FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bezKORISNIK
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bezKORISNIK » 03 dec 2019, 16:18

HZ_ilidzaa je napisao/la:
03 dec 2019, 16:16
Ne oglašavam se odavno, jer je besmisleno, kao sada, ali kada je Husref Musemić u pitanju ne mogu a da ne kažem. Ne znaju ova dječica u klubu ni ko je on a ni njegov brat. Ne znaju da se sve titule vežu za Musemiće. Ne shvataju da fudbal nije balet, pozorište i da se mora i zagalamiti, nažalost opsovati, sumnjam da Obradović, Ivica ili Amar Osim, Tanjević vode drugačije ekipu, bojim se da ne bi bili tako uspješni. Porazi i pobjede su sastavni dio igre, smijeniti čovjeka na ovakav način više govori o njima. Niko ništa ne govori o pojedinim fudbalerima a zna se da su na jedan surov način bojkotovali Husrefa. Vratićeš se ti opet, jer je to tvoje a oni će svi otići, prije ili kasnije. Sretno legendo i u četvrtak u sarajevskoj Vijećnici dobijaš nagradu za najboljeg trenera u 2019. godini a brat Vahidin nagradu za životno djelo. To ste zaslužili i to vam niko ne može oduzeti. Simposar 2019, Vijećnica od 18.30.
Status Bahe na FB... Ko su ti igrači koji su bojkotovali Husrefa ?
Jos jedna ljudska velicina :rol: :rol: :rol:
I vidi kako ono spretno pokusava uporediti Vahidina sa oovim prevarantima :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 03 dec 2019, 16:20

stb je napisao/la:
03 dec 2019, 16:05
Sutra u 17:30 je mirni protest ispred prostorija kluba.
Svi koji volite Sarajevo, nadam se da cete sutra biti tu.
Ja volim Sarajevo, volim i Husrefa ali necu biti jer ne zelim, moje je da navijam a ne da krojim politiku kluba.
Horde su odavno izgubile kompas.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 03 dec 2019, 16:20

NorthN01 je napisao/la:
03 dec 2019, 16:12
Denchi je napisao/la:
03 dec 2019, 16:04
NorthN01 je napisao/la:
03 dec 2019, 15:27

i vas 6rica, uz duzno postovanje prema pantelij jer ga znam, ste pametnij od ostalih recimo 85posto navijaca?
nabijem navijača kojem su ok porazi u derbiju i da se ne revanširamo rivalu za sramotan poraz..
bojim se da je plač za kovertama
kakve kovertu? o cemu pricas? Hoces da kazes mozda da sjever uzima kesh da bi davao podrsku husrefu? ako ti je to cilj onda opasne prituzbe iznosis haveru .. ;)
Haveru,

Govori za video na kojem Husref place.
Znaci,da husref niej dobio odstetu kakvoj se nadao.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 dec 2019, 16:20

Zip je napisao/la:
03 dec 2019, 15:20

Zasto je hinjski otkaz, ako mu se nudio sporazumi prije dva dana a on odbio? Ako je tako bilo
Nisi prihvatio, evo ti otkaz...
Nacin je hinjski ako me razumijes, sve nesto iza ledja skriveno.

Ako je bio sastanak sa Husrefom i on nije htjeo prihvatiti sporazumni raskid suradnje, onda se izadje u javnost i kaze:

"Poslije niza slabih rezultata zadnjih kola i jos slabije igre u ovom jesenskom dijelu sezone, odrzali smo sastanak sa gospodinom Musemicem, sa ciljem da sporazumno raskinemo nasu dosadasnju saradnju. Gospodin Musemic nije prihvatio sporazumni raskid, no mi u klubu smo odlucni pri nasem stavu i zahvaljujemo se gospodinu Musemicu na dosadasnjim rezultatima za nas klub. O imenu novog trenera bicete obavjesteni do kraja sedmice/mjeseca"

Pa jeb.em mu majku je li ovakvo bilo tesko nesto napraviti? Ispadnes profi klub, sa svojim stavom, a i ne saljes ruznu sliku u svijet o sebi. Ovako Sema pisao prije sedmicu dana, da je Custovic novi trener pa kao sve salio sam se, sad svi kontaju, da smo ga nabili nogom eto ne svidja nam se vise. Ne znaju ljudi ni za sastanak sa njim ni probleme unutar kluba.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 dec 2019, 16:20

zagor1987 je napisao/la:
03 dec 2019, 15:53
I sta je sada poenta ostaviti Husrefa i pored ocajnih igara,pitati navijace koga cemo u upravu,i rastjerati upravu jer je kriva sto je dovela i otjerala Husrefa?
Mozda je se situacija trebala dobro ispitati, pa otjerati igrace koji nece da igraju. ;)

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 dec 2019, 16:20

Fino sutra u 17:30 treba pozvati i policiju.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 03 dec 2019, 16:21

robertkosar je napisao/la:
03 dec 2019, 16:17
benko21 je napisao/la:
POZIVAMO SVE NAVIJAČE FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO DA SUTRA 4.12.2019 U 17:30 DOĐU ISPRED PROSTORIJA KLUBA NA MIRNE PROTESTE, TE MOLIMO SVE DA SE PRIDRŽAVAJU UPUTA. VIŠE INFORMACIJA U TOKU DANA..

Svi ko jedan, Sarajevo to smo mi!
Moram te pitati. Jeli pozivas ljubitelje lika i djela trenera musemica ili Istinske navijace FK Sarajevo kluba koji je vjecan u mom srcu a musemic i njemu slicni samo su obicni uposlenici koji su radili ne iz ljubavi nego za paru. :hmmmmm: :hmmmmm:
ja sam samo prenio s fb stranice unfks
ja mislim da KLUB mora biti iznad svakog pojedinca
i naravno Husref treba da ide u to nema sumnje nikakve,njegov ostanak bi sam produbio agoniju
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 dec 2019, 16:21

Ne oglašavam se odavno, jer je besmisleno, kao sada, ali kada je Husref Musemić u pitanju ne mogu a da ne kažem. Ne znaju ova dječica u klubu ni ko je on a ni njegov brat. Ne znaju da se sve titule vežu za Musemiće. Ne shvataju da fudbal nije balet, pozorište i da se mora i zagalamiti, nažalost opsovati, sumnjam da Obradović, Ivica ili Amar Osim, Tanjević vode drugačije ekipu, bojim se da ne bi bili tako uspješni. Porazi i pobjede su sastavni dio igre, smijeniti čovjeka na ovakav način više govori o njima. Niko ništa ne govori o pojedinim fudbalerima a zna se da su na jedan surov način bojkotovali Husrefa. Vratićeš se ti opet, jer je to tvoje a oni će svi otići, prije ili kasnije. Sretno legendo i u četvrtak u sarajevskoj Vijećnici dobijaš nagradu za najboljeg trenera u 2019. godini a brat Vahidin nagradu za životno djelo. To ste zaslužili i to vam niko ne može oduzeti. Simposar 2019, Vijećnica od 18.30.
Svi. Možda ova djeca jedino nisu.

Ovo će, Boga mi, napravit veliku podjelu među navijačima. Na prvoj utakmici novog trenera očekujem neki belaj na stadionu. Biće nam kao konama za i protiv Misketa. Na šta spadosmo...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 03 dec 2019, 16:22

AngelDiMaria je napisao/la:
03 dec 2019, 16:20
NorthN01 je napisao/la:
03 dec 2019, 16:12
Denchi je napisao/la:
03 dec 2019, 16:04

nabijem navijača kojem su ok porazi u derbiju i da se ne revanširamo rivalu za sramotan poraz..
bojim se da je plač za kovertama
kakve kovertu? o cemu pricas? Hoces da kazes mozda da sjever uzima kesh da bi davao podrsku husrefu? ako ti je to cilj onda opasne prituzbe iznosis haveru .. ;)
Haveru,

Govori za video na kojem Husref place.
Znaci,da husref niej dobio odstetu kakvoj se nadao.
Onda ga nisam skontao ako je tako, jer vidim da mnogi pisu kao da je to placena podrska itd itd ..ma ko ce im ga znat vise

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 03 dec 2019, 16:23

skoroalen je napisao/la:
03 dec 2019, 16:21
Ovo će, Boga mi, napravit veliku podjelu među navijačima. Na prvoj utakmici novog trenera očekujem neki belaj na stadionu. Biće nam kao konama za i protiv Misketa. Na šta spadosmo...
I treba da spadnemo, kad pokušvamo furat Osimivizam, izdizanje pojedinca iznad institucije

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 03 dec 2019, 16:24

Memara je napisao/la:
03 dec 2019, 13:25
Sjever na aparatima :lol:
Mnogi cete uskoro biti na aparatima ,gazdarica i takvi uhljebi kao i ti ,ocekujte nas !..

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 dec 2019, 16:24

NorthN01 je napisao/la:
Zip je napisao/la:
03 dec 2019, 15:23
Kad bi Husref oformio svoj klub i nazvao ga FK Husref Musemic, za Sarajevo bi naviali samo Pantelija, SJB, roberkosar, ThrillerHZ, belosevic28, skoroalen, mma_hz i ja :lol: (izvinjavam se ako sam nekog izostavio)

Ako jos zeli neko da bude, tj ostane navijac FKS neka se tuspasi... :kafa:
i vas 6rica, uz duzno postovanje prema pantelij jer ga znam, ste pametnij od ostalih recimo 85posto navijaca?
Ko si ti da odlucujes ko je pametan a ko nije,jel to nemam pravo na svoj stav??
Ja tebi ne pametujem,ti nemoj meni i rijeseno.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 03 dec 2019, 16:25

skoroalen je napisao/la:
Svi. Možda ova djeca jedino nisu.

pa ti nastavis li tako sa tom djecom, narkomanima, balavurdijom, ti ces bit medju prvima koji ce belaj imat

AlainProst
Kontakt:

Post Postao/la AlainProst » 03 dec 2019, 16:25

8 od Atalante i ostao je
sad 8 od Zelje i noga
vrlo jednostavno, imao si sansu nisi je iskoristio
patetika, drame, plakanje i to nema mjesta u modernom fudbalu
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS

AlainProst
Kontakt:

Post Postao/la AlainProst » 03 dec 2019, 16:27

VratiloSeZlo je napisao/la:
03 dec 2019, 16:24
Memara je napisao/la:
03 dec 2019, 13:25
Sjever na aparatima :lol:
Mnogi cete uskoro biti na aparatima ,gazdarica i takvi uhljebi kao i ti ,ocekujte nas !..
navijac se nista ne pitaju
pare daju drugi i rade sta hoce
navijaci nikad i nigdje nisu vodili klub pa nece ni FKS
ko god misli da silom moze nesto promijenti grdno se vara
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 dec 2019, 16:28

AlainProst je napisao/la:
03 dec 2019, 16:25
8 od Atalante i ostao je
sad 8 od Zelje i noga
vrlo jednostavno, imao si sansu nisi je iskoristio
patetika, drame, plakanje i to nema mjesta u modernom fudbalu
Dzaba pises.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 03 dec 2019, 16:28

benko21 je napisao/la:
robertkosar je napisao/la:
03 dec 2019, 16:17
benko21 je napisao/la:
POZIVAMO SVE NAVIJAČE FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO DA SUTRA 4.12.2019 U 17:30 DOĐU ISPRED PROSTORIJA KLUBA NA MIRNE PROTESTE, TE MOLIMO SVE DA SE PRIDRŽAVAJU UPUTA. VIŠE INFORMACIJA U TOKU DANA..

Svi ko jedan, Sarajevo to smo mi!
Moram te pitati. Jeli pozivas ljubitelje lika i djela trenera musemica ili Istinske navijace FK Sarajevo kluba koji je vjecan u mom srcu a musemic i njemu slicni samo su obicni uposlenici koji su radili ne iz ljubavi nego za paru. :hmmmmm: :hmmmmm:
ja sam samo prenio s fb stranice unfks
ja mislim da KLUB mora biti iznad svakog pojedinca
i naravno Husref treba da ide u to nema sumnje nikakve,njegov ostanak bi sam produbio agoniju
Ako je tako predlazem toj skupini pametnjakovica da promjene ime u UNFK husref musemic. Nema potrebe da se blamiraju sa imenom svetinje :salut: :salut: Rodjace hvala ti na odgovoru :thumbup:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 03 dec 2019, 16:28

mma_hz je napisao/la:
03 dec 2019, 16:24
NorthN01 je napisao/la:
Zip je napisao/la:
03 dec 2019, 15:23
Kad bi Husref oformio svoj klub i nazvao ga FK Husref Musemic, za Sarajevo bi naviali samo Pantelija, SJB, roberkosar, ThrillerHZ, belosevic28, skoroalen, mma_hz i ja :lol: (izvinjavam se ako sam nekog izostavio)

Ako jos zeli neko da bude, tj ostane navijac FKS neka se tuspasi... :kafa:
Ko si ti da odlucujes ko je pametan a ko nije,jel to nemam pravo na svoj stav??
Ja tebi ne pametujem,ti nemoj meni i rijeseno.
Imas niko ti ne brani, samo koliko ja vidim vas 30tak ste jedini kojima Husref ne odgovara ..a vamo imamo recimo par stotina navijaca ili cak i vise koji su kontra vaseg misljenja i koji ce doci sutra ..pa se onda pitam jestel vas par strucnjaka pametni i mi svi glupi il sta ??!! Imaj ti svoj stav haveru al mi ga nemoj nametat ..ni meni ni ostalima
napravite kontra miting sutra, dodjite i vi, ha ya

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 03 dec 2019, 16:28

fks74 je napisao/la:
03 dec 2019, 16:20
zagor1987 je napisao/la:
I sta je sada poenta ostaviti Husrefa i pored ocajnih igara,pitati navijace koga cemo u upravu,i rastjerati upravu jer je kriva sto je dovela i otjerala Husrefa?
Mozda je se situacija trebala dobro ispitati, pa otjerati igrace koji nece da igraju. ;)
Da se razumijemo. Otkaz je sasvim normalna stvar i nije neocekivana. Ali na ovakav nacin ni najgorem neprijatelju a ne najuspjesnijem treneru pa ko god bio. Necemo spominjati ni probleme iz ove sezone, ni trenutnu poziciju na tabeli, ni proslu sezonu s kojom je kupio dosta kredita. Jednostavno za sve postoji nacin! Ali ovo je upravi bio jedini alibi da ga se rijese i dovedu covjeka kojeg vjerovatno odavno zele. U cetvrtak u Vijecnici Husref dobija nagradu za najboljeg trenera. Za vikend je moguc bio scenarij da se uzme Zvijezda a Zeljo kiksa protiv Veleza i tako kao prvi zavrsis polusezonu. U tom slucaju ne bi opet imali obraza da mu daju otkaz ni poslije kakvih analiza. Ovo im je jedino rjesenje bilo da se skrene prica sa svih drugih problema koje imamo i da sacuvaju svoju guzicu, ali ustvari samo su na sebe stavili metu.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 dec 2019, 16:30

NorthN01 je napisao/la:
03 dec 2019, 16:25

pa ti nastavis li tako sa tom djecom, narkomanima, balavurdijom, ti ces bit medju prvima koji ce belaj imat
Buraz, opet ti ne kontaš post, kao i Denchija maloprije.
Možda djeca kluba nisu bojkotovala Husrefa, tipa Đokanović, Mustafić, Kurdić... njih je promovisao, ako ništa drugo, fakat su svi dobili šansu u ovoj polusezoni. Šta si ti kont'o, da navijače prozivam?? Kakve veze imaju navijači sa bojkotom igrača?
Jbt ne smije čovjek ni spomenut riječ "dijete" da mu neko ne zaprijeti. :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], hurem, Rajvosa4ever i 30 gostiju.