Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

jasko_juve
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la jasko_juve » 02 dec 2019, 13:15

Alipasino je napisao/la:
02 dec 2019, 13:03
Koji vise Jajalo jaja cu zamrzit jest vise od Jajala. Sta je i ko je vise taj Jajalo na osnovu cega se on uopste zove.
Na osnovu cega se zove Besic? Trk protiv Balea prije 5 godina? Lik igraa, al igra seriu A, kakav god da je, nismo u situaciji da nam takvi ne trebaju..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 02 dec 2019, 13:21

Jajalo je jedan od 3-4 reprezentativca koji su standardni u ligama 5.
Doduse, nama je i Lulic bio invalid, Kolasinac je neznalica....Duljevic, Civic i Saric su nosioci igre.
Nije ni cudo sto smo bare bare s Armenijom,

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 02 dec 2019, 13:22

Kakav Paun kakve picke materine
Neko procitao da je slobodan i da prica nas jezik i evo ga kandidat, jest al u kurcu

Kandidati ce da budu Bajevic i Susic 90%
Savez ce da ide linijom manjeg otpora, izabrat ce onog sto se navijacima svidja. A ne da dovode nekog tamo sa strane pa u slucaju neuspjeha bio bi opet ogroman pritisak javnosti

De saberite se
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Roddy
Kontakt:

Post Postao/la Roddy » 02 dec 2019, 13:26

Alipasino je napisao/la:
Koji vise Jajalo jaja cu zamrzit jest vise od Jajala. Sta je i ko je vise taj Jajalo na osnovu cega se on uopste zove.
Moras u formaciji imati jednog defanzivnog veznog, a mi na toj poziciji trenutno imamo tri igraca Jajalo,Besic i Cimirot. Nadam se da ce u sljedecim kvalifikacijama prvi izbor na toj poziciji biti Burnic(ako zeli igrati za nasu reprezentaciju a nastavi napredovati).

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 02 dec 2019, 13:28

JavierBosnia je napisao/la:
02 dec 2019, 13:22
Neko procitao da je slobodan i da prica nas jezik i evo ga kandidat, jest al u kurcu

Savez ce da ide linijom manjeg otpora, izabrat ce onog sto se navijacima svidja. A ne da dovode nekog tamo sa strane pa u slucaju neuspjeha bio bi opet ogroman pritisak javnosti

De saberite se
Kazes da su to kandidati 90%? Na cemu baziras to.

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 02 dec 2019, 13:30

Alipasino je napisao/la:
standardan igrač udinesea u ovakvoj konkurenciji mora biti u prvom sastavu uvijek

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 02 dec 2019, 13:37

Pogledaj nas Dušane i preuzmi voditi ove mrtvace :pray:
Kad bi nas on preuzeo, ja bih odbrojavao dane do baraža a vjerujem i mnogim drugim bi se vratila vjera u reprezentaciju.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 02 dec 2019, 13:52

Tristan10 je napisao/la:
02 dec 2019, 13:28

De saberite se
Zato sto pratim repku aktivno i razumno gledam na stvari, a ne sanjarim kao neki ovdje
Osim je zauzet, Ciro prestar, Magat nema zelju uopste odbio nas jednom, Paunovic se i ne spominje do ovdje jer je neki strucnjak usao na transfermarkt i vidio da je dobio otkaz. Barbarez, Nalic i takvi smijesno i komentarisati, Kodro isto tako prosli put odustao od kandidature iz nekih razloga, Krstajic jel mislite da bi ovi prihvatili nekog polutrenera iz prijedloga RSa pred polufinale za Euro?

I sta ti ostane, pa Dusko i Pape. Jedan navodno dolazi na razgovor, kao najozbiljniji kandidat, a drugi tu stoji spreman prihvatit ako ga zovnu. Miljenik navijaca svakako

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 02 dec 2019, 13:55

02 dec 2019, 13:52
Tristan10 je napisao/la:
02 dec 2019, 13:28

De saberite se
Zato sto pratim repku aktivno i razumno gledam na stvari, a ne sanjarim kao neki ovdje
Osim je zauzet, Ciro prestar, Magat nema zelju uopste odbio nas jednom, Paunovic se i ne spominje do ovdje jer je neki strucnjak usao na transfermarkt i vidio da je dobio otkaz. Barbarez, Nalic i takvi smijesno i komentarisati, Kodro isto tako prosli put odustao od kandidature iz nekih razloga, Krstajic jel mislite da bi ovi prihvatili nekog polutrenera iz prijedloga RSa pred polufinale za Euro?

I sta ti ostane, pa Dusko i Pape. Jedan navodno dolazi na razgovor, kao najozbiljniji kandidat, a drugi tu stoji spreman prihvatit ako ga zovnu. Miljenik navijaca svakako
U kojem je kontekstu Felix Magath odbio nasu selekciju? Kontekst, kontekst je bitan. A repezentaciju pratim duze i aktivnije.

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 02 dec 2019, 13:56

Koju ti repku pratis aktivno ako ti je Pape miljenik :o
@JavierBosnia
tz tz tz tz tz tz

Roddy
Kontakt:

Post Postao/la Roddy » 02 dec 2019, 13:58

:nedam: Igrat ce se utakmica za trece mjesto i porazeni iz duela BIH Sjeverna Irska ce biti domacin.
https://www.independent.ie/sport/soccer ... 44031.html

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 02 dec 2019, 14:10

Zbog svega toga što je radio u karijeri, Bajević je logično prvi favorit za nasljednika Roberta Prosinečkog.

Na početku razgovora za **** 70-godišnji Mostarac kaže:

“Odmah da se razumijemo, ja još nisam selektor, nemoj da ulazim u te razgovore kao da je sve gotovo”.

Zar nije?

“Naravno da nije i ne može biti gotovo kad trebamo obaviti razgovore. Ne ide to tako, zna se redoslijed poteza.

Kako vi razmišljate, želite li klupu BiH?

“Naravno da ima interesa, ali neću ništa da prejudiciram, čim dolazim na sastanak znači da me zanima tema sastanka.

Znate li da imate gotovo nepodjeljenu podršku javnosti i medija?

“Lijepo je to znati, ali to ne znači da sam već samim tim i selektor.

Kad dolazite u BiH?

“Ja sam 9. decembra na sastanku u Sarajevu.”

Hoćemo li na Euro?

“Vidimo se u Sarajevu” rekao ne na kraju Bajević.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 02 dec 2019, 14:19

"Savez je želio i dalje raditi po svome. Nisu htjeli nikakve interne promijene", istakao je Nijemac koji je dodao: "Htjeli su da se za nekoliko sedmica ispravi sve loše".

"To tako jednostvno ne ide", zaključio je Magath.

Treba li to prevoditi direktnije, ako znate da je u pitanju Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine?

slusalica je napisao/la:
02 dec 2019, 13:56
@JavierBosnia
Nisam rekao da je moj miljenik, nego miljenik navijaca. Pod navijacem ne smatram one sto se razmiju u fudbal, cak naprotiv. Jer dobru vecinu cine babe i dede, ljudi srednjih godina, koji se zaklinju u papeta. Procitaj malo fejs, portale, komentare, poslusaj ankete sa ulica bh gradova i sta ljudi prizeljkuju.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 02 dec 2019, 14:28

02 dec 2019, 14:19
"Savez je želio i dalje raditi po svome. Nisu htjeli nikakve interne promijene", istakao je Nijemac koji je dodao: "Htjeli su da se za nekoliko sedmica ispravi sve loše".

"To tako jednostvno ne ide", zaključio je Magath.

Treba li to prevoditi direktnije, ako znate da je u pitanju Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine?

slusalica je napisao/la:
02 dec 2019, 13:56
@JavierBosnia
Nisam rekao da je moj miljenik, nego miljenik navijaca. Pod navijacem ne smatram one sto se razmiju u fudbal, cak naprotiv. Jer dobru vecinu cine babe i dede, ljudi srednjih godina, koji se zaklinju u papeta. Procitaj malo fejs, portale, komentare, poslusaj ankete sa ulica bh gradova i sta ljudi prizeljkuju.
Super, to je upravo ono gdje nas zelim. Da skontamo 4 godine poslije, da nismo nista napravili, jer nismo strucno ni radili. Tad su obavljali razgovor Elmir Pilav i onaj jedan iz RSa. Sad smo svi skontali da ovako ne ide, da nam treba remont, koji je bolan, ali koji ce dati pozitivne efekte sa vremenom. Onda je na Misimovic da poprica sa Magathom, guzicu da mu poljubi ako treba, i kaze, imas 4 godine, korak po korak gradimo tim. Do 2021 mislim da bi ostala 3 igraca reprezentacije, ostali bi nogu dobili.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 02 dec 2019, 14:39

Sto prije prestanete mastati o njemu i njemu slicnim bit ce vam lakse. Bajevic za sada prateci medije i izjave glavni kandidat, pa vidjet cemo sta ce biti. Mada mislim da ce se izbor prolongirati iza Nove godine, nesto slicno kao i prosli put kada se razvlacilo debelo

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 02 dec 2019, 14:59

braco je napisao/la:
02 dec 2019, 14:10
Zbog svega toga što je radio u karijeri, Bajević je logično prvi favorit za nasljednika Roberta Prosinečkog.

“Odmah da se razumijemo, ja još nisam selektor, nemoj da ulazim u te razgovore kao da je sve gotovo”.

Zar nije?

“Naravno da nije i ne može biti gotovo kad trebamo obaviti razgovore. Ne ide to tako, zna se redoslijed poteza.

“Naravno da ima interesa, ali neću ništa da prejudiciram, čim dolazim na sastanak znači da me zanima tema sastanka.

Kad dolazite u BiH?

Hoćemo li na Euro?

Sta rade pare ,do sada nas svaki put glatko odbio a sada kad za 2 pobjede moze zaraditi masne pare nama ima interesa :urnebes:
Povedi nas Dusko :bih:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Kristijan
Kontakt:

Post Postao/la Kristijan » 02 dec 2019, 15:35

De saberite se
Pauna otpišite. Traži klupski i strani angažman. Stava je da neće raditi u kaljugama u kojima ljudi iz sjenke kroje sastave selekcija. Ni u Srbiji, ni u BiH.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 02 dec 2019, 15:50

Kristijan je napisao/la:
02 dec 2019, 15:35

De saberite se
Pauna otpišite. Traži klupski i strani angažman. Stava je da neće raditi u kaljugama u kojima ljudi iz sjenke kroje sastave selekcija. Ni u Srbiji, ni u BiH.
Hvala ti Boze :bih:

Tili
Kontakt:

Post Postao/la Tili » 02 dec 2019, 16:17

Salih1984 je napisao/la:
02 dec 2019, 14:59
braco je napisao/la:
02 dec 2019, 14:10

Zar nije?

Kad dolazite u BiH?

Hoćemo li na Euro?

Sta rade pare ,do sada nas svaki put glatko odbio a sada kad za 2 pobjede moze zaraditi masne pare nama ima interesa :urnebes:
Povedi nas Dusko :bih:
Para vrti gdje burgija nece :kafa:

Tili
Kontakt:

Post Postao/la Tili » 02 dec 2019, 16:23

gruezi je napisao/la:
02 dec 2019, 11:15
Adnan custovic je daleko najbolja opcija....kakvi ba treneri iz srbije sta je vama...da nam namjerno unistavaju reprezentaciju...budite ozbiljni molim vas...bolje i amar osim nego bilo koji trener iz srbije
Upravo tako. Dodaj tome...
Srbi da valjaju izveli bi Srbiju na pravi put a hrpa kmetova sve strucnjaci kvazi :kafa:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.