Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Asteriks
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Asteriks » 01 dec 2019, 19:20

al... je napisao/la:
01 dec 2019, 19:00
E dugo je trajalo... koja debilana od sastava, formacije, pripreme utakmice uopste. Nisu u stanju 10 minuta da drze tempo. Sto se mene tice, Ole je svoje zavrsio
Obzirom na izostanak Pogbe, McT-a, Shawa te prilicno rezervisan prelazni rok (ako gledamo cijelu cistku) onda ovdje i nije imao veceg izbora.

Mali Williams bez obzira na cijeli potencijal iz nuzde je gurnut u vatru i sada vidimo rezultat tih situacija.

Mata je ostao kao iskusan igrac sa statusom rezerve i silom prilika nasao se u prvoj postavi.

United je iznad svega pa tako i Olea, te naravno podrzavam sve poteze koji ce dovesti do povratka na kolosjek ali msm da trebas bolje promisljen prelazni da bi mogao donijeti konacan sud.

Ipak, ovaj laksi raspored nije iskoristen i Norvezanin u naredna dva meca ne smije ostati praznih saka jer ce mu to vjerovatno biti mecevi odluke.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 01 dec 2019, 19:25

Hoće li jad opet docekat iduću utakmicu,ne biće zadovoljan pokazali su želju

2 Boda protiv vile i sefilda jbg uspjeh, možda prošle bi bio samo bod ipak napredak

Ovoga za trenera neće niko uzet ni u Norveškoj ligi
Zadnja izmjena: tajger, dana/u 01 dec 2019, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 01 dec 2019, 19:27

Hoće li norveški Gollum preživjeti i današnju blamažu?
Vjerovatno da, a kad neko uzme Pochettina onda će se naši sjetiti da reaguju, a na tržištu će biti 0 dobrih trenera.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 01 dec 2019, 19:27

Sumnjam da će danas. Još Mou i Pep da ga školuju i to bi trebalo biti to.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 01 dec 2019, 19:28

E alal vam vjera braćo.

Respekt, veliki se drže zajedno :salut: :rol:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 01 dec 2019, 19:31

Asteriks je napisao/la:
01 dec 2019, 19:20
al... je napisao/la:
E dugo je trajalo... koja debilana od sastava, formacije, pripreme utakmice uopste. Nisu u stanju 10 minuta da drze tempo. Sto se mene tice, Ole je svoje zavrsio
Obzirom na izostanak Pogbe, McT-a, Shawa te prilicno rezervisan prelazni rok (ako gledamo cijelu cistku) onda ovdje i nije imao veceg izbora.

Mali Williams bez obzira na cijeli potencijal iz nuzde je gurnut u vatru i sada vidimo rezultat tih situacija.

Mata je ostao kao iskusan igrac sa statusom rezerve i silom prilika nasao se u prvoj postavi.

United je iznad svega pa tako i Olea, te naravno podrzavam sve poteze koji ce dovesti do povratka na kolosjek ali msm da trebas bolje promisljen prelazni da bi mogao donijeti konacan sud.

Ipak, ovaj laksi raspored nije iskoristen i Norvezanin u naredna dva meca ne smije ostati praznih saka jer ce mu to vjerovatno biti mecevi odluke.
steta sto pises na temama o fudbalu,jer uzivam citati tvoje postove na nekim temama koji su puni elokvencije,mudrosti pa ne libim se reci i nesto sam i naucio....

ali brate dragi o fudbalu pojma nemas :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 01 dec 2019, 19:32

Čime mi prljamo historiju, da ostane negdje da te vodio amaterski trener Moldea

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 01 dec 2019, 19:43

Gledate povrsno neke stvari. Ole je doveden (uz iskusnog pomocnika) da napravi taj prelaz, iskristalizira novu generaciju gurajuci mladost (vcrs 7 igraca do 23) ali nije podrzan od uprave na pravi nacin. Sad je stjeran u corsokak i mora hvaliti svakog potencijala jer mu nista drugo nije ni ostalo.

Bez suhog kvaliteta i igraca tipa Eriksena, cak i Labilnog (na dobar dan), znaci iskusnih kreativaca, nemas lopte potrebne za napadace, gubis tempo i onda moras odstupati od prvobitnog plana. Recemo jedan Perreira bio je definicija onog sto znaci kontraproduktivno i svojim pasovima razbio je svaki pokusaj smisljene akcije.

Npr. Jozo je smijenjen jer je izgubio svlacionicu ali tome su prethodili uzasni rezultati. Sta se desilo tokom tog ljeta, tesko cemo saznati. Moguce da mu je i blokiran koji transfer jer ekipa u svim segmentima nije bila ni blizu onoj koja je sezonu prije odigrala fenomenalno.

Manite se tih djecijih fora, ovaj out, onaj out, mamicu mu, isl. Ova tema je nekada bila sinonim konstruktivnih rasprava a sada se svela na seljacka prepucavanja.

Moj zadnji post na temama Manchester Uniteda, tako da cu ostaviti prostor da nastavite odavno zapocet vasar.

Cheers.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 01 dec 2019, 20:17

Nisam gledao tekmu,al vidim 2:2...
Pobjeda je znacila top5...
Ovako na istom al samo 6 bodova od zone ispadanja ako sam dobro vidio...
Ako budu porazi od Totenh i Citya to je otkaz Oleu..
Sta ce nama donjeti novi manager,tri pobjede top6...
I opet skrsit novih 200m na pojacanja,tako u krug...

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 01 dec 2019, 20:24

Asteriks je napisao/la:
01 dec 2019, 19:20
al... je napisao/la:

Uspjesne ljude i organizacije definise zelja da nesto rijese i poprave. Probali smo s legendom - ne ide. Ne treba se lagati. Lakse je promijeniti jednog covjeka nego 20 igraca. Zasto mijenjati? Hajde redom
1. Ne ide, to smo vec utvrdili. Ne vidim za ovo vrijeme nikakav napredak ekipe, nikakav. Kazes 7 mladih. Mi smo blize borbi za opstanak nego borbi za Evropu. Sta onda znace ti mladi? Kad narastu sigurni ce dobiti Newcastle i Aston Villa-u. Ne kontam. Zapamti, vrhunski igraci ne oblikuju se u vrhunskoj sredini. Ja ti garantujem da sad zavrtis nekakav vremeplov i ubacis 17-godisnjeg Cristiana Ronalda u ovakav Manchester, od njega nista ne bi bilo. Ne valja sredina, ne valja igra, nemo od koga da uci.
2. Selekcija ekipe. Pa drug, nije moja baba odredila da Lukaku i Alexis vise ne trebaju, da ne treba dati novi ugovor Herreri. “Approved by Ole”, mogu ja s djecom i ta sranja. Sam je birao sastav, cinjenica da igra sa vrticem nije do nas s foruma. Do njega je.
3. Kazes ozljede, pa kazemo roster tanak ko’ igla. Ko ih spremi, pa nisam ja, nego strucnjak i njegov tim. opet do njega.
4. Poche je slobodan, sto neko rece, nasi dizelasi iz uprave ce upaliti kad on bude neciji drugi trener.
Suma sumarum - ne valja, mijenjaj. Previse je ovo ozbiljna firma da se na njoj pocetnici uce.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 02 dec 2019, 00:39

Asteriks je napisao/la:
01 dec 2019, 19:43
Gledate povrsno neke stvari. Ole je doveden (uz iskusnog pomocnika) da napravi taj prelaz, iskristalizira novu generaciju gurajuci mladost (vcrs 7 igraca do 23) ali nije podrzan od uprave na pravi nacin. Sad je stjeran u corsokak i mora hvaliti svakog potencijala jer mu nista drugo nije ni ostalo.

Bez suhog kvaliteta i igraca tipa Eriksena, cak i Labilnog (na dobar dan), znaci iskusnih kreativaca, nemas lopte potrebne za napadace, gubis tempo i onda moras odstupati od prvobitnog plana. Recemo jedan Perreira bio je definicija onog sto znaci kontraproduktivno i svojim pasovima razbio je svaki pokusaj smisljene akcije.

Npr. Jozo je smijenjen jer je izgubio svlacionicu ali tome su prethodili uzasni rezultati. Sta se desilo tokom tog ljeta, tesko cemo saznati. Moguce da mu je i blokiran koji transfer jer ekipa u svim segmentima nije bila ni blizu onoj koja je sezonu prije odigrala fenomenalno.

Manite se tih djecijih fora, ovaj out, onaj out, mamicu mu, isl. Ova tema je nekada bila sinonim konstruktivnih rasprava a sada se svela na seljacka prepucavanja.

Moj zadnji post na temama Manchester Uniteda, tako da cu ostaviti prostor da nastavite odavno zapocet vasar.

Cheers.
Nemoj brate zajebavat. Opusti se i ostavi svoj komentar nakon tekme jer ima nas koji rado pročitamo tvoje mišljenje. I ja sam prilično distanciran u zadnje vrijeme, ali tu sam da pročitam razuman post i usput da fino prokomentarišem.

Što se tiče Utda i današnje tekme, nema se šta puno reći, rekli ste već dosta. Ole jeste bio primoran na današnju postavu, znam da nije imao puno rješenja, ali ponovo sama priprema utakmice nije bila dovoljno dobra da nadigra Villu. Na kraju smo mi bili nadigrani sa 20-30 min dobre igre na terenu. Ne više sigurno. To je sigurno dosta loše kada igraš na Old Traffordu i trebaš izdominirati "prosječnog" protivnika. Vezni red je fakat katastrofa. Za Pereiru više nemam komentara jer mi je muka kad ga vidim evo iz utakmice u utakmicu. Porazna je činjenica da smo osuđeni na njega da igra svaku yebenu utakmicu. Pa daj Herreri 300k da se ne dovedeš u ovu poziciju gdje su ti Fred i Pereira sigurni starteri nakon jedne ili dvije povrede. Jednostavno relacija trener - uprava ne funkcioniše otkako je Fergi otišo i to je najveći problem. Ole svakako nije trenerska elita i nakon ovih katastrofa mogli bi se nadati Pocheu. Nisam previše optimističan, ali da uprava barem ne razmišlja u tom pravcu onda fakat treba otjerati sve u pi.ku materinu. Kad smo već u ovoj rekonstrukciji, sigurno da nema.boljeg čovjeka od njega da napravi ekipu.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 02 dec 2019, 09:36

27% win rate sa Oleom.. Strasno
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 dec 2019, 11:55

Anoniman je napisao/la:
01 dec 2019, 20:17

Sta ce nama donjeti novi manager,tri pobjede top6...
I opet skrsit novih 200m na pojacanja,tako u krug...
Dok god je debil Ed tu vrtit ćemo se u krug tako, ali nekima ni to nije dovoljno da vide o kakvoj štetočini se radi, čovjek je izgubio svaki kontakt sa realnosti, živi u nekom svom svijetu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 02 dec 2019, 12:40

Dok god budu za nas igrali jedan Rashford,Martial,Pogba i slicni kojima je bitno samo frizuru ili tetovazu uraditi,koji zive u svjetu instagrama,nema kod nas napretka.Da nadjes 11 ljudi koji znaju igrati nogomet i stavis ih skupa na teren da treniraju 2 sata,nakon tog vremena neku bi akciju uigrali i slicno...ovi nasi botovi to nisu naucili ni nakon 2-3 godine skupa igranja. Realno ekipa je u qrcu,trener skupa s njom a tako i uprava. Mjenjati jedno a drugo dvoje ostaviti nema smisla...prvo dovesti covjeka na mjesto Ed-a koji zna taj posao raditi. Jer nije sve u parama...jer da jest mi bi bili sampioni svega...a zapravo smo obicno g.o.v.n.o!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 02 dec 2019, 13:44

SMR187 je napisao/la:
02 dec 2019, 09:36
A u međuvremenu na Goal.com: "Manchester United have no plans to sack Ole Gunnar Solskjaer and will only consider taking action if the situation becomes ‘catastrophic'." Ono, pobjediš svaku četvrtu, buranija te nadigrava na domaćem terenu i sve je OK. valjda to nije "Catastrophic". Volio bih da znam šta je, možda ispadanje u Championship? Da mi je neko prije tačno 10 godina rekao da ćemo danas biti ovdje gdje jesmo, rekao bih mu da promjeni dilera, a sada... Ed (ja ko će drugi) smatra da Ole ima plan i da će se nešto dobro desiti, ide lova za januarske transfere, full support.
Mislim da se mi svi kolektivno trebamo pomiriti sa činjenicom da smo prihvatili prosjek kao novi standard i da klub nema veće ambicije. Biće valjda lakše pratiti utakmice i veseliti se finim stvarima, tipa pobjeda nad Newcastleom od 1:0 koja nas vadi iz zone borbe za opstanak. Kako Fergi ono može gledati sa tribina, a da ga ne presječe srce ili moždani, stvarni mi nije jasno.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 02 dec 2019, 14:43

al... je napisao/la:
02 dec 2019, 13:44
SMR187 je napisao/la:
02 dec 2019, 09:36
A u međuvremenu na Goal.com: "Manchester United have no plans to sack Ole Gunnar Solskjaer and will only consider taking action if the situation becomes ‘catastrophic'." Ono, pobjediš svaku četvrtu, buranija te nadigrava na domaćem terenu i sve je OK. valjda to nije "Catastrophic". Volio bih da znam šta je, možda ispadanje u Championship? Da mi je neko prije tačno 10 godina rekao da ćemo danas biti ovdje gdje jesmo, rekao bih mu da promjeni dilera, a sada... Ed (ja ko će drugi) smatra da Ole ima plan i da će se nešto dobro desiti, ide lova za januarske transfere, full support.
Mislim da se mi svi kolektivno trebamo pomiriti sa činjenicom da smo prihvatili prosjek kao novi standard i da klub nema veće ambicije. Biće valjda lakše pratiti utakmice i veseliti se finim stvarima, tipa pobjeda nad Newcastleom od 1:0 koja nas vadi iz zone borbe za opstanak. Kako Fergi ono može gledati sa tribina, a da ga ne presječe srce ili moždani, stvarni mi nije jasno.
Meni je najgore sto imas Pochettina bez angazmana, covjeka koji moze prstom izabrati koji ce klub voditi, a ne poduzimas nista.
Svjesni smo da nije sve do trenera i da nece bit bolje dok se neke druge stvari ne sasijeku u korijenu, ali on mi jedini djeluje sposobno da napravi neko "cudo" i provede nas kroz ovaj prelazni period za razliku od prethodnih menadzera koji su dovedeni kratkorocno za neki instant uspjeh ili ovog zadnjeg koji ne zna ni sam zbog cega je doveden.
Iskreno, da je Poch i dalje u Tottenhamu svejedno bi mi bilo hoce li ovaj dobiti otkaz i ko ce nas trenirati. Ni sa Allegrijem ili nekim petim, desetim (od ovih slobodnih) ne bi bili znacajno bolji u odnosu na ovo sad
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 04 dec 2019, 19:46

Fred Lingard :facepalm:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 04 dec 2019, 20:06

Idemooooo Ole isprskaj kera Jozu!!!
Glory Glory Man United

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 04 dec 2019, 20:31

koji kanal prenosi tekmu ?

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.