FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

paulus
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la paulus » 03 dec 2019, 17:44

Pitaristok je napisao/la:
03 dec 2019, 17:35
paulus je napisao/la:
03 dec 2019, 17:32
Jesmo li ovo zaista postali drustvo jednog lica , mitomanija jednog covjeka koji je iznad kluba ko fk seljo , nevjerovatno. Pa jel Horde navijaju za Sarajevo il za Husrefa , bas me stid.
Treba napravit anketu
Za koga navijate
Fk Sarajevo/ Fk Husref
Jarane moj izgleda tako vrjeme dodje a vazda smo se smijali kospicarima zbog uzdizanja Amawa i vidi
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 03 dec 2019, 17:52

Ne znam ljudi...ali one suze golemo je to golemo pa kako god.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 03 dec 2019, 17:56

Ko god ima trun duše u sebi ne može ostati imun na one suze. Čovjek zaplaka ko malo dijete.
A prije toga je pokusavao da ne pokazuje emocije kao i obično pred kamerama. A meni je to inace izgledalo kao da ga boli racku za Sarajevom pa on govori idemo dalje, sta je tu je. Medjutim danas sam shvatio da sam bio u krivu. Husref Musemić fakat voli ovaj klub. Sefe izvini. Situacija nije bila baš dobra, teški porazi u derbijima, bilo je tu materijala za nezadovoljstvo. Ipak klub treba da bude na prvom mjestu, apsulutno. Ali sa ljudske strane gledajući, presjece me nešto kad poče plakati.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 03 dec 2019, 18:00

- Kažu, ne treba kleti ljude, ali želim vam, gospodo, da vas stigne svaka suza prolivena zbog FK Sarajeva. Svaka suza, svaka bol, sve srčane udare, dječije suze, neprospavane noći, porodične probleme svih članova porodice Musemić zbog FK Sarajevo. Odavno mislim tako, ali sada i kažem, vratilo se i vama i vašoj djeci i svim narednim generacijama. Husref Musemić je dokaz naše ljubavi prema klubu. Aferim svima koji su ga doveli do suza - na svom Facebook profilu napisala je kćerka legendarnog Vahidina Musemića.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 dec 2019, 18:01

Dodje neko ko hoce da ulozi u FKS, da se napravi Alademija i stadion, i oni odluce da odu na protest bog nekog placenka, koji je placen da radi svoj posao, i to dobro placen.....

Sta ti je bosnjo, jos te ubjedjuje da izadjes na proteste jer je jedan placenik od strane kluba veci od istog....

Boze pomozi im, ne znaju sta rade :facepalm:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 dec 2019, 18:04

Danas je zahvaljujuci lopuzama iz uprave osramocen nas klub. Prosetajte po internetu sta se sve pise, pogledajte sta javnost u regionu pise. Klub su nam osramotili. Imaju pojedinci obraza da dođu da brane Siminhansku alkoholicarku, makedonskog dripca ili rumenog kera koji svoje pozicija koriste za vlastite svrhe.

Ovih nekoliko uhljeba ne zna ni sta je klub, ni koja je to velicina, niti im je ista sveto vezano za klub.

Kako vas bolan nije sramota popljuvati najvecu trenersku legendu i stati u zastitu govana, smradova, fekalija.

Oni za deset zivota nece klubu dati ono sto je Husref, niti su sposobni niti znaju.

Kada im je gorilo pod guzicom znali su pozvati Husrefa da ih izvlaci, pleme li im yebem lesinarsko.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 03 dec 2019, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 dec 2019, 18:05

Husref po meni ako ima toliku ljubav prema Sarajevu i ako su one suze za Sarajevo bi sad trebao se javit i zaustavit ikakve proteste vezano za njega , ako zeli dobro Sarajevu i ako mu nije drazi njegov ponos. Onaj interviju gdje je zaplakao ja zaista ne znam sta misli pod ne mogu mu uzet titule , statistiku itd.. Ko mu je pokusao oduzet , na koga misli , ljudi su mu placali dobro i platice mu jos dobro i cestitali mu zahvalili mu se , sta je tu lose , ko mu sta oduzima. Ponavljam ako voli Sarajevo sad bi trebalo da se javi i da kaze e trebaju protesti , Sarajevo je vece od mene i za mene bi tu pokazao ljubav i neebicnost jer ovo ne vodi nicemu nego stvaranju losih odnosa i naravno velicanju Husrefa koji protestuju protiv kluba za kojeg navijaju.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 dec 2019, 18:06

"Morate sagnuti glavu i to prihvatiti i otići kući, bez obzira da li ste izgubili ili dobili. Tako je kako je", rekao je Musemić

Ispostuj ono sto pricas, sefe :kafa:
Ziv i zdrav bio 100 godina, al vrijeme je za rastanak.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 03 dec 2019, 18:06

paulus je napisao/la:
03 dec 2019, 17:44
Pitaristok je napisao/la:
03 dec 2019, 17:35
paulus je napisao/la:
03 dec 2019, 17:32
Jesmo li ovo zaista postali drustvo jednog lica , mitomanija jednog covjeka koji je iznad kluba ko fk seljo , nevjerovatno. Pa jel Horde navijaju za Sarajevo il za Husrefa , bas me stid.
Treba napravit anketu
Za koga navijate
Fk Sarajevo/ Fk Husref
Jarane moj izgleda tako vrjeme dodje a vazda smo se smijali kospicarima zbog uzdizanja Amawa i vidi
Hahahahahahahah bas simpaticno razmisljanje.. krave i volovi na livadi imaju "dublji i siri" pogled..

Da ti neko ponudi neku ludu platu, titulu, polozaj... zgazio bi sve ono sto si volio do tad ? Dobices bolje, uspjeo si ?

Ono se naslo da Horde proziva... :urnebes: :urnebes: pa sam Bog vas je poslao da uputite Horde u to sta je "dobro" :mrgreen: :facepalm:

Sve je u redu Namov je klub nije nas, nek radi covjek sta hoce sa klubom..

U ovoj situaciji ja sam FK Husref i sta sad ? Jel mi zabranjeno da pisem ovde ? Samo da znam..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 03 dec 2019, 18:06

Zip je napisao/la:
03 dec 2019, 18:01
Dodje neko ko hoce da ulozi u FKS, da se napravi Alademija i stadion, i oni odluce da odu na protest bog nekog placenka, koji je placen da radi svoj posao, i to dobro placen.....

Sta ti je bosnjo, jos te ubjedjuje da izadjes na proteste jer je jedan placenik od strane kluba veci od istog....

Sta tebe boli qrac sta ljudi rade? Kako vama niko ne moze nametnuti nesto nemojte ni vi drugima.
Od danas nek svako puca po svom, jer ocigledno nekima dobrano paše loša atmosfera u našem klubu. Ovdje ih ima veliki broj koji konstantno zele loše našem klubu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 03 dec 2019, 18:07

Boga mi će sad biti baš zanimljivo kad dođe novi trener. Novi pristup, novi način pripreme utakmica. Novi tim ćemo gledati sa istim igračima bukvalno. Jedva čekam. A Husrefa mi je toliko žao kao da mi je dio porodice. Nekako mi se usadio u srce koliko je dugo tu i postalo je svakodnevno njega gledati. Teško sad pomisliti da je drugi trener tu ali šta da se radi, ako će biti bolje i titulu da uzmemo onda ne žalim.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 dec 2019, 18:08

Prvo kerove iz uprave!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 03 dec 2019, 18:09

Zip je napisao/la:

Kakve ba stadione kome ti prosipas te botovske price , kazes ne znaju sta rade a znaju li ti iz uprave bez vijetnamca ista sami uraditi, ne mogu u vise primjera dokazano a primaju pofine plate bez ucinka,kupuju se auta kad nemas pola tima ne mozes namaci plate da isplatis bez transakcije,tako da na jednog covjeka sve svaliti se ne moze ,ilijevski vise u makedoniji nego u klubu za sta platu prima ,marketing kluba odron itd itd ,na dosta pitanja ce sutra odgovoriti ...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 dec 2019, 18:11

Nisam za proteste, ali još vise mi smetaju ovi debili sto vrijedjaju nasu legendu Husrefa. Uglavnom kako god situacija ce biti mnogo teska za novog šefa i jedino titula moze smiriti ovu situaciju.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 dec 2019, 18:13

Morat će ozbiljne igrače dovesti jer stepljenja neće biti ako ne bude titula. Ako planiraju pojačavat ekipu morat će se baš dosta potruditi SA PARAMA da se ne ponovi prošli rok i dosta fula, uz sve to, odmah na startu smo u minusu sa jednim bitnim igračem.

SVI U UGLJEVIK, bojim se te utakmice, teren katastrofa, snijeg, zima, blato.. fudbala tu nema a nisu oni toliki levati koliko mi mislimo.. Valjda dobijemo nekako..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 03 dec 2019, 18:13

A ovim sa Hayata yebem mater sto nisu isjekli ovaj dio na kraju. Jel im čovjek dao saglasnost da ovo objave? Ne bih rekao. Neke stvari nisu za javnost. Ako se čovjek nije mogao suzdržati, makar to isjeci mater yebo novinarsku. Prodali bi i oca i mater za ekskluzivu. **** novinarska.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 dec 2019, 18:14

VratiloSeZlo je napisao/la:
03 dec 2019, 18:09
Zip je napisao/la:

Kakve ba stadione kome ti prosipas te botovske price , kazes ne znaju sta rade a znaju li ti iz uprave bez vijetnamca ista sami uraditi, ne mogu u vise primjera dokazano a primaju pofine plate bez ucinka,kupuju se auta kad nemas pola tima ne mozes namaci plate da isplatis bez transakcije,tako da na jednog covjeka sve svaliti se ne moze ,ilijevski vise u makedoniji nego u klubu za sta platu prima ,marketing kluba odron itd itd ,na dosta pitanja ce sutra odgovoriti ...
Sve ce ti se samo kazati.
Vrijeme je da se odgovori na teska pitanja.
Ja ovde ne branim upravu, vec smatram da su ispravno postupili, i sta sad? Ti smatras da grijese... Ok, i?
Vi dizete jednog covjek iznad FKS, digla se hajka a to sto zbog istog i njegovog ponasanja je haoticno stanje, to nikom nista...

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 dec 2019, 18:18

visokohz je napisao/la:
03 dec 2019, 17:52
Ne znam ljudi...ali one suze golemo je to golemo pa kako god.
Jesmo li mi ko narod stvarno ovako naivni , , znaci zakljucak je da on ondje place sto voli Sarajevo , ne sto mu je muka sto misli da je nepravda prema njemu itd. Place sto misli da nije zasluzio ne sto se rastaje od Sarajeva, jel vas sviju suze kupe , evo plakacu ja dajte mi 11 milja platu. Po cjelom interviju se vidi da on osjeca nepravdu i zato je plako ne radi Sarajeva vec radi sebe.
Al da ponovimo sezonu , ulazimo sa milion povreda , kondicioni nas napusta u najgore vrjeme , cija je to odgovornost sto nismo imali poa ekipe i sto daas dan nisu spremni za 90 minuta , strpljivo se cekalo da se vrate svi uz nikakvu igru . Nasamara ga Amaw jednom , 5 komada sa ekipom ponavljam i klupom losijom na svim mjestima osim jednom ga je nasamaro i ponizio i drugi put , vratili se svi i alje igramo ocajno. Ne mozemo spojit dva poluvremena. Pobogu ljudi jel vama u interesu da idemo prema boljem il da Husref bude Amaw Sarajeva / mada ni to ne moze bit jer ko nece priznat da ga je Amaw satro takticki taj ne zna fudbal )
Hvala Husrefe , idemo dalje , volimo Sarajevo i samo Sarajevo, sve drugo ce proci pa i mi.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 03 dec 2019, 18:19

Protesti zato sto je pustio suzu a napunio dzep haha, glup narod koji nerazmislja svojom glavom nego puste drugima da im pamet sole. Nemam nista protiv Husa, al pogledajte na sta nasa igra lici od marta 2019, pa to je za plakati. Uzasno losa igra i puka sreca sto drugi kiksaju za to smu i na vrhu a ne vlastitim zaslugama. U europi kukavicka igra samo da nebi opet Osmicu u dupe strpo. Ma daj. Ako Hus oatane trener ja prvi bojkotujem sve tekme Fks, a boli me **** sta vi mislite jer ne navijam za Husa vec ZA FKS
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 03 dec 2019, 18:20

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
03 dec 2019, 18:13
A ovim sa Hayata yebem mater sto nisu isjekli ovaj dio na kraju. Jel im čovjek dao saglasnost da ovo objave? Ne bih rekao. Neke stvari nisu za javnost. Ako se čovjek nije mogao suzdržati, makar to isjeci mater yebo novinarsku. Prodali bi i oca i mater za ekskluzivu. **** novinarska.
Od mene im hvala, treba vidjet i posljedice.. nije u redu da zgazis ljudinu a da ne dobijes povratnu samarcinu...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”