Je.bo fudbalera kojeg treba motivisati da igra, isto ko da ja od direktora ocekujem svako jutro da me motivise da radim.Historicar je napisao/la: ↑03 dec 2019, 12:40Amar ih je spremio i motivisao da ginu, valjda je i naš mag trebao da uradi nešto, po tom pitanju, sa našim igračima.Teren je i nama i njima bio isti.pitara je napisao/la: ↑03 dec 2019, 11:57Sta ste se ufatili igre na derbiju, kazete nabijali loptu na Ahmeta. Pogledajte izjave Husrefa i Amara poslije meca, kazu fino da je teren takav da smo bili primorani igrati na takav nacin. I fino Hus objasni kako je glavni razlog njihove pobjede sto su ljudi ginuli i osvajali duele i kupili odbijene lopte. Veci je belaj prvi derbi nego ovaj, dobra stvar je promjena trenera mozda cisto zbog nekog soka na igrace, al baljezgate gluposti previse.
Jeste teren bio isti ali obi citavu sezonu igraju takav fudbal sa jednim tehmicarom u ekipi(stilic) i sa 4 koja trce i kupe nicije lopte, mi igramo kroz posjed.
Da je Husref sam ovo rekao ok, ali kad ti trener protivnicke ekipe isto ovo isprica, razmislis i shvatis da je istina.