao na tvrdnju o Arminu Hodžiću![]()
![]()
Ako si mislio na pasus o Ahmetoviću i Đuriću, onda bi trebao malo pročitati o ironiji, sarkazmu...Mada, ni njima dvojici A.Hodžić nije dorastao, niti će.
sto zelim
A i dalje, ma koliko sam sebe 'diskvalifikujem' po tvom "stručnom mišljenju", tvrdim (moje mišljenje) da je već sada Demirović bolji igrač od izvikanog A.Hodžića, prosječnog igrača koji ni u Želji nije mogao biti 'glavni'...
Roddy je napisao/la: ↑02 dec 2019, 00:11Ma salim se, igrom slucaja znam tko ste(van foruma) i ovo je bio neki moj pokusaj humora koji nije uspio. U potpunosti ste u pravu. Mada liga u kojoj igra Demirovic nije na nekom zavidnom nivou, ako se sjecate i Kodro je tu odigrao odlicnu polusezonu a znamo kako je los bio u reprezentaciji.Trigger je napisao/la: ↑01 dec 2019, 23:37
Hvala za kompliment (rukomet) ali po čemu si ti meritoran da nekom određuješ "šta ga diskvalifikuje iz bilo koje ozbiljne rasprave"?![]()
Ako si mislio na pasus o Ahmetoviću i Đuriću, onda bi trebao malo pročitati o ironiji, sarkazmu...Mada, ni njima dvojici A.Hodžić nije dorastao, niti će.
sto zelim
A i dalje, ma koliko sam sebe 'diskvalifikujem' po tvom "stručnom mišljenju", tvrdim (moje mišljenje) da je već sada Demirović bolji igrač od izvikanog A.Hodžića, prosječnog igrača koji ni u Želji nije mogao biti 'glavni'...
U nas je sve polako. A Petkovic pozvao saigraca od Ermedina u A repku Svicarske i isti odma dva gola zabio. U St. Gallenu taj Itten ima vise utakmica od Ermedina a manje golova. Ovdje nema sta cekati nego na spisak A repke AKO ovako nastavi. Jer jedan takav poziv daje dodatne snage mladom igracu ako je to svojim igrama zasluzio.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, jasmin10 i 11 gostiju.