Na osnovu cega se zove Besic? Trk protiv Balea prije 5 godina? Lik igraa, al igra seriu A, kakav god da je, nismo u situaciji da nam takvi ne trebaju..
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jajalo je jedan od 3-4 reprezentativca koji su standardni u ligama 5.
Doduse, nama je i Lulic bio invalid, Kolasinac je neznalica....Duljevic, Civic i Saric su nosioci igre.
Nije ni cudo sto smo bare bare s Armenijom,
Doduse, nama je i Lulic bio invalid, Kolasinac je neznalica....Duljevic, Civic i Saric su nosioci igre.
Nije ni cudo sto smo bare bare s Armenijom,
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kakav Paun kakve picke materine
Neko procitao da je slobodan i da prica nas jezik i evo ga kandidat, jest al u kurcu
Kandidati ce da budu Bajevic i Susic 90%
Savez ce da ide linijom manjeg otpora, izabrat ce onog sto se navijacima svidja. A ne da dovode nekog tamo sa strane pa u slucaju neuspjeha bio bi opet ogroman pritisak javnosti
De saberite se
Neko procitao da je slobodan i da prica nas jezik i evo ga kandidat, jest al u kurcu
Savez ce da ide linijom manjeg otpora, izabrat ce onog sto se navijacima svidja. A ne da dovode nekog tamo sa strane pa u slucaju neuspjeha bio bi opet ogroman pritisak javnosti
De saberite se
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Moras u formaciji imati jednog defanzivnog veznog, a mi na toj poziciji trenutno imamo tri igraca Jajalo,Besic i Cimirot. Nadam se da ce u sljedecim kvalifikacijama prvi izbor na toj poziciji biti Burnic(ako zeli igrati za nasu reprezentaciju a nastavi napredovati).
Kazes da su to kandidati 90%? Na cemu baziras to.JavierBosnia je napisao/la: ↑02 dec 2019, 13:22Kakav Paun kakve picke materine
De saberite se
Pogledaj nas Dušane i preuzmi voditi ove mrtvace 
Kad bi nas on preuzeo, ja bih odbrojavao dane do baraža a vjerujem i mnogim drugim bi se vratila vjera u reprezentaciju.

Kad bi nas on preuzeo, ja bih odbrojavao dane do baraža a vjerujem i mnogim drugim bi se vratila vjera u reprezentaciju.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zato sto pratim repku aktivno i razumno gledam na stvari, a ne sanjarim kao neki ovdjeTristan10 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 13:28Kazes da su to kandidati 90%? Na cemu baziras to.JavierBosnia je napisao/la: ↑02 dec 2019, 13:22Kakav Paun kakve picke materine
De saberite se
Osim je zauzet, Ciro prestar, Magat nema zelju uopste odbio nas jednom, Paunovic se i ne spominje do ovdje jer je neki strucnjak usao na transfermarkt i vidio da je dobio otkaz. Barbarez, Nalic i takvi smijesno i komentarisati, Kodro isto tako prosli put odustao od kandidature iz nekih razloga, Krstajic jel mislite da bi ovi prihvatili nekog polutrenera iz prijedloga RSa pred polufinale za Euro?
I sta ti ostane, pa Dusko i Pape. Jedan navodno dolazi na razgovor, kao najozbiljniji kandidat, a drugi tu stoji spreman prihvatit ako ga zovnu. Miljenik navijaca svakako
U kojem je kontekstu Felix Magath odbio nasu selekciju? Kontekst, kontekst je bitan. A repezentaciju pratim duze i aktivnije.JavierBosnia je napisao/la: ↑02 dec 2019, 13:52Zato sto pratim repku aktivno i razumno gledam na stvari, a ne sanjarim kao neki ovdjeTristan10 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 13:28Kazes da su to kandidati 90%? Na cemu baziras to.JavierBosnia je napisao/la: ↑02 dec 2019, 13:22Kakav Paun kakve picke materine
De saberite se
Osim je zauzet, Ciro prestar, Magat nema zelju uopste odbio nas jednom, Paunovic se i ne spominje do ovdje jer je neki strucnjak usao na transfermarkt i vidio da je dobio otkaz. Barbarez, Nalic i takvi smijesno i komentarisati, Kodro isto tako prosli put odustao od kandidature iz nekih razloga, Krstajic jel mislite da bi ovi prihvatili nekog polutrenera iz prijedloga RSa pred polufinale za Euro?
I sta ti ostane, pa Dusko i Pape. Jedan navodno dolazi na razgovor, kao najozbiljniji kandidat, a drugi tu stoji spreman prihvatit ako ga zovnu. Miljenik navijaca svakako
Koju ti repku pratis aktivno ako ti je Pape miljenik 
@JavierBosnia

@JavierBosnia
tz tz tz tz tz tz

https://www.independent.ie/sport/soccer ... 44031.html
Zbog svega toga što je radio u karijeri, Bajević je logično prvi favorit za nasljednika Roberta Prosinečkog.
Na početku razgovora za **** 70-godišnji Mostarac kaže:
“Odmah da se razumijemo, ja još nisam selektor, nemoj da ulazim u te razgovore kao da je sve gotovo”.
Zar nije?
“Naravno da nije i ne može biti gotovo kad trebamo obaviti razgovore. Ne ide to tako, zna se redoslijed poteza.
Kako vi razmišljate, želite li klupu BiH?
“Naravno da ima interesa, ali neću ništa da prejudiciram, čim dolazim na sastanak znači da me zanima tema sastanka.
Znate li da imate gotovo nepodjeljenu podršku javnosti i medija?
“Lijepo je to znati, ali to ne znači da sam već samim tim i selektor.
Kad dolazite u BiH?
“Ja sam 9. decembra na sastanku u Sarajevu.”
Hoćemo li na Euro?
“Vidimo se u Sarajevu” rekao ne na kraju Bajević.
- JavierBosnia
- Kontakt:
"Savez je želio i dalje raditi po svome. Nisu htjeli nikakve interne promijene", istakao je Nijemac koji je dodao: "Htjeli su da se za nekoliko sedmica ispravi sve loše".
"To tako jednostvno ne ide", zaključio je Magath.
Treba li to prevoditi direktnije, ako znate da je u pitanju Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine?
Treba li to prevoditi direktnije, ako znate da je u pitanju Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine?
Nisam rekao da je moj miljenik, nego miljenik navijaca. Pod navijacem ne smatram one sto se razmiju u fudbal, cak naprotiv. Jer dobru vecinu cine babe i dede, ljudi srednjih godina, koji se zaklinju u papeta. Procitaj malo fejs, portale, komentare, poslusaj ankete sa ulica bh gradova i sta ljudi prizeljkuju.
Super, to je upravo ono gdje nas zelim. Da skontamo 4 godine poslije, da nismo nista napravili, jer nismo strucno ni radili. Tad su obavljali razgovor Elmir Pilav i onaj jedan iz RSa. Sad smo svi skontali da ovako ne ide, da nam treba remont, koji je bolan, ali koji ce dati pozitivne efekte sa vremenom. Onda je na Misimovic da poprica sa Magathom, guzicu da mu poljubi ako treba, i kaze, imas 4 godine, korak po korak gradimo tim. Do 2021 mislim da bi ostala 3 igraca reprezentacije, ostali bi nogu dobili.JavierBosnia je napisao/la: ↑02 dec 2019, 14:19"Savez je želio i dalje raditi po svome. Nisu htjeli nikakve interne promijene", istakao je Nijemac koji je dodao: "Htjeli su da se za nekoliko sedmica ispravi sve loše".
Nisam rekao da je moj miljenik, nego miljenik navijaca. Pod navijacem ne smatram one sto se razmiju u fudbal, cak naprotiv. Jer dobru vecinu cine babe i dede, ljudi srednjih godina, koji se zaklinju u papeta. Procitaj malo fejs, portale, komentare, poslusaj ankete sa ulica bh gradova i sta ljudi prizeljkuju.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sto prije prestanete mastati o njemu i njemu slicnim bit ce vam lakse. Bajevic za sada prateci medije i izjave glavni kandidat, pa vidjet cemo sta ce biti. Mada mislim da ce se izbor prolongirati iza Nove godine, nesto slicno kao i prosli put kada se razvlacilo debelo
Sta rade pare ,do sada nas svaki put glatko odbio a sada kad za 2 pobjede moze zaraditi masne pare nama ima interesabraco je napisao/la: ↑02 dec 2019, 14:10Zbog svega toga što je radio u karijeri, Bajević je logično prvi favorit za nasljednika Roberta Prosinečkog.
“Odmah da se razumijemo, ja još nisam selektor, nemoj da ulazim u te razgovore kao da je sve gotovo”.
Zar nije?
“Naravno da nije i ne može biti gotovo kad trebamo obaviti razgovore. Ne ide to tako, zna se redoslijed poteza.
“Naravno da ima interesa, ali neću ništa da prejudiciram, čim dolazim na sastanak znači da me zanima tema sastanka.
Kad dolazite u BiH?
Hoćemo li na Euro?
“Vidimo se u Sarajevu” rekao ne na kraju Bajević.

Povedi nas Dusko

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Pauna otpišite. Traži klupski i strani angažman. Stava je da neće raditi u kaljugama u kojima ljudi iz sjenke kroje sastave selekcija. Ni u Srbiji, ni u BiH.JavierBosnia je napisao/la: ↑02 dec 2019, 13:22Kakav Paun kakve picke materine
De saberite se
Hvala ti BozeKristijan je napisao/la: ↑02 dec 2019, 15:35Pauna otpišite. Traži klupski i strani angažman. Stava je da neće raditi u kaljugama u kojima ljudi iz sjenke kroje sastave selekcija. Ni u Srbiji, ni u BiH.JavierBosnia je napisao/la: ↑02 dec 2019, 13:22Kakav Paun kakve picke materine
De saberite se

Para vrti gdje burgija neceSalih1984 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 14:59Sta rade pare ,do sada nas svaki put glatko odbio a sada kad za 2 pobjede moze zaraditi masne pare nama ima interesabraco je napisao/la: ↑02 dec 2019, 14:10Zbog svega toga što je radio u karijeri, Bajević je logično prvi favorit za nasljednika Roberta Prosinečkog.
Zar nije?
Kad dolazite u BiH?
Hoćemo li na Euro?
“Vidimo se u Sarajevu” rekao ne na kraju Bajević.![]()
Povedi nas Dusko![]()

Upravo tako. Dodaj tome...
Srbi da valjaju izveli bi Srbiju na pravi put a hrpa kmetova sve strucnjaci kvazi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.