Ti si jednostavno bolestan um sa tim poređenjem, ja da sam moderator ne bi ti meni sutra docekao dan na ovom forumu.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑03 dec 2019, 19:45Sentimentalni Bošnjo prešutno je halalio genocid na svom narodu zbog sentimentale i patetike, zašto očekivati da ne pada na patetičnu priču o leđendama?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Samo ti braca kazem moje misljenje na tu temu.. smatram da si normala momak, uopste nemam zelju da te uvrijedim na neki nacin..mma_hz je napisao/la: ↑03 dec 2019, 19:42Simidobar pa gledaj moje postove o upravi unazad 3,4,5 mjeseci..jesam li se svadjao vezano za auta,za nesposobnost uprave da namakne pare,da zadrži postojece sponzore.Za masu stvari,ko brani onu Sabrinu ili ono rumeno pasce visocko a da i ne govorim o onom ubavom debilu.Ja nikada nisam branio niti bih branio ovu upravu.Nezz kakve veze to ima sa tim sto nase legende nakon sto su otiske iz našeg kluba haman ni lopte nikad poslale nisu a kamoli STA vise.Pa bila su upravljačka prava bolan,imali su sansu,niko neda marke i to je to.Njihova ljubav poznaje granice.
Ljut sam na sebe ovih dana...

Moze bit da sam ti nesto pogresno napisao, izvini braca.. fakat nemam problem ni sa jednim forumasem, sve je samo diskusija.. zato smo se i skupili..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Prošle godine su znali? Sad zaboravili? Prošle godine su znali jer su htjeli a sad ne znaju jer trener ne zna? Nije nam možda otišao Kapić, Crepulja, Adukor a došao Gavran u sredinu? Nije nam dijete od 18 godina najbolji veznjak u ekipi? Onako mi ne možemo tri pasa sastaviti a ne zato što nemamo dva vezna igrača jer je Stanojević povrijeđen? Husref onako molio za pojačanja a uprava koja raspolaže milionima od investitora mu to odobrila?simidobar je napisao/la: ↑03 dec 2019, 19:43Svjestan kako nije..Denchi je napisao/la: ↑03 dec 2019, 19:38da te pita Denchi nešto
a zašto tebi puca k.rac za dugovanje kluba prema jednom licu koje je većinski vlasnik?
jesi li ti navijač finansijskih tokova? ili FUDBALSKOG kluba?
što te ne sekira što se blamiramo protiv 5 puta slabije ekipe u derbiju gradskom ili kad te neki karinaši od trenera taktički pojedu ovog našeg....znaš li da nas Atalanta nije ponizila kao željo? sa talijanima 1 neriješeno i 1 izgubili a željo nas 2 porazi...Celtic nam manje golova dao od želje jesi svjestan ti toga druže? nešto mi niste baš svjesni...
Al braca nisu dali Husrefu da udje na teren, igro bi on bolje od svih njih, al pravila su pravila..
Ne interesuje nikog zasto 11 njih ne zna akciju napravit a zajedno su dugo vremena... Nisu imali kad da nauce... jbga..![]()
-
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 16:20Nacin je hinjski ako me razumijes, sve nesto iza ledja skriveno.
Ako je bio sastanak sa Husrefom i on nije htjeo prihvatiti sporazumni raskid suradnje, onda se izadje u javnost i kaze:
"Poslije niza slabih rezultata zadnjih kola i jos slabije igre u ovom jesenskom dijelu sezone, odrzali smo sastanak sa gospodinom Musemicem, sa ciljem da sporazumno raskinemo nasu dosadasnju saradnju. Gospodin Musemic nije prihvatio sporazumni raskid, no mi u klubu smo odlucni pri nasem stavu i zahvaljujemo se gospodinu Musemicu na dosadasnjim rezultatima za nas klub. O imenu novog trenera bicete obavjesteni do kraja sedmice/mjeseca"
Pa jeb.em mu majku je li ovakvo bilo tesko nesto napraviti? Ispadnes profi klub, sa svojim stavom, a i ne saljes ruznu sliku u svijet o sebi. Ovako Sema pisao prije sedmicu dana, da je Custovic novi trener pa kao sve salio sam se, sad svi kontaju, da smo ga nabili nogom eto ne svidja nam se vise. Ne znaju ljudi ni za sastanak sa njim ni probleme unutar kluba.
3x bravo! Najbolji post u vezi sa situacijom oko Musemića!

Ma i meni je pun k u Rac svega,danas me iznervirao onaj North Pise kao da napravimo kontra miting ejj kao ono da se svadjaamo izmedju sebe..ja prosao sa hordama i Sarajevom sito i reseto i meni moj kaze kontra miting ....razocaran najblaza rijecsimidobar je napisao/la: ↑03 dec 2019, 19:50Samo ti braca kazem moje misljenje na tu temu.. smatram da si normala momak, uopste nemam zelju da te uvrijedim na neki nacin..mma_hz je napisao/la: ↑03 dec 2019, 19:42Simidobar pa gledaj moje postove o upravi unazad 3,4,5 mjeseci..jesam li se svadjao vezano za auta,za nesposobnost uprave da namakne pare,da zadrži postojece sponzore.Za masu stvari,ko brani onu Sabrinu ili ono rumeno pasce visocko a da i ne govorim o onom ubavom debilu.Ja nikada nisam branio niti bih branio ovu upravu.Nezz kakve veze to ima sa tim sto nase legende nakon sto su otiske iz našeg kluba haman ni lopte nikad poslale nisu a kamoli STA vise.Pa bila su upravljačka prava bolan,imali su sansu,niko neda marke i to je to.Njihova ljubav poznaje granice.
Ljut sam na sebe ovih dana...![]()
Moze bit da sam ti nesto pogresno napisao, izvini braca.. fakat nemam problem ni sa jednim forumasem, sve je samo diskusija.. zato smo se i skupili..![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Posto vidim da ovdje svako sve zna, mozete li napisati konkretno imena igraca koji su bojkotovali derbi i doprinjeli tome da nas oni uhljupi ponize. Napisite da se zna i da se sa istima poprica na tu temu
Husref je legenda najveća za mene i volim ga ko da mi je familija. Zauvijek će on meni ostati u srcu i ja bih ga stavio na neku funkciju u klub bez razmišljanja. On 4 bajpasa ima zbog FKS i sad ga neka fuksa Sabrina nogira. Hebem li joj majku bezobraznu.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
– Ovakva odluka nije ni sportska, a ni ljudska. Mislim da sam zaslužio više. Nismo bodovno zaostali, dijelimo to prvo mjesto, ali valjda tako mora biti. Svaki put kada sam smijenjen, bio sam ili prvi ili drugi. Priče oko mog odlaska su se intenzivirale već nakon završetka prošle sezone. Čitavu ovu sezonu radim pod pritiskom, kao da sam osjećao da će do ovoga da dođe. – rekao je Musemić u razgovoru za Al Jazeeru Balkans.
Na posljednje pitanje, da li bi se opet vratio na trenersku klupu Sarajeva, ukoliko ga pozovu i da li je ovo definitivno kraj između njega i kluba, Musemić je rekao:
-Vjerovatno jeste. Nikad čovjek ne može kazati da je kraj, ali ovo je prešlo sve granice lijepog ponašanja. Oni su tako mislili i povukli su taj potez. Ovakve poteze ne vuče pravi klub. Zapravo Sarajevo jeste pravi klub, ali ljudi koji ga vode klub ne bi trebali povlačiti ovakve poteze.
Na posljednje pitanje, da li bi se opet vratio na trenersku klupu Sarajeva, ukoliko ga pozovu i da li je ovo definitivno kraj između njega i kluba, Musemić je rekao:
-Vjerovatno jeste. Nikad čovjek ne može kazati da je kraj, ali ovo je prešlo sve granice lijepog ponašanja. Oni su tako mislili i povukli su taj potez. Ovakve poteze ne vuče pravi klub. Zapravo Sarajevo jeste pravi klub, ali ljudi koji ga vode klub ne bi trebali povlačiti ovakve poteze.
- robertkosar
- Kontakt:
To je trebao bivsi trener izjaviti pred novinarima jer on je sa igracima bio u svlacionici i sve znao i garant je imao svog dousnika medju igracima

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
vlasnik hoće da ide u drugom smjeru, tu ti prestaje sva priča, hoće svoje da provede, najavio je to....emir79 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 19:42Mozda je bio izazov da dobije kapitalce, da se sa klubom izdigne iz ove lige i uspije klub uvesti u grupnu fazu Evrope. Uvijek ima izazova.
Ovo ba Denchi nije korektno. Nemoj ovo ba sve ignorisati. Ovo se radi najvecoj temrenerskoj legendi kluba. Zbog ljubav kluba mu je naruseno zdravlja, ni to ga nije bilo sprijecilo da ponovo dođe i gasi pozar. Izdigne klub iz sivila i dovede do historijskog uspjeha.
Pa da je on 5-6 na tabeli pa hajdi, ali covjece klub je u vrhu pred zimsku pauzu. Gdje se nakon pauze sve ponovo moze izdici, novim pojacanjima sa igracima koji su ozdravili i spremni na potpune pripreme.
Pa je li ovo sve korektno ba? Pa ignorise se cinjenica da je klub mjesecima probleme sa povredama imao i to glavnim igracima. I opet je u vrhu.
Ovako se legendi kluba ne radi. Sramotno!
Osramocen nam klub u cijelom regionu.
puno je tu emocija slažem se, ali opet kažem nije trebao ostati nakon duple i mi bi imali trening centar Musemić ili slično...i bio bi tretiran ko Bajević,Vaha ili Kodro u Mostaru...meni je žao fakat što je ovako ispalo ali je do njega samog najviše....
realno sa ovom ekipom je mogao puuuuuno bolje u derbijima i morao i čak je morao najaviti da se ide na pobjedu,revanš, sve osim predaje i igre na bod što je skandalozno za jedan derbi...naši najgori treneri, puki prolaznici, nisu ovako brutalno izdominirani ni sa ublehama od igrača a ne šampionskom ekipom na okupu....a najgore je kukavičluk i predavanje unaprijed...i previše je alibija bilo, ne može pod kožu, ne može teren jednoj ekipi biti problem a drugoj ne....to su priče za djecu....a šutiti na široki brijeg "dešava se" izjaviti "ali Bože moj" .... ne može biti 2 priče o 1 takvom događaju i napadu na tvoje igrače i ekipu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da nije bilo automobila nebi gledali ni guzine..broj6 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 19:50Prošle godine su znali? Sad zaboravili? Prošle godine su znali jer su htjeli a sad ne znaju jer trener ne zna? Nije nam možda otišao Kapić, Crepulja, Adukor a došao Gavran u sredinu? Nije nam dijete od 18 godina najbolji veznjak u ekipi? Onako mi ne možemo tri pasa sastaviti a ne zato što nemamo dva vezna igrača jer je Stanojević povrijeđen? Husref onako molio za pojačanja a uprava koja raspolaže milionima od investitora mu to odobrila?simidobar je napisao/la: ↑03 dec 2019, 19:43Svjestan kako nije..Denchi je napisao/la: ↑03 dec 2019, 19:38
da te pita Denchi nešto
a zašto tebi puca k.rac za dugovanje kluba prema jednom licu koje je većinski vlasnik?
jesi li ti navijač finansijskih tokova? ili FUDBALSKOG kluba?
što te ne sekira što se blamiramo protiv 5 puta slabije ekipe u derbiju gradskom ili kad te neki karinaši od trenera taktički pojedu ovog našeg....znaš li da nas Atalanta nije ponizila kao željo? sa talijanima 1 neriješeno i 1 izgubili a željo nas 2 porazi...Celtic nam manje golova dao od želje jesi svjestan ti toga druže? nešto mi niste baš svjesni...
Al braca nisu dali Husrefu da udje na teren, igro bi on bolje od svih njih, al pravila su pravila..
Ne interesuje nikog zasto 11 njih ne zna akciju napravit a zajedno su dugo vremena... Nisu imali kad da nauce... jbga..![]()
Hoce fufica milione da zaradjuje a da ulozi 10k... Najpametniji su na svijetu, oni sto vise ulazu su budale za njih..
Potrosili su vise para na seminare nego na pojacanja..
Trebal dodat istjerivanje iz kupa, kako nas kradu.. I to je valjda Husref dopustio.. Sigurno mu je bilo drago da mu umjesto Crepulje dovedu nekog anonimusa iz raspadajuceg kluba..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Lijepo pogledajte i slušajte.
Iznutra smo truhli
Zadnja izmjena: NorthN01, dana/u 03 dec 2019, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pogledaj utakmicu svaki levat koji imalo razumi fudbal znat ce ko je bojkotirao,pa ih rastjeraj I gotovo **** I sljam.
Samo Sarajevo
- ThrillerHz
- Kontakt:
Citam nedavno, ima par klubova u Engleskoj, gdje su tako navijaci bili nezadovoljni, pa su osnovali svoj klub. Predlazem isto i ovim nezadovoljnim navijacima FKS. Osnujte svoj klub FK Sarajevo 1946 ili mozda FK Husref Musemic, pozovite nase legende nek vas finansiraju, bracu s tribina, nek vas vodi Hus iz ljubavi pa nam se svima ispisajte u usta.
1946~
Jahiću ti si sljedeci!!!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Ne mogu. Nema ih dovoljno za prvog timaThrillerHz je napisao/la: ↑03 dec 2019, 20:11Citam nedavno, ima par klubova u Engleskoj, gdje su tako navijaci bili nezadovoljni, pa su osnovali svoj klub. Predlazem isto i ovim nezadovoljnim navijacima FKS. Osnujte svoj klub FK Sarajevo 1946 ili mozda FK Husref Musemic, pozovite nase legende nek vas finansiraju, bracu s tribina, nek vas vodi Hus iz ljubavi pa nam se svima ispisajte u usta.

BRAVO ZA UPRAVU
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
I jaci su odlazili tako da ce i ta tvoja uprava otici!!!bezKORISNIK je napisao/la: ↑03 dec 2019, 20:15Ne mogu. Nema ih dovoljno za prvog timaThrillerHz je napisao/la: ↑03 dec 2019, 20:11Citam nedavno, ima par klubova u Engleskoj, gdje su tako navijaci bili nezadovoljni, pa su osnovali svoj klub. Predlazem isto i ovim nezadovoljnim navijacima FKS. Osnujte svoj klub FK Sarajevo 1946 ili mozda FK Husref Musemic, pozovite nase legende nek vas finansiraju, bracu s tribina, nek vas vodi Hus iz ljubavi pa nam se svima ispisajte u usta.![]()
![]()
![]()
BRAVO ZA UPRAVU
- robertkosar
- Kontakt:
Kada je pricati o ljubavi za Sarajevo puna su im usta svi vole klub jedan cak izjavljuje da zeli da ga ukopaju bordo dresu a kad je trebalo pomoci klub finansiski sve i jedan su se sakrili u misije rupe. Imamo svijes primjer jednog bivseg igraca on voli sarajevo a odbio da potpise ugovornie bio zato da klub nesto zaradi jer dzep i ljubav neide zajedno fujjjjjjmma_hz je napisao/la: ↑03 dec 2019, 19:26Jedno je biti super ponosan,imas igracke a imas s druge strane ljudske kvalitete i ono sto klub ima od tog covjeka.Sto se brate nisu skupili Susic,Hadzibegic,Pasiv its itd kupili klub zajedno s nama navijačima i to je to.Bolan niko marke Neda a kunu se i klub,dosta mi je vise toga.Bolan cast svakome ,ali ja volim samo FK Sarajevo....i nikoga vise ni igrace,ni trenere ama nikoga ,samo klub.
Zadnja izmjena: robertkosar, dana/u 03 dec 2019, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
po dugovanjima smo bili pred gašenjem, licencu smo popušili i jedva dobili prije Tana, što je pokrenulo navijače da promjene stvari i otjeraju lopove koji su krali iz kluba.....i tako se došlo do Tana, vratio dugove, uspostavio organizaciju, sponzorstva , stabilizovao klub, Akademiju(ništa slično ikad u BiH), trening kamp,nakon 8 godina, bez duga, jaki sponzori i kup pa titula, evropski izleti, uspješni po mjerilu naše lige, transferi(ogromna razlika)...pitara je napisao/la: ↑03 dec 2019, 19:47
Po cemu su prvo Tan, pa sada i Nam postavili klub na noge? Meni se cini da je i sa njima i bez njih potpuno isto, samo sto nas sad malo bolje lazu i mazu nam oci. Ako mislis da je podizanje kluba dati veliku platu upravnom odboru i kvazi fudbalerima, a da su ti dometi isti, niti smo bolji od "kokuzne" konkurecije u ligi, niti smo mapravili iskorak u evropi, niti smo doveli zvucna pojacanja, vec i dalje dovodimo igrace koji ce preko nas ozivjeti karijeru ili emstra pojacanja tipa Benko sa 34 35 godina, bojim se druze da nisi u pravu.
Opet pitam, sad i tebe direktno, kako je Husref uhljeb i kako su mu samo pare bitne kad mu ovo nije prvi mandat u klubu i kad nas je vodio kad nismo za hljeba imali?
prije dolaska investitora transfer od 1,3 miliona eura je nezamisliv i pojam za komplet ligu a tako je i dan danas osim za naš klub....
to bi bilo podizanje iznad svih ostalih,
a šta NAM planira je još 2 ogromna koraka, STADION, i još veća internacionalna AKADEMIJA uz veći i bolji Trening KAMP....uz strano osoblje, trenere itd. to mnogi nisu ni sanjali da se može desiti za života svog da će vidjeti....
niko prije ovih stranaca NAMA i TANA nije imao ni mašte da slaže ovakve stvari....a kamoli da ostvari nešto od toga....
samo notorne budale mogu tvrditi da je stanje isto kao prije....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, johntravolta123, Seipronto, supervizor i 73 gosta.