Asteriks je napisao/la: ↑01 dec 2019, 19:20
al... je napisao/la: ↑01 dec 2019, 19:00
E dugo je trajalo... koja debilana od sastava, formacije, pripreme utakmice uopste. Nisu u stanju 10 minuta da drze tempo. Sto se mene tice, Ole je svoje zavrsio
Obzirom na izostanak Pogbe, McT-a, Shawa te prilicno rezervisan prelazni rok (ako gledamo cijelu cistku) onda ovdje i nije imao veceg izbora.
Mali Williams bez obzira na cijeli potencijal iz nuzde je gurnut u vatru i sada vidimo rezultat tih situacija.
Mata je ostao kao iskusan igrac sa statusom rezerve i silom prilika nasao se u prvoj postavi.
United je iznad svega pa tako i Olea, te naravno podrzavam sve poteze koji ce dovesti do povratka na kolosjek ali msm da trebas bolje promisljen prelazni da bi mogao donijeti konacan sud.
Ipak, ovaj laksi raspored nije iskoristen i Norvezanin u naredna dva meca ne smije ostati praznih saka jer ce mu to vjerovatno biti mecevi odluke.
Uspjesne ljude i organizacije definise zelja da nesto rijese i poprave. Probali smo s legendom - ne ide. Ne treba se lagati. Lakse je promijeniti jednog covjeka nego 20 igraca. Zasto mijenjati? Hajde redom
1. Ne ide, to smo vec utvrdili. Ne vidim za ovo vrijeme nikakav napredak ekipe, nikakav. Kazes 7 mladih. Mi smo blize borbi za opstanak nego borbi za Evropu. Sta onda znace ti mladi? Kad narastu sigurni ce dobiti Newcastle i Aston Villa-u. Ne kontam. Zapamti, vrhunski igraci ne oblikuju se u vrhunskoj sredini. Ja ti garantujem da sad zavrtis nekakav vremeplov i ubacis 17-godisnjeg Cristiana Ronalda u ovakav Manchester, od njega nista ne bi bilo. Ne valja sredina, ne valja igra, nemo od koga da uci.
2. Selekcija ekipe. Pa drug, nije moja baba odredila da Lukaku i Alexis vise ne trebaju, da ne treba dati novi ugovor Herreri. “Approved by Ole”, mogu ja s djecom i ta sranja. Sam je birao sastav, cinjenica da igra sa vrticem nije do nas s foruma. Do njega je.
3. Kazes ozljede, pa kazemo roster tanak ko’ igla. Ko ih spremi, pa nisam ja, nego strucnjak i njegov tim. opet do njega.
4. Poche je slobodan, sto neko rece, nasi dizelasi iz uprave ce upaliti kad on bude neciji drugi trener.
Suma sumarum - ne valja, mijenjaj. Previse je ovo ozbiljna firma da se na njoj pocetnici uce.