FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 03 dec 2019, 16:30

bodi123 je napisao/la:
03 dec 2019, 15:49
Evander je napisao/la:
03 dec 2019, 15:36
Smjenilo se na desetine drugih trenera, nekad sa razlogom, nekad sa malo manjim razlogom, nekad skroz bezveze, pa ne bi nikad nikakvih protesta.
Mislim, ok svako ima pravo na javno okupljanje i da izrazi svoj stav, demokratska smo zemlja, ali ne kontam cemu okupljanje radi Husrefa?
Radi cega Husref ili bilo ko ne bi smio da bude smjenjen? Da li pod svaku cijenu Husref treba biti trener?
Ima ko vodi klub, slagao se ja sa njima ili ne, i ko odlucuje. Ako Vjetnamac naredi da Braco bude trener, on ce biti, svidjelo se to nekom ili ne.
E sad, da je Husref zaduzio Sarajevo, jeste. Da li je bio adekvatno placen za to? Jeste.
Da li je uprskao neke stvari ove sezone? Itekako.
Njegovim ostankom samo bi se produbljivala kriza, jer je ocito da sinergije nije bilo i da opasno smrdi u klubu.
E sad, da li je trebalo mijanjeti igrace ili njega? Uvijek je lakse trenera zamjeniti i to je tako svugdje u svijetu.
Ma neće ostat, priča je završena. Sastanak je čisto formalni da se probaju smirit HZ i da im se objasni zašto je smijenjen.

Husref je naša legenda, i način na koji su ga otjerali nije za pohvalu, Boli i njega kao i dosta navijača ovakav razilazak. Mogli su sačekat Zvijezdu(koju on doduše svakako ne bi vodio) pa onda sjesti s njim i fino mu objasniti da je to to, a ne ovako da od klixa il ssba saznaje za otkaz.

Opet da ponovim, ispravno su postupili jer ove sezone ne ličimo na tim koji se moze boriti za titulu. U oba derbija smo ponizeni što ne pamtim kad se zadnji puta desilo, i samo iz razloga što Zeljo nema ekipu kvalitetom podjednaku našoj razlika nije 10 bodova već, nego smo nekako u egalu.

Ovo je i dobar početak za Husrefovog nasljednika. Imat će najbolju ekipu u ligi i ni najmanji zaostatak za prvim mjestom. Dakle izgovora nema, sve osim titule je neuspjeh i katastrofa, nas navijače uopšte ne trebaju zanimat druge stvari. Ako nam ne donesu titulu na kraju sezone imamo svako pravo da ih osudjujemo i tjeramo na ljeto.

A što se tiče igrača, lakše je zamjenit trenera, al nekad moraš zamjenit i igrače da bi krenuo naprijed. Evo primjer United, ne treba ići dalje od toga. Nema tog trenera koji bi njima pomogao kad imaju idiote poput Pogbe u ekipi. Znači, sad da vidimo Rahmanovića, Tatara, kapitena i ekipicu kako će se pokazat s novim trenerom, pa ćemo donositi zaključak da li je bilo do njih il do Husrefa.
ma kao i obično, neinformisani i naloženi pišonjama s nekom vezom sa Husom doći će da se svađaju kao sa lokalnom upravom, a samo će im objasniti da nemaju veze s tim, nego je vijetnamac tražio njegov odlazak već odranije a pogotovo ponašanje i izjave pred derbi pa onda i rezultat mu je došao glave...bit će promjena i u kadru, to je bar jasno, svježine treba i kvaliteta sigurno...ne znam čemu držanje grčevito za prošlost kada nam tako velike stvari dolaze i kada smo pred velikim skokom unaprijed kao klub? ovo samo treba presložiti ekipu malo , selektirati pravilno, pregledati ko je ozbiljan sportista i te ostaviti, raditi na unaprijeđenju akademaca i napraviti puno bolju organizaciju i van terena a posebno na terenu napraviti fleksibilnu grupu talentovanih igrača, koji će izgledati respektabilno i ponašati se profesionalno...

vrlo interesantan prelazni rok je pred nama, imamo već završena 2 igrača za koja će svi reći da su pojačanja...idemo ovaj mjesec produživati članske i pokazati da smo tu uz klub do titule zajedno!!! :thumbup: :clap: :bih:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 03 dec 2019, 16:32

skoroalen je napisao/la:
03 dec 2019, 16:30
NorthN01 je napisao/la:
03 dec 2019, 16:25

pa ti nastavis li tako sa tom djecom, narkomanima, balavurdijom, ti ces bit medju prvima koji ce belaj imat
Buraz, opet ti ne kontaš post, kao i Denchija maloprije.
Možda djeca kluba nisu bojkotovala Husrefa, tipa Đokanović, Mustafić, Kurdić... njih je promovisao, ako ništa drugo, fakat su svi dobili šansu u ovoj polusezoni. Šta si ti kont'o, da navijače prozivam?? Kakve veze imaju navijači sa bojkotom igrača?
Jbt ne smije čovjek ni spomenut riječ "dijete" da mu neko ne zaprijeti. :rol:
Oprosti ako sam te pogresno razumio, nego se puno ovih natovarilo sa vrijedjanjem sjevera tipa djeca, narkomani, balavurdija i tako to pa sam mislio da si i ti jedan od tih..mojne zamjerit moja greska

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 dec 2019, 16:33

broj6 je napisao/la:
03 dec 2019, 16:28
fks74 je napisao/la:
03 dec 2019, 16:20
zagor1987 je napisao/la:
03 dec 2019, 15:53
I sta je sada poenta ostaviti Husrefa i pored ocajnih igara,pitati navijace koga cemo u upravu,i rastjerati upravu jer je kriva sto je dovela i otjerala Husrefa?
Mozda je se situacija trebala dobro ispitati, pa otjerati igrace koji nece da igraju. ;)
Da se razumijemo. Otkaz je sasvim normalna stvar i nije neocekivana. Ali na ovakav nacin ni najgorem neprijatelju a ne najuspjesnijem treneru pa ko god bio. Necemo spominjati ni probleme iz ove sezone, ni trenutnu poziciju na tabeli, ni proslu sezonu s kojom je kupio dosta kredita. Jednostavno za sve postoji nacin! Ali ovo je upravi bio jedini alibi da ga se rijese i dovedu covjeka kojeg vjerovatno odavno zele. U cetvrtak u Vijecnici Husref dobija nagradu za najboljeg trenera. Za vikend je moguc bio scenarij da se uzme Zvijezda a Zeljo kiksa protiv Veleza i tako kao prvi zavrsis polusezonu. U tom slucaju ne bi opet imali obraza da mu daju otkaz ni poslije kakvih analiza. Ovo im je jedino rjesenje bilo da se skrene prica sa svih drugih problema koje imamo i da sacuvaju svoju guzicu, ali ustvari samo su na sebe stavili metu.
NAM je stavio metu na sebe? ko puca?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 03 dec 2019, 16:33

A sta ako sutra vrate Husa ? Ima li sanse ?
Sarajevo ljubavi moja.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 dec 2019, 16:35

sonpenn je napisao/la:
03 dec 2019, 16:33
Ima, ako se utalimo svi sutra, kupimo klub od Nama i vratimo ga.
Brate, otkaz je došao s vrha, smjena trenera i članova uprave je samo na vlasniku kluba, bez njegove potvrde se takve odluke ne mogu donosit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 03 dec 2019, 16:35

robertkosar je napisao/la:
03 dec 2019, 15:17
ThrillerHz je napisao/la:
03 dec 2019, 15:15
Laznjak je napisao/la:
03 dec 2019, 15:09
sutra u 15h je sastanak u klubu povodom otkaza Husrefu. ko god moze od obaveza, bilo bi pozeljno da se pojavi pred klubom. sto nas vise bude, to bolje. dobro ste se zajebali ako mislite da ijednu odluku mozete donositi mimo navijaca. nikad nije moglo, niti ce moci. toliko.
De nam objasni zasto bi se mi trebali pojaviti?
Ulica nije i nece nikad upravljati FK Sarajevom :nene: :nene: :nene: :nene: :nene:
Ulica od rata upravlja Sarajevom i dan danas je tako,a Elvira svi brzo zaboravise,nije ni on dobrovoljno otisao djeca ona od 15 godina sto pisu grafite ga otjerala tako ce i sa ovima biti .
Nek pisu Namu da im obezbjedjenje posalje ,a i ove balerine sa terenena kad idu u opijanje nek imaju pratnju za njihovo dobro.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 dec 2019, 16:36

NorthN01 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
03 dec 2019, 16:24
NorthN01 je napisao/la:
03 dec 2019, 15:27

i vas 6rica, uz duzno postovanje prema pantelij jer ga znam, ste pametnij od ostalih recimo 85posto navijaca?
Ko si ti da odlucujes ko je pametan a ko nije,jel to nemam pravo na svoj stav??
Ja tebi ne pametujem,ti nemoj meni i rijeseno.
Imas niko ti ne brani, samo koliko ja vidim vas 30tak ste jedini kojima Husref ne odgovara ..a vamo imamo recimo par stotina navijaca ili cak i vise koji su kontra vaseg misljenja i koji ce doci sutra ..pa se onda pitam jestel vas par strucnjaka pametni i mi svi glupi il sta ??!! Imaj ti svoj stav haveru al mi ga nemoj nametat ..ni meni ni ostalima
napravite kontra miting sutra, dodjite i vi, ha ya
[
Kad je godisnjica Vedranu NE DODJE NAS 100,namjerno sam napisao NE DODJE NAS ...kontra miting da neko pravi,ko da sam ja navijac druge ekipe,cuj vi napravite kontra miting.U Sirokom mi ruku slomili,protiv Trnave na Kosevu mi murija glavu razbila,na zapadu protiv Marsla ono nesta kad su nas ostavili poslije utakmice stara me u ovciju kozu umotavala da mi izvuce modrice hahahahhaha i ti da meni kazues kontra miting kao belaj nesto jel.. :oops: :oops: ejjj ko da nas je 10 hiljada pa da se djelimo,Boze sacuvaj-.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

AlainProst
Kontakt:

Post Postao/la AlainProst » 03 dec 2019, 16:36

NorthN01 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
NorthN01 je napisao/la:
03 dec 2019, 15:27

i vas 6rica, uz duzno postovanje prema pantelij jer ga znam, ste pametnij od ostalih recimo 85posto navijaca?
Ko si ti da odlucujes ko je pametan a ko nije,jel to nemam pravo na svoj stav??
Ja tebi ne pametujem,ti nemoj meni i rijeseno.
Imas niko ti ne brani, samo koliko ja vidim vas 30tak ste jedini kojima Husref ne odgovara ..a vamo imamo recimo par stotina navijaca ili cak i vise koji su kontra vaseg misljenja i koji ce doci sutra ..pa se onda pitam jestel vas par strucnjaka pametni i mi svi glupi il sta ??!! Imaj ti svoj stav haveru al mi ga nemoj nametat ..ni meni ni ostalima
napravite kontra miting sutra, dodjite i vi, ha ya
ne pita niko navijace
ima uprava
oni odlucuju
nema diskusije, zna se ko je gazda
onaj ko placa taj donosi odluke o treneru itd
navijaci mogu doci na tekmu ili ne doci
ali ne mogu uticati na odluku uprave i vecinskog vlasnika kluba
nije ovo merhamet i demokratija
moderni fudbal je surov
legenda ili ne, ako imas rezultat ostajes
ako nemas noga
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 03 dec 2019, 16:37

Samo da opomenem ove "junake" sa sjevera koji nesto sutra kontaju na silu, FK Sarajevo je privatna imovina i napad naprivatnu imovinu je krivicno djelo pa izvilite :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 dec 2019, 16:37

sonpenn je napisao/la:
Pa tehnički ima šanse za tim ali sumnjam da će se takvo nešto desiti jer bi to onda baš bilo neozbiljno, da ne ulazimo sad u to da li je otkaz Husrefu bio neozbiljan potez, svako ima svoje viđenje na tu temu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 dec 2019, 16:37

sonpenn je napisao/la:
Hus bi bio lud, ako se vrati. Nece sigurno, on voli klub ali ima svoje dostojanstvo.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 03 dec 2019, 16:38

skoroalen je napisao/la:
03 dec 2019, 16:30
NorthN01 je napisao/la:

pa ti nastavis li tako sa tom djecom, narkomanima, balavurdijom, ti ces bit medju prvima koji ce belaj imat
Buraz, opet ti ne kontaš post, kao i Denchija maloprije.
Možda djeca kluba nisu bojkotovala Husrefa, tipa Đokanović, Mustafić, Kurdić... njih je promovisao, ako ništa drugo, fakat su svi dobili šansu u ovoj polusezoni. Šta si ti kont'o, da navijače prozivam?? Kakve veze imaju navijači sa bojkotom igrača?
Jbt ne smije čovjek ni spomenut riječ "dijete" da mu neko ne zaprijeti. :rol:
Kakve halucinacije kako se bez posla ostalo :rol: :rol:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 03 dec 2019, 16:38

Mislim da je red da se svi odazovemo sutrasnjem protestu i u sto vecem broju podrzimo Husrefa. Ocito je da je ima podrsku navijaca (siguran sam u barem 90%). Moramo istrajati, Husref treba i zasluzuje da ostane. Ovim otkazom se daje vjetar u krila igracima (prije svega Tataru i Rahmanovicu) i jasno se stavlja do znanja da ce moci otjerati svakoga ko im se ne dopada.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 03 dec 2019, 16:40

Jos nesto. Kako je ovdje bilo pametnjakovica koji su tvrdili da Musemic ne zeli Halilovica u timu, samo da vas obavijestim kako je isti putem drustvenih mreza izrazio podrsku treneru!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 dec 2019, 16:42

Covjeku koji je osvoio sve koji ima navise vremena privedeno sa FK SARAJEVO daje te otkaz 5 dana prije kraja prvenstva jos plus nemaju novog trenera..

Nije mi problem sto Hus ide misljenja sam da je vrijeme al Jedna fufica iz siminog hana da tretira COVJEKA koji je osvoio sve kao igrac i kao trener i koji je u klubu 40 godina kao nekog obicnog trenera to nemogu dozvolit.

Moglo se pustit kraj prvenstva glave bi se ohladile razic se ko ljudi ako ima neko mjesto u klubu ponudit mu

HUSREF MUSEMIC PRAVIJE HORDAS HUSREF MUSEMIC JEDAN JE OD NAS

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 dec 2019, 16:42

Napapijri je napisao/la:
03 dec 2019, 16:40
Jos nesto. Kako je ovdje bilo pametnjakovica koji su tvrdili da Musemic ne zeli Halilovica u timu, samo da vas obavijestim kako je isti putem drustvenih mreza izrazio podrsku treneru!
Izrazio je i Rahmanović, a s obzirom na ono što smo svi vidjeli u zadnjih par utakmica, i na ono što svi pišu ovdje, jedan je od onih koji su najviše kumovali otkazu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 03 dec 2019, 16:42

AlainProst je napisao/la:
8 od Atalante i ostao je
sad 8 od Zelje i noga
vrlo jednostavno, imao si sansu nisi je iskoristio
patetika, drame, plakanje i to nema mjesta u modernom fudbalu
Ma 8 je najmanji problem. Pola godine ekipa ne igra nikako, otelo mu se sve, vidis da si pred otkazom, reci ko te bojkotuje i zasto?! Ne moze neko uprava pustiti da ekipa igra ovako, neko mora snositi odgovornost, a to je Husref, njemu se bojkot desio.
Max Allegri

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 03 dec 2019, 16:44

I da su cekali do subote? to bi mozda jos gore bilo. dobijes utakmicu i Zeljo igra 1-1. ti ides ko prvi u 2020 i dajes treneru otkaz? bolje sada nakon bruke u derbiu.

Bordolav
Kontakt:

Post Postao/la Bordolav » 03 dec 2019, 16:44

Svi su se slozili da nacin na koji su odpustili Musemica nije primjer jednog velikog Kluba kao sto smo mi.
I ostavljas neprofesijonalan ugled, vecina i koja je bila za to da ostane trener, poslije njegovih epizoda, samo ne kriticnosti prema svemu,su promijeniti misljenje! Sto bi mudri ljudi znali reci: UVIJEK BIRAJ NACIN, VRIJEME I PROSTOR U KOJEM CES DONOSITI VELIKE ODLUKE!
NIKAD NA BRZINU MA U KAKVOJ SE SITUACIJI NALAZILI!

Najlakse je sada napraviti belaj, i to svi jedva cekaju
Samo pametno

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 dec 2019, 16:44

VratiloSeZlo je napisao/la:
Memara je napisao/la:
03 dec 2019, 13:25
Sjever na aparatima :lol:
Mnogi cete uskoro biti na aparatima ,gazdarica i takvi uhljebi kao i ti ,ocekujte nas !..
dođi u MUP pa im to reci u lice :urnebes: :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], keli i 20 gostiju.