FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitara » 03 dec 2019, 18:21

Historicar je napisao/la:
03 dec 2019, 12:40
pitara je napisao/la:
03 dec 2019, 11:57
Sta ste se ufatili igre na derbiju, kazete nabijali loptu na Ahmeta. Pogledajte izjave Husrefa i Amara poslije meca, kazu fino da je teren takav da smo bili primorani igrati na takav nacin. I fino Hus objasni kako je glavni razlog njihove pobjede sto su ljudi ginuli i osvajali duele i kupili odbijene lopte. Veci je belaj prvi derbi nego ovaj, dobra stvar je promjena trenera mozda cisto zbog nekog soka na igrace, al baljezgate gluposti previse.
Amar ih je spremio i motivisao da ginu, valjda je i naš mag trebao da uradi nešto, po tom pitanju, sa našim igračima.Teren je i nama i njima bio isti.
Je.bo fudbalera kojeg treba motivisati da igra, isto ko da ja od direktora ocekujem svako jutro da me motivise da radim.
Jeste teren bio isti ali obi citavu sezonu igraju takav fudbal sa jednim tehmicarom u ekipi(stilic) i sa 4 koja trce i kupe nicije lopte, mi igramo kroz posjed.
Da je Husref sam ovo rekao ok, ali kad ti trener protivnicke ekipe isto ovo isprica, razmislis i shvatis da je istina.

bezKORISNIK
Kontakt:

Post Postao/la bezKORISNIK » 03 dec 2019, 18:21

paulus je napisao/la:
03 dec 2019, 18:18
visokohz je napisao/la:
03 dec 2019, 17:52
Ne znam ljudi...ali one suze golemo je to golemo pa kako god.
Jesmo li mi ko narod stvarno ovako naivni , , znaci zakljucak je da on ondje place sto voli Sarajevo , ne sto mu je muka sto misli da je nepravda prema njemu itd. Place sto misli da nije zasluzio ne sto se rastaje od Sarajeva, jel vas sviju suze kupe , evo plakacu ja dajte mi 11 milja platu. Po cjelom interviju se vidi da on osjeca nepravdu i zato je plako ne radi Sarajeva vec radi sebe.
Al da ponovimo sezonu , ulazimo sa milion povreda , kondicioni nas napusta u najgore vrjeme , cija je to odgovornost sto nismo imali poa ekipe i sto daas dan nisu spremni za 90 minuta , strpljivo se cekalo da se vrate svi uz nikakvu igru . Nasamara ga Amaw jednom , 5 komada sa ekipom ponavljam i klupom losijom na svim mjestima osim jednom ga je nasamaro i ponizio i drugi put , vratili se svi i alje igramo ocajno. Ne mozemo spojit dva poluvremena. Pobogu ljudi jel vama u interesu da idemo prema boljem il da Husref bude Amaw Sarajeva / mada ni to ne moze bit jer ko nece priznat da ga je Amaw satro takticki taj ne zna fudbal )
Hvala Husrefe , idemo dalje , volimo Sarajevo i samo Sarajevo, sve drugo ce proci pa i mi.
Ti nisi pravi navijac!
Najvaznije je da usref bude sretan i zadovoljan. Koga jos zanima nekakav klub? Klub je nebitan.
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 dec 2019, 18:23

VratiloSeZlo je napisao/la:
03 dec 2019, 18:09
Zip je napisao/la:
03 dec 2019, 18:01
Dodje neko ko hoce da ulozi u FKS, da se napravi Alademija i stadion, i oni odluce da odu na protest bog nekog placenka, koji je placen da radi svoj posao, i to dobro placen.....

Sta ti je bosnjo, jos te ubjedjuje da izadjes na proteste jer je jedan placenik od strane kluba veci od istog....

Boze pomozi im, ne znaju sta rade :facepalm:
Kakve ba stadione kome ti prosipas te botovske price , kazes ne znaju sta rade a znaju li ti iz uprave bez vijetnamca ista sami uraditi, ne mogu u vise primjera dokazano a primaju pofine plate bez ucinka,kupuju se auta kad nemas pola tima ne mozes namaci plate da isplatis bez transakcije,tako da na jednog covjeka sve svaliti se ne moze ,ilijevski vise u makedoniji nego u klubu za sta platu prima ,marketing kluba odron itd itd ,na dosta pitanja ce sutra odgovoriti ...
E tu se sve slazem s tobom.Sva im ta pitanja aBd sutra postaviti obavezno.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 03 dec 2019, 18:23

pitara je napisao/la:
03 dec 2019, 18:21
Historicar je napisao/la:
03 dec 2019, 12:40
pitara je napisao/la:
03 dec 2019, 11:57
Sta ste se ufatili igre na derbiju, kazete nabijali loptu na Ahmeta. Pogledajte izjave Husrefa i Amara poslije meca, kazu fino da je teren takav da smo bili primorani igrati na takav nacin. I fino Hus objasni kako je glavni razlog njihove pobjede sto su ljudi ginuli i osvajali duele i kupili odbijene lopte. Veci je belaj prvi derbi nego ovaj, dobra stvar je promjena trenera mozda cisto zbog nekog soka na igrace, al baljezgate gluposti previse.
Amar ih je spremio i motivisao da ginu, valjda je i naš mag trebao da uradi nešto, po tom pitanju, sa našim igračima.Teren je i nama i njima bio isti.
Je.bo fudbalera kojeg treba motivisati da igra, isto ko da ja od direktora ocekujem svako jutro da me motivise da radim.
Jeste teren bio isti ali obi citavu sezonu igraju takav fudbal sa jednim tehmicarom u ekipi(stilic) i sa 4 koja trce i kupe nicije lopte, mi igramo kroz posjed.
Da je Husref sam ovo rekao ok, ali kad ti trener protivnicke ekipe isto ovo isprica, razmislis i shvatis da je istina.
I ja sam isto to neki dan rekao,ni mene poslovodja ne motivise na poslu, dovoljan motiv su mi pare koje dobijem za svoj rad
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

bezKORISNIK
Kontakt:

Post Postao/la bezKORISNIK » 03 dec 2019, 18:24

PODRSKA UPRAVI. SAMO TJERAJ NEZNALICE, UHLJEBE I TALDZIJE STO DALJE OD KLUBA!!!
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 dec 2019, 18:24

Koji je cilj protesta sutra i sta se planira postici sa njim?
Bahati, bahati Željkan!
1946

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 dec 2019, 18:26

simidobar je napisao/la:
03 dec 2019, 18:06
paulus je napisao/la:
03 dec 2019, 17:44
Pitaristok je napisao/la:
03 dec 2019, 17:35

Treba napravit anketu
Za koga navijate
Fk Sarajevo/ Fk Husref
Jarane moj izgleda tako vrjeme dodje a vazda smo se smijali kospicarima zbog uzdizanja Amawa i vidi
Hahahahahahahah bas simpaticno razmisljanje.. krave i volovi na livadi imaju "dublji i siri" pogled..

Da ti neko ponudi neku ludu platu, titulu, polozaj... zgazio bi sve ono sto si volio do tad ? Dobices bolje, uspjeo si ?

Ono se naslo da Horde proziva... :urnebes: :urnebes: pa sam Bog vas je poslao da uputite Horde u to sta je "dobro" :mrgreen: :facepalm:

Sve je u redu Namov je klub nije nas, nek radi covjek sta hoce sa klubom..

U ovoj situaciji ja sam FK Husref i sta sad ? Jel mi zabranjeno da pisem ovde ? Samo da znam..
Ti si za Husrefa , vazniji ti od Sarajeva , ok , barem si se izjasnio, ja sam bio clan Hordi kad si ti cuclo pipu najvjerovatnije. Ja nisam administrator i ne mogu nista nikom zabranit a i da jesam ne bi branio . Ja sam za Sarajevo , Husref mi je drag al ko i svi ljudi ima mana i mislim da Sarajevo moze i mora bolje ako vec postoje sredstva, ako ne postoje onda zauvjek kukuruz liga i cao.Za razliku od tebe ja sam dovoljno prozivio da ne moram vrjedjat nekog sto misli drugacije
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 03 dec 2019, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 dec 2019, 18:26

Kako navijac Sarajeva moze napisati Usref ???

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 03 dec 2019, 18:27

bezKORISNIK je napisao/la:
03 dec 2019, 18:21
paulus je napisao/la:
03 dec 2019, 18:18
visokohz je napisao/la:
03 dec 2019, 17:52
Ne znam ljudi...ali one suze golemo je to golemo pa kako god.
Jesmo li mi ko narod stvarno ovako naivni , , znaci zakljucak je da on ondje place sto voli Sarajevo , ne sto mu je muka sto misli da je nepravda prema njemu itd. Place sto misli da nije zasluzio ne sto se rastaje od Sarajeva, jel vas sviju suze kupe , evo plakacu ja dajte mi 11 milja platu. Po cjelom interviju se vidi da on osjeca nepravdu i zato je plako ne radi Sarajeva vec radi sebe.
Al da ponovimo sezonu , ulazimo sa milion povreda , kondicioni nas napusta u najgore vrjeme , cija je to odgovornost sto nismo imali poa ekipe i sto daas dan nisu spremni za 90 minuta , strpljivo se cekalo da se vrate svi uz nikakvu igru . Nasamara ga Amaw jednom , 5 komada sa ekipom ponavljam i klupom losijom na svim mjestima osim jednom ga je nasamaro i ponizio i drugi put , vratili se svi i alje igramo ocajno. Ne mozemo spojit dva poluvremena. Pobogu ljudi jel vama u interesu da idemo prema boljem il da Husref bude Amaw Sarajeva / mada ni to ne moze bit jer ko nece priznat da ga je Amaw satro takticki taj ne zna fudbal )
Hvala Husrefe , idemo dalje , volimo Sarajevo i samo Sarajevo, sve drugo ce proci pa i mi.
Ti nisi pravi navijac!
Najvaznije je da usref bude sretan i zadovoljan. Koga jos zanima nekakav klub? Klub je nebitan.
Dovoljno je ba da tvoje postove procitaju i da svate kakvog je covjeka obradovala ova situacija..

Ne treba niko gledat klub, ti si dovoljan dokaz da smo neko sr*nje napravili.. Cemu se lud covjek raduje pametnom je sramota...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 dec 2019, 18:27

03 dec 2019, 18:24

Tobe?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 03 dec 2019, 18:27

broj6 je napisao/la:
03 dec 2019, 15:58
To je to. To je nas odnos prema nasim legendama, ili ako ne volite taj naziv "legenda", onda prema nasim najistaknutijim igracima i trenerima, i opcenito onima zbog kojih Sarajevo jeste tako veliki klub. Zbog kojih je Sarajevo izmedju ostalog osvojilo tu titulu u Jugoslaviji. Zbog kojih je Sarajevo osvojilo prvu duplu krunu u svojoj historiji. Pa i Safet Susic Pape koji je vjerovatno jedan od najboljih igraca koji su zakoracili na Kosevo i koji je legenda PSG-a. On je nama niko i nista jer se valjda nije gurao da ulaze u klub? A sta klub radi da okupi te ljude, sta klub radi da nasi najistaknutiji ljudi ostanu u klubu i dobiju neku ulogu. Bolje su nam polovne kurave i crveni Makedonac jer draze nam je strano gov.no nego nas covjek. Pa Asim Ferhatovic da je ziv u ovo vrijeme bila bi prica "ma ko je on, hvala mu otisao je u Fener nek se ne vraca, klub mi je iznad njega". Treba shvatiti samo jednu cinjenicu, a to je da klub nije neka misaona imenica nego da klub cine upravo ovi ljudi zajedno sa svojim uspjesima i sa svim dobrim i losim stvarima koje su ucinili za taj klub. Puno vise mi obaveza imamo prema njima nego oni prema klubu jer oni su svoje za klub dali mnogo puta i opet bi dali. Opet da se uprava posrala po covjeku i opet sutra da zagusti prvi bi bio ispred prostorija kluba da uskoci. Klub mozes graditi, ali nikada kupiti! Sa dovodjenjem anonimusa i pokusajem nekog naglog napredovanja treba biti vrlo oprezan, jer IDENTITET se vrlo lahko gubi. Ovo nije nacin na koji jedan ozbiljan klub treba poslovati.
Klub je usvojio statut i omogućio "legendama i istaknutim sportskim radnicima" da pomognu Sarajevu.. I novčano i znanjem.. Kupe ulog i pitaju se u klubu..
Te iste "legende" nisu uložile novce (osim Merdanovića?), mnogi su dobili džaba sezonske ulaznice pa ih nismo nešto gledali na Koševu.. Čak su se javljali i tražili retroaktivno neke stanove iz osamdesetih (Jozić).. Koje još argumente imaju osim da su u svojoj karijeri bili uposlenici Fudbalskog kluba Sarajevo? Dobro radili svoj posao? Mislim da su potpisali ugovore i za svoj rad bili i plaćeni.. Slažem se da tim legendama treba dati priliku da daju doprinos, ali ne po svaku cijenu..
I ne odobravam ovakav otkaz Husrefu.. Trebalo je u krajnjem slučaju sjesti sa njim i u lice mu reći šta se ima reći...

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 03 dec 2019, 18:29

Najgore sto će se Husref pojaviti pored ovih sto protestvuju i time zapečatiti sudbinu u FK Sarajevo !

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 03 dec 2019, 18:30

Tako je, njegova suza je 200.000 teska..Hvala, sretno i zivio ti nama 100 godina Hus al ne kao trener Fks, neide to vise.

Sad ce opasni momci da uzmu boje i da saraju, glupi zatrovani i po neki utaljeni mozgovi!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 dec 2019, 18:30

Tobe ohani malo.

stb
Kontakt:

Post Postao/la stb » 03 dec 2019, 18:31

Kao sto neko rece, ovdje se post navijaca sa sjevera doceka na noz svaki put od pojedinih.
Vidim da ima i razumnih glava ovdje, svaka cast, ja sam dugo vremena samo citao forum, nisam se potpisivao ali eto doslo je vrijeme i za to.
Vidim da se spominju i neke kornjace, direktno se prozivaju Hz. Spustite loptu.
Husref se sistematski tjera iz kluba vec mjesecima, a cekala se evo vidimo prva utakmica da sa sjevera ne zagrmi jedan je od nas i da se sutne. Uprava je citala forum gdje smo ruku na srce svi kritikovali rezultate i/ili Husrefa. Kritikovati ne znaci aminovati tjeranje legendi iz kluba. Sad kad je Husref otjeran mnogi ljudi su promijenili to misljenje (ohladile se glave), uprava ce da uvidi da je napravila jos jednu od brojnih grešaka.
Sutrasnji protest nije samo u Husrefovom otkazu. Povod i razlog su dva pojma. Husref je povod za proteste a razloga je bezbroj.
Jos jedna stvar, kad je Pavlovic gestikulirao istoku otjeran je za sedam dana. Tatar slicno uradi na dvije utakmice sjeveru (Bijeljina, derbi) i evo dozivjeh da ga neko ovdje i brani..
U interesu svakog pojedinca koji voli FKS je da dodje na sutrasnji protest/razgovor sa upravom. Ne zato sto mi eto ko protestujemo nesto, nego da saslušate šta to imamo mi reći i tek onda da zauzmete svoju stranu. Vi svi kritikujete Hz a ne vidim da želite nešto da saslušate. Olako zaključujete sve iz rekla kazala prica. Dobili ste priliku da nas saslušate, da vidite razloge protesta. Poslije toga, razmotrite zaključke i odaberite stranu. Zbog toga je u interesu da dođete na razgovor s upravom, a ne zbog toga sto mi "hocemo da krojimo sudbinu kluba". Sudbinu kluba vam vec odavno neko kroji na veoma pogresan nacin. To nismo mi.
7 1 2 1 0

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 dec 2019, 18:33

bordobijeli je napisao/la:
03 dec 2019, 18:30
Tobe ohani malo.
Ne obracaj paznju na njeg, nije bitan.
Ide sa strumfovima ismijavati klub. Nije on navijac Sarajeva.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 dec 2019, 18:35

Joj vise pum mi je k.... Suplje price.Pa ljudi rade 30,40 godina u istoj firmi pa nisu"legende" te firme.Jbg grob vise nase legende samo supljiraju i traze nesta od Sarajeva.Nek kaze Husref kolika mu je plata bila i koliko Ce dobiti otpremnine.Pa grob te vise nejebo jestel vi normalni??**** te i uprava,**** vas Rahmanovic,Tatar itd prolazni levati ,tu su dok uzimaju pare i to je to.Samo Sarajevo,legende ,navijači itd su imali prilike dokazati koliko vole klub i kurko niko nista,a kad im nisu dali dzaba da udju na stadion i da uvedu po2,3,4dzaba odmah paljba po klubu.Pa klub je napravio tebe pi... Vam materina niste vi klub.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 dec 2019, 18:36

Fudo je napisao/la:
03 dec 2019, 18:19
Protesti zato sto je pustio suzu a napunio dzep haha, glup narod koji nerazmislja svojom glavom nego puste drugima da im pamet sole. Nemam nista protiv Husa, al pogledajte na sta nasa igra lici od marta 2019, pa to je za plakati. Uzasno losa igra i puka sreca sto drugi kiksaju za to smu i na vrhu a ne vlastitim zaslugama. U europi kukavicka igra samo da nebi opet Osmicu u dupe strpo. Ma daj. Ako Hus oatane trener ja prvi bojkotujem sve tekme Fks, a boli me **** sta vi mislite jer ne navijam za Husa vec ZA FKS
Tako su i borci u ratu ginuli da bi Bakir i Seka mogli zabraniti lijecenje maloj curici, da bi politicari zivili u bogatstvu, a borci po kontenjeru hranu trazili... Itd...

Vrlo je lako izmanipulisati ljude...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 dec 2019, 18:36

joker90 je napisao/la:
Koji je cilj protesta sutra i sta se planira postici sa njim?
otprilike ko štrajk kcusa
ako im podjele po 2milje razići će se za minut

čuj postavljat će pitanja o marketingu :damn: :facepalm:
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 dec 2019, 18:37

stb je napisao/la:
03 dec 2019, 18:31
Kao sto neko rece, ovdje se post navijaca sa sjevera doceka na noz svaki put od pojedinih.
Vidim da ima i razumnih glava ovdje, svaka cast, ja sam dugo vremena samo citao forum, nisam se potpisivao ali eto doslo je vrijeme i za to.
Vidim da se spominju i neke kornjace, direktno se prozivaju Hz. Spustite loptu.
Husref se sistematski tjera iz kluba vec mjesecima, a cekala se evo vidimo prva utakmica da sa sjevera ne zagrmi jedan je od nas i da se sutne. Uprava je citala forum gdje smo ruku na srce svi kritikovali rezultate i/ili Husrefa. Kritikovati ne znaci aminovati tjeranje legendi iz kluba. Sad kad je Husref otjeran mnogi ljudi su promijenili to misljenje (ohladile se glave), uprava ce da uvidi da je napravila jos jednu od brojnih grešaka.
Sutrasnji protest nije samo u Husrefovom otkazu. Povod i razlog su dva pojma. Husref je povod za proteste a razloga je bezbroj.
Jos jedna stvar, kad je Pavlovic gestikulirao istoku otjeran je za sedam dana. Tatar slicno uradi na dvije utakmice sjeveru (Bijeljina, derbi) i evo dozivjeh da ga neko ovdje i brani..
U interesu svakog pojedinca koji voli FKS je da dodje na sutrasnji protest/razgovor sa upravom. Ne zato sto mi eto ko protestujemo nesto, nego da saslušate šta to imamo mi reći i tek onda da zauzmete svoju stranu. Vi svi kritikujete Hz a ne vidim da želite nešto da saslušate. Olako zaključujete sve iz rekla kazala prica. Dobili ste priliku da nas saslušate, da vidite razloge protesta. Poslije toga, razmotrite zaključke i odaberite stranu. Zbog toga je u interesu da dođete na razgovor s upravom, a ne zbog toga sto mi "hocemo da krojimo sudbinu kluba". Sudbinu kluba vam vec odavno neko kroji na veoma pogresan nacin. To nismo mi.
Imas ovdje pijune iz uprave koji prenose sta se pise.

Danas nam je klub osramocen u cijelom region zahvaljujuci upravi.

Samo ostavke!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: riki46, Rule_hz, Sarajevskigigant1921 i 47 gostiju.