Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hajde mi odgovori na ovo:miden je napisao/la: ↑03 dec 2019, 00:34Nije problem zijaniti, ni prvi ni zadnji put da se to desi. Problem je sramota i bruka da te ljudi ponize i uvale ti pet komada kuci i nakon dva mjeseca ti i u gostima uvale tri komada. Halo, bruka! Problem je sto ti Krste nije odograo dobru utakmicu od 2015, al ti ga konstantno forsiras. Problem je sto su ti za svaki neuspjeh svi krivi, od vremena, terena, igraca i cega sve ne. Samo nikad on nijehz1987 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 00:17alex ferguson je sjedio na klupi manchestera punih 27 godina. uprava je nekad morala cijeli tim promijeniti da bi mu zadrzala autoritet. i united je imao padova i rekonstrukcija.
imati trenera koji je vratio titulu u vitrine, koji pohodi opet ka duploj tituli i nadju se strucnjaci dati mu otkaz iako se na celu tabele smjenjuje sa gradskim rivalom, jer eto 2x je zijanio od zelje. pa sta ako je zijanio. titula se ne osvaja samo pobjedom nad gradskim rivalom, vec skupljanjem bodova od svih protivnika i to mu je dobro islo da se porazi od zelje ne osjete bodovno.
sad ce naci nekog strucnjaka koji ce udaljiti sarajevo od prve pozicije i pravdati se kako je eto to ipak domet za tu sezonu biti 3-4 mjesto. koji idioti u pm.........
ajdohordas je napisao/la: ↑02 dec 2019, 23:23E ako su Čomor, Mohar, Čampara, Ihtijarevic i ostali tada cinili najbolji tim u ligi nema dalje... manite se suplje ljudi hahaHistoricar je napisao/la: ↑02 dec 2019, 23:05Varešanovića što dalje od kluba.Kad se samo sjetim da sa najboljim timom u ligi, u sezoni 2009/2010, nije ni Evropu izborio![]()
Sto naravno ne znaci da Mirza treba sjesti na funkciju ŠSŠ.
Navedi mi jednu upravu koja je poslovala u jednoj godini u vecem minusu od ovih strucnjak,a zna se kakve smo sve uprave imali,mislim da ti to dovoljno govori o strucnosti ovih sad u upravi.robertkosar je napisao/la: ↑03 dec 2019, 14:01FK Sarajevo je privatni klub i Nam odlucuje o svemu jer je ulozio svoj kapital u klub tako da ces nesto uradit nepije vode. Da ti kazem i za legende kluba koji su puni love.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑03 dec 2019, 13:51Jeste,zaduzil nas je 4 miliona poslovanja u minusubroj6 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 13:01Nisam pisao mozda i par sedmica jer me ovo puno boli i bojao sam se da cu u afektu svasta reci. Sad gledam ovaj video na poslu i suza suzu goni. Sakrio se od kolega od stida. Nismo mi bolje zasluzili i nikad nam nece biti bolje dok nam placenici sjede u upravi i odlucuju o sudbini. Husref po rezultatima i nekoj igri mozda i jest trebao snositi krivicu, ima tu dosta opravdanja itd.. Ali.na ovaj nacin covjek koji je donio historijsku duplu krunu da bude otjeran.. nemam rijeci.
Da smo mi neki navijaci sutra bi se okupili ispred uprave i sve rastjerali a doveli ljude kojima je Sarajevo u srcu da rade. Zasto Predrag Pasic ili Cala ili sada Husref ne bi bili ukljuceni u rad uprave?! Mora da nas je Sabrina zaduzila necim a ko njih j...
Upravo tako,da je srece takvi ljudi bi nam u upravi sjedili,a ne neke kurve iz Siminog Hana koje se putuju po svjetu i skoluju se o trosku Sarajeva i uce se na Sarajevu![]()
![]()
![]()
Ko brodovi i musemic i cala i jos njih. Imali su priliku da kupe dionice i da vode klub i da se oni sve pitaju. Sad bi svi da tudjim rukama zmiju fataju ili na tudjoj muci da lizu med od tudjih para e to neide. Sama deracina ja volim Sarajevo je prica za gluhonijeme jer zna se koje gazda i ko odlucuje![]()
Kako ti znas da cemo ispusiti? Dajte vise stavite klub ispred osobe jedne,sat ako bude kontra ovog o cemu pricas?blowfish je napisao/la: ↑03 dec 2019, 14:08Bravo za retarde u upravi. Ovime su dali Zelji zadovoljstvo da budu uzrok ove krize. A i dali su im veliku pomoc u borbi za titulu jer boljeg trenera dovesti nece, mogu samo goreg.
Husref ima svojih gresaka, a najveca je ta sto nije fleksibilan kada treba biti. Drugim rijecima, cesto nece da reaguje kada evidentno ne ide na terenu.
Međutim, ne otpusta se trener koji ti je donio duplu krunu, koji je legenda kluba i provjereni navijac kluba, te trener sa kojim sarajevo dijeli prvu poziciju na tabeli.
Citavu polusezonu tim ima probleme sa povredama. Hoce li i fizioterapeuti odgovarati? Hoce li odgovarati igraci za eventualno nezdrav zivot i nedostatak zalaganja? Hoce li uprava ili neko iz uprave odgovarati sto su oslabili tim nakon duple krune? Koga su nam to doveli da pojacaju tim i kako igraju ta pojacanja, nazovi pojacanja? Ovo je samo prikrivanje vlastitih govana.
Ima Husref visoku platu, ali dosta toga je vezano i za bonuse. Trebali su stati iza covjeka, dati mu zeleno svijetlo da bude ostriji. Trebali su podvuci crtu, vidjeti gdje treba intervenisati preko zime i kome se treba zahvaliti na uslugama radi nedovoljno dobrih igara i truda.
Legendu nam tjeraju u plac sve im ****. Ne stavljam ga iznad kluba, ali ovo nije pravedno. Nije uopste zasluzio otkaz, a kamo li na ovaj hinjski nacin. I uvjeren sam da nece doci niko bolji. Husref je najbolji i najveci trener Sarajeva od kad ja pratim klub, a to je odmah nakon rata. Uz to covjek je nasa igracka legenda.
Ide pauza, mogle su se neke stvari utegnuti i popraviti. Sada cemo tek ispusiti kurcinu,
Upravo... Ja sticem dojam da ovi sto su najglasniji nisu dvije utakmice ni na tvu pogledali u ovoj polusezoni, a kamol na stadionu...mma_hz je napisao/la: ↑03 dec 2019, 14:12Ja sam prvi branio ovdje Husrefa,eto trazite mi postove ali ovdje nema mjesta emocijama.
Ljudi liga nam je ****,za tu **** ligu imamo beton igrace...skuplji roster i bolje uslove od Zelje imamo...
dalje ,gdje su nam ti juniori kod Husrefa,nestali momci to mu zamjeram prvo...svako ko iole prati Sarajevo zna da od pocetka prvenstva smo samo protiv Sirokog odigrali dobru utakmicu ostalo sve ziva patnja i na guzove.Shvatite da je Husref dao svoje ovdje i mrzim patetiku,mrzim opcenito u zivotu plakanje.Nema tu plakanja Sarajevo je iznad svega.
U sezoni 2009/2010 (proljetni dio) imao je ekipu kojoj je gol falio za ulazak u grupnu fazu Evropske lige + Alena Škoru, i nije uspio ni Evropu izboriti.Varešanović, Repuh i njima slični, što dalje od Koševa.bordopoeta je napisao/la: ↑03 dec 2019, 14:13ajdohordas je napisao/la: ↑02 dec 2019, 23:23E ako su Čomor, Mohar, Čampara, Ihtijarevic i ostali tada cinili najbolji tim u ligi nema dalje... manite se suplje ljudi hahaHistoricar je napisao/la: ↑02 dec 2019, 23:05
Varešanovića što dalje od kluba.Kad se samo sjetim da sa najboljim timom u ligi, u sezoni 2009/2010, nije ni Evropu izborio![]()
Sto naravno ne znaci da Mirza treba sjesti na funkciju ŠSŠ.
Bravo, ajdohordaš, upravo sam htio to da napišem. Mene je Mirza kupio kada je sa 3:0 razbio Široki na Koševu malte ne sa juniorima.
Juniori, juniori... Nikako da prihvatimo činjenicu da nemamo Ajaxovu akademiju i da ne mozemo svake sezone izbacivati po 2-3 standardna prvotimca.mma_hz je napisao/la: ↑03 dec 2019, 14:12Ja sam prvi branio ovdje Husrefa,eto trazite mi postove ali ovdje nema mjesta emocijama.
Ljudi liga nam je ****,za tu **** ligu imamo beton igrace...skuplji roster i bolje uslove od Zelje imamo...
dalje ,gdje su nam ti juniori kod Husrefa,nestali momci to mu zamjeram prvo...svako ko iole prati Sarajevo zna da od pocetka prvenstva smo samo protiv Sirokog odigrali dobru utakmicu ostalo sve ziva patnja i na guzove.Shvatite da je Husref dao svoje ovdje i mrzim patetiku,mrzim opcenito u zivotu plakanje.Nema tu plakanja Sarajevo je iznad svega.
E jesi ti mangup jbt... sreca pa se ti nista ne pitas...Historicar je napisao/la: ↑03 dec 2019, 13:52Javlja se Pape iz Pariza, kao on ne bi nikad preuzeo Sarajevo, zbog ovog sa Husrefom.Nemoj, molim te, lopte nisi nikad u klub poslao, Džekinom ocu pisnut nisi smio kad ti je jeb.ao majčicu u Inzbruku, taj isti Mido Džeko sa ženom ti se vozao autobusom sa igračima, hodao terenom na treninzima, Džeko i Spahić radili šta im je volja, nadam se da nikad ni u prostorije kluba na kafu neces doci.Safet Sušić nije ni a od autoriteta, Rahmanović i kompanija bi te jedva dočekali za šprdanje.