FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

NorthN01
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NorthN01 » 02 dec 2019, 21:27

Laznjak je napisao/la:
02 dec 2019, 21:24
Dzeno izgleda
I njega smo otjerali nakon kupa i titulu, kazu stručnjaci nema kapacitet
Ko je sljedeći?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 dec 2019, 21:28

Meho Kodro :kafa:

Ali prevelik je gospodin da bi radio ponovo sa nasom stokom.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 02 dec 2019, 21:28

Cekajte! Po cemu to Custovic zasluzuje da bude novi šef????kakve on to reference ima? Sta je u zivotu osvojio? Koga je vodio?

Dajte neko kvalitetnije ime ako vec trazite dobro svom klubu

Prije Dzeno nego taj famozni Custovic
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 02 dec 2019, 21:29

belosevic28 je napisao/la:
02 dec 2019, 21:26
Evo "prepada" : Sad ce Repuh , sad ce Jesic hahaha
Gdje je podrska novom treneru? Ipak su najbitniji rezultati FKS, ili je vazniji Husref ??? 🤫
Nisu vala prepadi, nego je raja skepticna jer smo sve ovo gledali vise puta, daj boze da sada bude drugacije pa da napravimo neke vece rezultate. Ne moze biti podrske novom treneru kad ne znamo ko je novi trener.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 dec 2019, 21:29

Uscuplic nije trener i tacka. Nisam ni ja doktor, jer nisam zavrsio medicinu.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 02 dec 2019, 21:30

Potpuno ispravan potez uprave. Trener kojeg morz dva puta u derbiju nasanjka i da mu osam komada nezasluzuje da vodi klub. Otjerati najboljeg kondicionog udrzavi ravno pucanje sebi u nogu. Psovanje igracima uze fam na terenu i u svlacionici kocijaski mentalitet. Samokriticnost za nega nepostoji svi su krivi vrijeme , teren , igraci, navijaci itd
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 02 dec 2019, 21:31

NorthN01 je napisao/la:
02 dec 2019, 21:22
Denchi je napisao/la:
02 dec 2019, 21:16
NorthN01 je napisao/la:
02 dec 2019, 21:07
stvorili ste mu ambijent, koji Ancelotti ne bi mogao izdrzati. od ljeta mu se skije guraju. a guzicu vam je svima sacuvao. on i igraci. igraci koji ne lice na sebe ove sezone, ali opet su prvi ili drugi. citavu sezonu. sa svim problemima i povredama. kako, tako. ruzno je izgubiti derbi dva puta, ali jos ruznije otijerati covjeka tri dana pred kraj prvenstva. pa to se ni u Zambiji ne radi. bez trunke postovanja prema jednoj od najvecih legendi kluba. ali ocito su na svoje dosli sad mnogi. i uprava, i navijaci. isti oni koji u proslogodisnjoj duploj kruni imali prosjek 3000 ljudi. smijesno i pricati uopste. hvala sefe na duploj kruni, hvala na svim pobjedama. u mojim ocima si bio i ostao veliki gospodin. i volio bih da si otkaz dao sam. kad samo vidis ko te uzimao u usta i tjerao konstantno, ja da sam na tvom mjestu, nikad ne bi ni preuzeo Sarajevo. a tek sad kad dodje novi Miodrag Jesic, shvatit cete ko je ustvari bio Husref Musemic
lik kojeg je sakati željo bez para ponizio više od Atalante i Celtica... :wave: :salut:
Ja i ? Jel to sve sto imamo reci o njemu ? Trofeji se Lahko zaboravljaju, samo se losi pamti..al stas pitarska posla
Ma opet ce se za par dana kur*it trofejima koje smo dobili sa Husrefom na celu.. on ostade za vazda upisan a oni predjose na novu stranicu, fino ispocetka ko da juce nije ni postojalo..

Al koliko god ga pljuvali i ponizavali on je tu, prica se o njemu i pricace se... Sampion je to, nije sala...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 02 dec 2019, 21:31

ledesma je napisao/la:
02 dec 2019, 21:28
Cekajte! Po cemu to Custovic zasluzuje da bude novi šef????kakve on to reference ima? Sta je u zivotu osvojio? Koga je vodio?

Ja sam za Custovica jer mi se cini da razumije covjek ovaj moderni fudbal. Da probamo sa nekim mladjim jednom, cini mi se da je problem kod ovih trenera tipa Husa sto jos prave ekipu i taktiku prema fudbalu koji su oni igrali.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 dec 2019, 21:32

Evander je napisao/la:
Meho Kodro :kafa:

Ali prevelik je gospodin da bi radio ponovo sa nasom stokom.
ovi su ipak drugačiji od onih SDA prevaranata...a zaslužuje čovjek vrijeme i strpljenje, ko singerica bi igrali...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 dec 2019, 21:33

Hvala šefe zdrav i ziv bio. Nase Sarajevo mora dalje nadam se dobrom izboru novog šefa. Samo ruzno je sta se ovdje moglo procitati u vezi Husrefa.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 02 dec 2019, 21:33

pitara je napisao/la:
02 dec 2019, 21:31
ledesma je napisao/la:

Ja sam za Custovica jer mi se cini da razumije covjek ovaj moderni fudbal. Da probamo sa nekim mladjim jednom, cini mi se da je problem kod ovih trenera tipa Husa sto jos prave ekipu i taktiku prema fudbalu koji su oni igrali.
U nekim okolnostima on je super pozeljan... U ovim, bice belaj...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 dec 2019, 21:34

simidobar je napisao/la:

Ma opet ce se za par dana kur*it trofejima koje smo dobili sa Husrefom na celu.. on ostade za vazda upisan a oni predjose na novu stranicu, fino ispocetka ko da juce nije ni postojalo..

Al koliko god ga pljuvali i ponizavali on je tu, prica se o njemu i pricace se... Sampion je to, nije sala...
volio bi da mogu zaboravit 2 zadnja derbija ali neće moći, nema više nazad... :stop:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 dec 2019, 21:34

Prvo da cestitam raji s foruma ovaj otkaz znam da mnogima puno znaci a nadam se da su u pravu bili kad su govorili da je husref jedini problem u klubu.
Vjerovatno je pravo vrijeme bilo za ovo nazalost jer vidjelo se da nema podrsku igraca a nama 3 boda iz narednog kola mnogo znace u borbi za titulu zato se ne slazem sa ovim sto husref kaze da je neozbiljno.
Ko god da bude trener imace moju podrsku kao i husref dok god bude imao igru i rezultate.
E sad ako cemo pricati o neozbiljnom onda je to situacija u koju se dovela uprava ovim potezom jer ljetos su pustili da im mahala određuje izbor trenera i popustili pod pritiskom. Sad ako se do kraja sezone ne popravi situacija nema im vise husrefa oni su naredni na udaru jer nisu valjda ni navijaci toliko glupi da opet za par mjeseci tjeraju trenera.
Moju podrsku je izgubilo puno igraca ne samo husref jer oni su tjerajuci trenera prodali i klub i navijace i osramotili nas,nije samo husref primio 8 golova u dva derbija. Tih 8 golova nama ostaje zauvijek a igraci i treneri ce dolaziti i odlaziti. Treba bar jedan od njih biti kaznjen za primjer ostalim jer radili su i oni na stetu kluba. rahmanovic je dobar igrac al sve sto radi je krajnje neprofesionalno a ima ih takvih vise od pola tima a ne mozes ih sve kazniti i otjerati.
Husrefu za proslu sezonu cestitke i veliko hvala, puno mu srece zelim u nastavku karijere. Odluku podrzavam jer nije bilo drugog nacina vidjelo se iz aviona da ne drzi svlacionicu vise.
You are someone else I am still right here

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 dec 2019, 21:34

pitara je napisao/la:
ledesma je napisao/la:

Nama treba neko ko se ne razumije u moderan fudbal jer mi ne igramo moderan fudbal već amaterski.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 02 dec 2019, 21:37

BordoSarajevo je napisao/la:
02 dec 2019, 21:34
pitara je napisao/la:
ledesma je napisao/la:

Nama treba neko ko se ne razumije u moderan fudbal jer mi ne igramo moderan fudbal već amaterski.
Imali smo takvog ali evo dobi nogu :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 dec 2019, 21:39

robertkosar je napisao/la:
02 dec 2019, 21:37
BordoSarajevo je napisao/la:
02 dec 2019, 21:34
pitara je napisao/la:

Imali smo takvog ali evo dobi nogu :kafa:
Slične tražit, sa manje mana.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 02 dec 2019, 21:39

simidobar je napisao/la:
02 dec 2019, 21:33
pitara je napisao/la:
ledesma je napisao/la:

U nekim okolnostima on je super pozeljan... U ovim, bice belaj...
I to sto kazes stoji, mislim da sa njim necemo moci uzeti titulu, jer ce mu trebati vremena da poslozi ekipu po svom ukusu. Ako se da covjeku podrska da vodi ekipu 3 4 sezone jedino tako mozemo nesto ostvariti. Jbg svaki trener pravi ekipu prema svojim zamislima i to je najveci problem u ovom trenutku, jer koga god dovedes da ce forsirati neki brzi fudbal sigurno otpisujes Velkoskog, Rahmanovica i jos ponekog igraca sigurno. Jos jedan plus za Custovica od mene je sto sam siguran da bi imao odlican pristup mladim igracima i da bi ih max forsirao.

bezKORISNIK
Kontakt:

Post Postao/la bezKORISNIK » 02 dec 2019, 21:39

slika
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 dec 2019, 21:40

Bojim se da ako dodje ovaj Čustović ne bude kao sa Kodrom, dva kola dobro pa kasnije katastrofa a toliko ga prizeljkivali.
Nego sta biste vi rekli kada bi Baka bio u ozbiljnim konkurencijama ? Meni je u najmanju ruku ogavan, ali je mocan trener za nase uslove.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 02 dec 2019, 21:40

Dobro Hus kaze, mogli su sacekati jos jedno kolo i na polusezoni ga smjenit. Ovako ce Dzenis za vikend vodit ekipu i u najboljem slucaju nam je x protiv Z09.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli i 17 gostiju.