I njega smo otjerali nakon kupa i titulu, kazu stručnjaci nema kapacitet
Ko je sljedeći?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nisu vala prepadi, nego je raja skepticna jer smo sve ovo gledali vise puta, daj boze da sada bude drugacije pa da napravimo neke vece rezultate. Ne moze biti podrske novom treneru kad ne znamo ko je novi trener.belosevic28 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:26Evo "prepada" : Sad ce Repuh , sad ce Jesic hahaha
Gdje je podrska novom treneru? Ipak su najbitniji rezultati FKS, ili je vazniji Husref ???![]()
Ma opet ce se za par dana kur*it trofejima koje smo dobili sa Husrefom na celu.. on ostade za vazda upisan a oni predjose na novu stranicu, fino ispocetka ko da juce nije ni postojalo..NorthN01 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:22Ja i ? Jel to sve sto imamo reci o njemu ? Trofeji se Lahko zaboravljaju, samo se losi pamti..al stas pitarska poslaDenchi je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:16lik kojeg je sakati željo bez para ponizio više od Atalante i Celtica...NorthN01 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:07stvorili ste mu ambijent, koji Ancelotti ne bi mogao izdrzati. od ljeta mu se skije guraju. a guzicu vam je svima sacuvao. on i igraci. igraci koji ne lice na sebe ove sezone, ali opet su prvi ili drugi. citavu sezonu. sa svim problemima i povredama. kako, tako. ruzno je izgubiti derbi dva puta, ali jos ruznije otijerati covjeka tri dana pred kraj prvenstva. pa to se ni u Zambiji ne radi. bez trunke postovanja prema jednoj od najvecih legendi kluba. ali ocito su na svoje dosli sad mnogi. i uprava, i navijaci. isti oni koji u proslogodisnjoj duploj kruni imali prosjek 3000 ljudi. smijesno i pricati uopste. hvala sefe na duploj kruni, hvala na svim pobjedama. u mojim ocima si bio i ostao veliki gospodin. i volio bih da si otkaz dao sam. kad samo vidis ko te uzimao u usta i tjerao konstantno, ja da sam na tvom mjestu, nikad ne bi ni preuzeo Sarajevo. a tek sad kad dodje novi Miodrag Jesic, shvatit cete ko je ustvari bio Husref Musemic![]()
![]()
Ja sam za Custovica jer mi se cini da razumije covjek ovaj moderni fudbal. Da probamo sa nekim mladjim jednom, cini mi se da je problem kod ovih trenera tipa Husa sto jos prave ekipu i taktiku prema fudbalu koji su oni igrali.
ovi su ipak drugačiji od onih SDA prevaranata...a zaslužuje čovjek vrijeme i strpljenje, ko singerica bi igrali...
U nekim okolnostima on je super pozeljan... U ovim, bice belaj...
volio bi da mogu zaboravit 2 zadnja derbija ali neće moći, nema više nazad...simidobar je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:31
Ma opet ce se za par dana kur*it trofejima koje smo dobili sa Husrefom na celu.. on ostade za vazda upisan a oni predjose na novu stranicu, fino ispocetka ko da juce nije ni postojalo..
Al koliko god ga pljuvali i ponizavali on je tu, prica se o njemu i pricace se... Sampion je to, nije sala...
Imali smo takvog ali evo dobi noguBordoSarajevo je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:34
Nama treba neko ko se ne razumije u moderan fudbal jer mi ne igramo moderan fudbal već amaterski.
Slične tražit, sa manje mana.robertkosar je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:37Imali smo takvog ali evo dobi noguBordoSarajevo je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:34
Nama treba neko ko se ne razumije u moderan fudbal jer mi ne igramo moderan fudbal već amaterski.![]()
I to sto kazes stoji, mislim da sa njim necemo moci uzeti titulu, jer ce mu trebati vremena da poslozi ekipu po svom ukusu. Ako se da covjeku podrska da vodi ekipu 3 4 sezone jedino tako mozemo nesto ostvariti. Jbg svaki trener pravi ekipu prema svojim zamislima i to je najveci problem u ovom trenutku, jer koga god dovedes da ce forsirati neki brzi fudbal sigurno otpisujes Velkoskog, Rahmanovica i jos ponekog igraca sigurno. Jos jedan plus za Custovica od mene je sto sam siguran da bi imao odlican pristup mladim igracima i da bi ih max forsirao.simidobar je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:33U nekim okolnostima on je super pozeljan... U ovim, bice belaj...