"Atmosfera je jako bitna. Ekipa je poslije poraza protiv Širokog Brijega pokazala reakciju. Znamo kako je ovdje kad se izgubi kući. Skupili smo se u svlačionici. Pogledali smo se u oči, sve smo uradili dobro, ispromašivali smo se. Nije uspjelo danas, nismo imali sreće. To druženje je takvo gdje iskreno jedan drugom možemo reći. Pomaže to u svakom sportu."
Da se mi vratimo nama
Danas mi je ovo bas zapalo za oko i obradovalo me u intervju Stilica. Drago mi je da je atmosfera prijateljska medju igracima.
@Virtu4l, za mene je veliko iznenadjenje ako Zvijezda bude porazena za vikend. Zasto?
Zato sto prvo teren ce biti katastrofalan, i onako je gore los teren, a poslije ovih padavina koje ce trajati do vikenda to ce biti mocvara.... Sarajevu su suspendovani najbitniji igraci po krilu i beku, ili povrijednjeni... E sad pazi, pas igru bez Tatara, Hebibovica/Sabanovica i sl. ne mogu ostvariti, cak ce jedan od bekova biti igrac koji nije po prirodi bek, ako izadju sa 3 stopera, kako ce onda napadati, a i koja 3 stopera, isto tako ne zaboravi da po onakvom terenu se mora nabijati, a Sarajevo nema igraca(osim Ahmetovica) koji moze da im doprinese u ofanzivi na takav nacin, a ne zaboravite da Zvijezda 09 sjajno igra na skok igri, i prekidi su im najjace oruzje... Imaju par sjajnih pojedinaca...
Ovo je sto je do terena, idu bez sefa struke, sa Cosicem da dobiju, hmmm cisto sumnjam da ce atmosfera u ekipi biti dobra, jer ce misevi kolo da vode, a s obzirom da ce krpiti pozicije, bez dobrog terena, maximalan im je X, jos ako Dzafic bude branio, gol primaju 90%
Ma iskreno mi imamo vecih problema. Dolazi nam Velez koji ce izginuti protiv nas. Fale nam Stila, Ermin, Osmankovic. Mi moramo dati 100% od sebe da pobjedimo igrati perfektno sto je sa Bogijem tesko
Da mi dobijemo Velez pa nek ostalo igraju kako hoce realno. Samo da nase ne prenese da su vec odmori poceli. Osakaceni smo u napadu jer nema ni Stilica ni Ermina, a vala i u odbrani
Sudbina je tako htjela da Bogicevic sad odigra zadnji mec. Nek nam ta sudbina ne donese nikakva iznenadjenja. Dovoljno je i ovo sto ce igrati.
Uzdam se u Veselog, Krpu, Dadu, Boju i Ramu... Pa cak i neki daleki sut Mese... Moramo 2 strpat... Nekako, uz predpostavku da cemo primiti jedan gol... I to nista ne moze biti moguce bez super dobre podrske koju je Osim i ova ekipa potpuno zasluzila..
Zato... SVI U DOLINU!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!