Da se mi vratimo nama

Danas mi je ovo bas zapalo za oko i obradovalo me u intervju Stilica. Drago mi je da je atmosfera prijateljska medju igracima.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma iskreno mi imamo vecih problema. Dolazi nam Velez koji ce izginuti protiv nas. Fale nam Stila, Ermin, Osmankovic. Mi moramo dati 100% od sebe da pobjedimo igrati perfektno sto je sa Bogijem teskokolezeljovac je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:52@Virtu4l, za mene je veliko iznenadjenje ako Zvijezda bude porazena za vikend. Zasto?
Zato sto prvo teren ce biti katastrofalan, i onako je gore los teren, a poslije ovih padavina koje ce trajati do vikenda to ce biti mocvara.... Sarajevu su suspendovani najbitniji igraci po krilu i beku, ili povrijednjeni... E sad pazi, pas igru bez Tatara, Hebibovica/Sabanovica i sl. ne mogu ostvariti, cak ce jedan od bekova biti igrac koji nije po prirodi bek, ako izadju sa 3 stopera, kako ce onda napadati, a i koja 3 stopera, isto tako ne zaboravi da po onakvom terenu se mora nabijati, a Sarajevo nema igraca(osim Ahmetovica) koji moze da im doprinese u ofanzivi na takav nacin, a ne zaboravite da Zvijezda 09 sjajno igra na skok igri, i prekidi su im najjace oruzje... Imaju par sjajnih pojedinaca...
Ovo je sto je do terena, idu bez sefa struke, sa Cosicem da dobiju, hmmm cisto sumnjam da ce atmosfera u ekipi biti dobra, jer ce misevi kolo da vode, a s obzirom da ce krpiti pozicije, bez dobrog terena, maximalan im je X, jos ako Dzafic bude branio, gol primaju 90%
Radim al ne znam jel umjesto tebekolezeljovac je napisao/la: ↑02 dec 2019, 19:33Jeli me zayebavas da si ti mjesto mene dosao da radis???![]()
Može i jedan remi protiv Sarajeva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.