FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

holyman
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la holyman » 03 dec 2019, 17:38

Nigdje vece podjele tribina nego u fks!
Smijesni ste, ovdje kada se neko sa sjevera javi, sta god rekao doceka se na mac kao najveci neprijatelj. Vazda imate nesto prigovoriti protiv hz a najveci znak podrske klubu vam je psovanje majke hebibu sa stolica zapada najveceg stadiona u BiH.
NEMA NAZAD

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 03 dec 2019, 17:38

AlfredNobel je napisao/la:
03 dec 2019, 16:47
Ovaj video je baš težak za gledanje, koga nije dirnulo, onda je kamen.

Kakvi ste vi idoli pa to je nevjerica. Poslije tekme neku večer mu psovali djecu i mrtve, tražili da ide, sad odjednom Uprava kriva što su mu dali otkaz. Milion puta sam rekao, meni je Husref strašno drag i kao persona i kao trener i to niko ne može oduzeti. Ali, NE IDE više, kako to ne kontate? Igrači su bojkotovali i to je činjenica i vidi se, ali ne možeš sad ekipu komplet mijenjati, jedino tih par pojedinaca. Nema igre, haos u svlačionici, ništa ni s čim i logično je da su ljudi prinuđeni da reaguju. Ja sam do derbija bio za Husrefa, hajde sve kontam proćepiti će, ali vidio sam da od toga nema ništa i da se treba na vrijeme mijenjati dok je sve još u egalu. Također, pravo vrijeme je za promjene jer će se pauza, prijelazni rok i pripreme.

Ljudi moji, kako ne shvatate da ne ide? Niko njega ne mrzi iz Uprave, već vide i oni da nigdje to ne vodi. Oni da ga mrze, ne bi mu dali podršku nakon Atalante kad ste svi vi priželjkivali da ga šutnu i to pozdravljali. Ljudi stali iza njega i hop, dupla kruna. Ne može to uvijek, iscrpilo se sve i ide se dalje. Svlačionica u krizi, bojkot, mrtvilo na terenu i logično je da se mora nešto promijeniti. Šta se sad pravite mutavi i lafo vi ultrasčići neki hoće neke sastanke da organizuju i mobilišu raju. Koja budala će vam doći na to, neće niko, jedino besposlićari.

Ponavljam, i ja volim Musemića puno, ali kad ne ide, ne ide. To je sve normalno i prirodno u ovom poslu. Pa odlazili su mnogi treneri koji jednu sezonu naprave odlične stvari, a drugu zabilježe slabije rezultate, pa se ide dalje.

Idite u picku materinu svi koji talasate s mišljenima i koji nemate svoje 'ja'. Nakon tekme čitam komentare i 95% raje hoće smjenu Husrefa i refreshuju net da vide vijest. Sad odjednom izašao video i opet taj veliki procenat ljudi promijeni mišljenje i gura nešto sasvim drugo, a neku večer mu psovali mrtve i zezali ga za Atalantu. Samo se pišaate po sebi s tim 'kako vjetar puhne'.
Ja prvi sam bio za to da ide al ko COVJEK... Razlika je ogromna... ;)

Mozemo se mi ko ljudi i na mater naljutit, rec neku glupost, al to nikad nije iz mrznje.. Ljude poput Husrefa ne mozes mrzit, on nije spletkaros po prirodi, jednostavan je i dobar covjek..

A ti ko pametan covjek ? Znas li kad te tvoja "ljubav" moze natjerat na suze ???

Kad te izda prijatelju... samo te neko kome vjerujes i koga volis moze dovest do "sloma"...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 dec 2019, 17:40

Uprava je sada na sebe stavila ogroman rizik.
Nezadovoljni drugim mjestom, što raduje.

Prelazni rok i odabir novog trenera moraju biti na najvećem nivou do sad INAČE ĆE POD PRITISKOM MORATI SVI LETITI.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 dec 2019, 17:42

amypitar je napisao/la:
03 dec 2019, 17:11
Lakoste je napisao/la:
03 dec 2019, 16:20
stb je napisao/la:
03 dec 2019, 16:05
Sutra u 17:30 je mirni protest ispred prostorija kluba.
Svi koji volite Sarajevo, nadam se da cete sutra biti tu.
Ja volim Sarajevo, volim i Husrefa ali necu biti jer ne zelim, moje je da navijam a ne da krojim politiku kluba.
Horde su odavno izgubile kompas.
Ovako bi trebali razmisljati svi navijaci Sarajeva.
Bravo covjece , pa dokle ovo ide sa Husrefom , nemojte molim vas uzdizat licnost iznad kluba ko komsije , sta vam je. Igramo lose cjelu polusezonu , da djelimo 1 mjesto al samo zato sto Zeljo nije nes al imaju isto bodova , Zrinski izgubio kompas itd , pa Borac i **** Tuzla City su ti tu za petama . Dobio otkaz na vrjeme , moramo li uvjek cekat da budemo 7 za otkaza , ne igramo dobro I ONO NAJVAZNIJE DEMONSTRIRANO VAM JE U 2 DERBIJA DA GA AMAR TAKTICKI UNISTI sa ekipom koja je slabija na svim pozicijama osim na Stilicevoj . Za sta se protestuje ?! Jer ako je protest da se vrati tek otpusten trener onda navijaci koji se pojave tamo nece da imaju ozbiljan klub.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 03 dec 2019, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 dec 2019, 17:44

Pitaristok je napisao/la:
03 dec 2019, 17:35
paulus je napisao/la:
03 dec 2019, 17:32
Jesmo li ovo zaista postali drustvo jednog lica , mitomanija jednog covjeka koji je iznad kluba ko fk seljo , nevjerovatno. Pa jel Horde navijaju za Sarajevo il za Husrefa , bas me stid.
Treba napravit anketu
Za koga navijate
Fk Sarajevo/ Fk Husref
Jarane moj izgleda tako vrjeme dodje a vazda smo se smijali kospicarima zbog uzdizanja Amawa i vidi

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 03 dec 2019, 17:52

Ne znam ljudi...ali one suze golemo je to golemo pa kako god.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 03 dec 2019, 17:56

Ko god ima trun duše u sebi ne može ostati imun na one suze. Čovjek zaplaka ko malo dijete.
A prije toga je pokusavao da ne pokazuje emocije kao i obično pred kamerama. A meni je to inace izgledalo kao da ga boli racku za Sarajevom pa on govori idemo dalje, sta je tu je. Medjutim danas sam shvatio da sam bio u krivu. Husref Musemić fakat voli ovaj klub. Sefe izvini. Situacija nije bila baš dobra, teški porazi u derbijima, bilo je tu materijala za nezadovoljstvo. Ipak klub treba da bude na prvom mjestu, apsulutno. Ali sa ljudske strane gledajući, presjece me nešto kad poče plakati.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 03 dec 2019, 18:00

- Kažu, ne treba kleti ljude, ali želim vam, gospodo, da vas stigne svaka suza prolivena zbog FK Sarajeva. Svaka suza, svaka bol, sve srčane udare, dječije suze, neprospavane noći, porodične probleme svih članova porodice Musemić zbog FK Sarajevo. Odavno mislim tako, ali sada i kažem, vratilo se i vama i vašoj djeci i svim narednim generacijama. Husref Musemić je dokaz naše ljubavi prema klubu. Aferim svima koji su ga doveli do suza - na svom Facebook profilu napisala je kćerka legendarnog Vahidina Musemića.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 dec 2019, 18:01

Dodje neko ko hoce da ulozi u FKS, da se napravi Alademija i stadion, i oni odluce da odu na protest bog nekog placenka, koji je placen da radi svoj posao, i to dobro placen.....

Sta ti je bosnjo, jos te ubjedjuje da izadjes na proteste jer je jedan placenik od strane kluba veci od istog....

Boze pomozi im, ne znaju sta rade :facepalm:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 dec 2019, 18:04

Danas je zahvaljujuci lopuzama iz uprave osramocen nas klub. Prosetajte po internetu sta se sve pise, pogledajte sta javnost u regionu pise. Klub su nam osramotili. Imaju pojedinci obraza da dođu da brane Siminhansku alkoholicarku, makedonskog dripca ili rumenog kera koji svoje pozicija koriste za vlastite svrhe.

Ovih nekoliko uhljeba ne zna ni sta je klub, ni koja je to velicina, niti im je ista sveto vezano za klub.

Kako vas bolan nije sramota popljuvati najvecu trenersku legendu i stati u zastitu govana, smradova, fekalija.

Oni za deset zivota nece klubu dati ono sto je Husref, niti su sposobni niti znaju.

Kada im je gorilo pod guzicom znali su pozvati Husrefa da ih izvlaci, pleme li im yebem lesinarsko.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 03 dec 2019, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 dec 2019, 18:05

Husref po meni ako ima toliku ljubav prema Sarajevu i ako su one suze za Sarajevo bi sad trebao se javit i zaustavit ikakve proteste vezano za njega , ako zeli dobro Sarajevu i ako mu nije drazi njegov ponos. Onaj interviju gdje je zaplakao ja zaista ne znam sta misli pod ne mogu mu uzet titule , statistiku itd.. Ko mu je pokusao oduzet , na koga misli , ljudi su mu placali dobro i platice mu jos dobro i cestitali mu zahvalili mu se , sta je tu lose , ko mu sta oduzima. Ponavljam ako voli Sarajevo sad bi trebalo da se javi i da kaze e trebaju protesti , Sarajevo je vece od mene i za mene bi tu pokazao ljubav i neebicnost jer ovo ne vodi nicemu nego stvaranju losih odnosa i naravno velicanju Husrefa koji protestuju protiv kluba za kojeg navijaju.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 dec 2019, 18:06

"Morate sagnuti glavu i to prihvatiti i otići kući, bez obzira da li ste izgubili ili dobili. Tako je kako je", rekao je Musemić

Ispostuj ono sto pricas, sefe :kafa:
Ziv i zdrav bio 100 godina, al vrijeme je za rastanak.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 03 dec 2019, 18:06

paulus je napisao/la:
03 dec 2019, 17:44
Pitaristok je napisao/la:
03 dec 2019, 17:35
paulus je napisao/la:
03 dec 2019, 17:32
Jesmo li ovo zaista postali drustvo jednog lica , mitomanija jednog covjeka koji je iznad kluba ko fk seljo , nevjerovatno. Pa jel Horde navijaju za Sarajevo il za Husrefa , bas me stid.
Treba napravit anketu
Za koga navijate
Fk Sarajevo/ Fk Husref
Jarane moj izgleda tako vrjeme dodje a vazda smo se smijali kospicarima zbog uzdizanja Amawa i vidi
Hahahahahahahah bas simpaticno razmisljanje.. krave i volovi na livadi imaju "dublji i siri" pogled..

Da ti neko ponudi neku ludu platu, titulu, polozaj... zgazio bi sve ono sto si volio do tad ? Dobices bolje, uspjeo si ?

Ono se naslo da Horde proziva... :urnebes: :urnebes: pa sam Bog vas je poslao da uputite Horde u to sta je "dobro" :mrgreen: :facepalm:

Sve je u redu Namov je klub nije nas, nek radi covjek sta hoce sa klubom..

U ovoj situaciji ja sam FK Husref i sta sad ? Jel mi zabranjeno da pisem ovde ? Samo da znam..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 03 dec 2019, 18:06

Zip je napisao/la:
03 dec 2019, 18:01
Dodje neko ko hoce da ulozi u FKS, da se napravi Alademija i stadion, i oni odluce da odu na protest bog nekog placenka, koji je placen da radi svoj posao, i to dobro placen.....

Sta ti je bosnjo, jos te ubjedjuje da izadjes na proteste jer je jedan placenik od strane kluba veci od istog....

Sta tebe boli qrac sta ljudi rade? Kako vama niko ne moze nametnuti nesto nemojte ni vi drugima.
Od danas nek svako puca po svom, jer ocigledno nekima dobrano paše loša atmosfera u našem klubu. Ovdje ih ima veliki broj koji konstantno zele loše našem klubu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 03 dec 2019, 18:07

Boga mi će sad biti baš zanimljivo kad dođe novi trener. Novi pristup, novi način pripreme utakmica. Novi tim ćemo gledati sa istim igračima bukvalno. Jedva čekam. A Husrefa mi je toliko žao kao da mi je dio porodice. Nekako mi se usadio u srce koliko je dugo tu i postalo je svakodnevno njega gledati. Teško sad pomisliti da je drugi trener tu ali šta da se radi, ako će biti bolje i titulu da uzmemo onda ne žalim.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 dec 2019, 18:08

Prvo kerove iz uprave!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 03 dec 2019, 18:09

Zip je napisao/la:
03 dec 2019, 18:01

Kakve ba stadione kome ti prosipas te botovske price , kazes ne znaju sta rade a znaju li ti iz uprave bez vijetnamca ista sami uraditi, ne mogu u vise primjera dokazano a primaju pofine plate bez ucinka,kupuju se auta kad nemas pola tima ne mozes namaci plate da isplatis bez transakcije,tako da na jednog covjeka sve svaliti se ne moze ,ilijevski vise u makedoniji nego u klubu za sta platu prima ,marketing kluba odron itd itd ,na dosta pitanja ce sutra odgovoriti ...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 dec 2019, 18:11

Nisam za proteste, ali još vise mi smetaju ovi debili sto vrijedjaju nasu legendu Husrefa. Uglavnom kako god situacija ce biti mnogo teska za novog šefa i jedino titula moze smiriti ovu situaciju.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 dec 2019, 18:13

Morat će ozbiljne igrače dovesti jer stepljenja neće biti ako ne bude titula. Ako planiraju pojačavat ekipu morat će se baš dosta potruditi SA PARAMA da se ne ponovi prošli rok i dosta fula, uz sve to, odmah na startu smo u minusu sa jednim bitnim igračem.

SVI U UGLJEVIK, bojim se te utakmice, teren katastrofa, snijeg, zima, blato.. fudbala tu nema a nisu oni toliki levati koliko mi mislimo.. Valjda dobijemo nekako..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 03 dec 2019, 18:13

A ovim sa Hayata yebem mater sto nisu isjekli ovaj dio na kraju. Jel im čovjek dao saglasnost da ovo objave? Ne bih rekao. Neke stvari nisu za javnost. Ako se čovjek nije mogao suzdržati, makar to isjeci mater yebo novinarsku. Prodali bi i oca i mater za ekskluzivu. **** novinarska.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_ i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []